El Senior Femenino cae en Godella y el Masculino Preferente vence el derbi ante Pedreguer. / El Sènior Femení cau a Godella i el Masculí Preferent venç el derbi davant Pedreguer.

SENIOR FEMENINO AUTONÓMICO: CDSC GODELLA 64-41 DBC

Derrota del senior femenino en su visita al líder invicto del grupo CDSC Godella, seguramente un equipo con muchas posibilidades de ganar a final de curso el Campeonato Autonómico.

Empezamos el partido muy fallonas en ataque y con muchas dificultades para contener tanto el acierto en el tiro exterior de Godella, como su velocidad en el juego.

Como resultado, al descanso veíamos muy lejos a las valencianas en el marcador (32-12).

En la segunda parte, sin embargo, nos quitamos el miedo de encima y empezamos a jugar mejor, estando más acertadas en ataque y siendo capaces de poner más oposición en la defensa de nuestra canasta a nuestras rivales.

Gracias a ese trabajo, siendo capaces de no rendirnos en ningún momento, logramos que no aumentaran la diferencias en el marcador en los segundos veinte minutos del partido, pero también y sobre todo nos hizo salir reforzadas de esta prueba ante un rival de un nivel superior al nuestro.

SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC: CDSC GODELLA 64-41 DBC

Derrota del sènior femení en la seua visita al líder invicte del grup CDSC Godella, segurament un equip amb moltes possibilitats de guanyar a final de curs el Campionat Autonòmic.

Comencem el partit molt fallones en atac i amb moltes dificultats per a contindre tant l’encert en el tir exterior de Godella, com la seua velocitat en el joc.

Com a resultat, al descans véiem molt lluny a les valencianes en el marcador (32-12).

En la segona part, no obstant això, ens llevem la por de damunt i comencem a jugar millor, estant més encertades en atac i sent capaços de posar més oposició en la defensa de la nostra canastra a les nostres rivals.

Gràcies a eixe treball, sent capaços de no rendir-nos en cap moment, aconseguim que no augmentaren les diferències en el marcador en els segons vint minuts del partit, però també i sobretot ens va fer eixir reforçades d’aquesta prova davant un rival d’un nivell superior al nostre.

SENIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 68-62 PEDREGUER

Segunda victoria de la temporada y primera como locales para los de Carlos Vila.

Como en los últimos derbis contra el equipo de Pedreguer, se respiró un aire diferente entre nuestros jugadores, puesto que nos enfrentábamos a viejos conocidos con los que pocos años atrás compartíamos vestuario.

A pesar de la mala racha de resultados y de juego con la que llegábamos a esta séptima jornada de liga, durante la primera parte parecíamos otros, consiguiendo anotar desde diferentes posiciones y siendo más consistentes como bloque protegiendo nuestra canasta.

La renta de 20 puntos con la que llegamos al descanso fue sin embargo después recortándose por los agujeros que encontraban los visitantes entre nuestras líneas defensivas, y por la pérdida de confianza en ataque, que nos hizo registrar muy bajos porcentajes en la segunda parte.

Pedreguer fue creciéndose y aunque salvamos todos los momentos críticos evitando que culminaran la remontada, terminaron disponiendo de balón en su último ataque del partido para forzar la prórroga.

La liga Preferente está tremendamente igualada. Mientras tres equipos pelean por las primeras plazas, el resto está separado por apenas una victoria entre sí, lo que hace que cualquier resultado positivo como el de esta semana sea de gran trascendencia.

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 68-62 PEDREGUER

Segona victòria de la temporada i primera com a locals per als de Carlos Vila.

Com en els últims derbis contra l’equip de Pedreguer, es va respirar un aire diferent entre els nostres jugadors, ja que ens enfrontàvem a vells coneguts amb els quals pocs anys arrere compartíem vestuari.

Malgrat la mala ratxa de resultats i de joc amb la qual arribàvem a aquesta setena jornada de lliga, durant la primera part semblàvem uns altres, aconseguint anotar des de diferents posicions i sent més consistents com a bloc protegint la nostra canastra.

La renda de 20 punts amb la qual arribem al descans va anar, no obstant això, després retallant-se pels forats que trobaven els visitants entre les nostres línies defensives, i per la pèrdua de confiança en atac, que ens va fer registrar molt baixos percentatges en la segona part.

Pedreguer va anar encoratjant-se i encara que salvem tots els moments crítics evitant que culminaren la remuntada, van acabar disposant de pilota en el seu últim atac del partit per a forçar la pròrroga.

La lliga Preferent està tremendament igualada. Mentre tres equips barallen per les primeres places, la resta està separada per tot just una victòria entre si, el que fa que qualsevol resultat positiu com el d’aquesta setmana siga de gran transcendència.

JUNIOR FEMENINO NIVEL 2: IFACH CALP 72-65 DBC

Derrota de las Juniors en el mejor partido jugado por el equipo en lo que llevamos de temporada.

El primer cuarto fue perfecto, jugando a un gran nivel, con buena defensa y saliendo fácilmente de su presión, para acabar superando a las locales (12-20).

Tres pérdidas de balón al inicio del segundo cuarto nos crearon dudas. Nuestra desconexión coincidió con los mejores minutos de las locales en el partido, que les llevó no sólo a remontar sino a marcharse al descanso con ventaja de trece puntos.

Pero de nuevo se repitió el guion de las jornadas anteriores y cuando todo parecía estar en nuestra contra, el equipo empezó a reaccionar y de qué manera. En un último periodo increíble nos terminamos quedando a un paso de dar la sorpresa.

Hemos mejorado en todos los sentidos y estamos cada vez más cerca del punto en el que queremos estar para competir en esta categoría.

JÚNIOR FEMENÍ NIVELL 2: IFACH CALP 72-65 DBC

Derrota de les Júniors en el millor partit jugat per l’equip en què portem de temporada.

El primer quart va ser perfecte, jugant a un gran nivell, amb bona defensa i eixint fàcilment de la seua pressió, per a acabar superant a les locals (12-20).

Tres perdudes de pilota a l’inici del segon quart ens van crear dubtes. La nostra desconnexió va coincidir amb els millors minuts de les locals en el partit, que els va portar no sols a remuntar sinó a marxar-se al descans amb avantatge de tretze punts.

Però de nou es va repetir el guió de les jornades anteriors i quan tot semblava estar en la nostra contra, l’equip va començar a reaccionar i de quina manera. En un últim període increïble ens acabem quedant a un pas de donar la sorpresa.

Hem millorat en tots els sentits i estem cada vegada més prop del punt en el qual volem estar per a competir en aquesta categoria.

JUNIOR MASCULINO 1 ZONAL: UPB GANDIA 59-36 DBC.

El partido comenzó con demasiadas dudas y muchos fallos por parte de los dos equipos, pero los anfitriones supieron adaptarse y reaccionaron antes que nosotros, apoyados en su acierto en el tiro libre y en su capacidad de rebote en ambas canastas.

En el segundo periodo tuvimos unos buenos minutos en los que comenzamos a entrar en el partido, logrando romper la defensa local forzando así que los locales tuvieran que dar un paso atrás.

No obstante, las bajas con las que viajábamos, a las que se sumó Javier Mallol, lesionado durante el encuentro, nos causaron muchos problemas impidiendo que pudiéramos alcanzar el ritmo debido para cuestionar la victoria a los de La Safor.

Para la segunda mitad quisimos cambiar el planteamiento, siendo más cuidadosos en el ataque y ayudándonos más en defensa, y la apuesta nos salió bien.

A falta de 5 minutos nos habíamos rehecho, acercándonos a doce puntos de nuestros rivales y con buenas sensaciones. Sin embargo, de nuevo UPB Gandía consiguió imponer su fuerza en el rebote y no nos permitió redondear nuestro buen trabajo.

JÚNIOR MASCULÍ 1 ZONAL: UPB GANDIA 59-36 DBC.

El partit va començar amb massa dubtes i moltes fallades per part dels dos equips, però els amfitrions van saber adaptar-se i van reaccionar abans que nosaltres, recolzats en el seu encert en el tir lliure i en la seua capacitat de rebot en totes dues canastres.

En el segon període vam tindre uns bons minuts en els quals comencem a entrar en el partit, aconseguint trencar la defensa local forçant així que els locals hagueren de fer un pas arrere.

No obstant això, les baixes amb les quals viatjàvem, a les quals es va sumar Javier Mallol, lesionat durant la trobada, ens van causar molts problemes impedint que poguérem aconseguir el ritme degut per a qüestionar la victòria als de La Safor.

Per a la segona meitat vam voler canviar el plantejament, sent més acurats en l’atac i ajudant-nos més en defensa, i l’aposta ens va eixir bé.

Mancant 5 minuts ens havíem refet, acostant-nos a dotze punts dels nostres rivals i amb bones sensacions. No obstant això, de nou UPB Gandia va aconseguir imposar la seua força en el rebot i no ens va permetre arredonir la nostra bona faena.

JUNIOR MASCULINO PREFERENTE. DBC 115-58 CB GENOVÉS.

Victoria cómoda y necesaria para el equipo, que le permite ganar en confianza y seguir sumando en todos los aspectos.

Un buen comienzo marcado por el alto ritmo de juego impuesto nos dio una ventaja en el primer cuarto que pudimos mantener después cuando los valencianos contestaron con un gran acierto desde el tiro exterior.

Los dos primeros cuartos fueron muy similares, alcanzándose el descanso con el resultado prácticamente decidido (55-25).

Era necesario no relajarse y trabajar para reducir el número de pérdidas de balón, aspecto que había sido seguramente nuestro único lunar en la primera parte, para no dar pie a los valencianos de entrar en juego a pesar de las numerosas bajas con las que se presentaron a este encuentro.

Mejoramos en los segundos veinte minutos nuestra lectura del juego y no bajamos un ápice nuestra intensidad, participando todo el grupo en el encuentro sin que el rendimiento bajara en absoluto sobre la pista de Joan Fuster.

JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT. DBC 115-58 CB GENOVÈS.

Victòria còmoda i necessària per a l’equip, que li permet guanyar en confiança i continuar sumant en tots els aspectes.

Un bon començament marcat per l’alt ritme de joc imposat ens va donar un avantatge en el primer quart que vam poder mantindre després quan els valencians van contestar amb un gran encert des del tir exterior.

Els dos primers quarts van ser molt similars, arribant al descans amb el resultat pràcticament decidit (55-25).

Era necessari no relaxar-se i treballar per a reduir el nombre de pèrdues de pilota, aspecte que havia sigut segurament la nostra única piga en la primera part, per a no donar peu als valencians d’entrar en joc malgrat les nombroses baixes amb les quals es van presentar a l’encontre.

Millorem en els segons vint minuts la nostra lectura del joc i no baixem un àpex la nostra intensitat, participant tot el grup sobre la pista sense que el rendiment baixara en absolut.