DBC Senior Femenino vence a Cabo Mar en un gran partido. / DBC Sènior Femení venç a Cabo Mar en un gran partit.

SENIOR FEMENINO AUTONÓMICO: DBC: 73-45 CABOMAR

El equipo senior femenino de Denia Basquet se impuso con autoridad a Cabo Mar de Alicante, en un partido que dominamos desde el inicio con un primer cuarto arrollador (21-04).

Este fue sin duda el mejor partido del grupo que dirige Juan Luis Pérez desde que empezó la liga, y demuestra que la adaptación a la categoría es positiva además de verse a las jugadoras cada vez más cómodas, repartiendo esfuerzos entre todas de forma más efectiva.

Era obvio que las visitantes reaccionarían. Así fue desde el segundo periodo, equilibrándose los parciales desde ese momento en un partido con mucho ritmo en el que la numerosa grada volvió a llevar al equipo a trabajar a su mejor nivel.

Excelente partido tanto en defensa y rebote de todo el equipo, como en ataque con hasta nueve triples convertidos que sin duda aseguraron la segunda victoria en la competición, que les proyecta a la zona templada de una clasificación muy comprimida.

La próxima semana el equipo se desplazará a Elche para disputar su sexto encuentro, con muchas ganas de seguir dando muestra de su progreso.

SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC: DBC: 73-45 CABOMAR

L’equip sènior femení de Dénia Bàsquet es va imposar amb autoritat a Cabo Mar d’Alacant, en un partit que dominem des de l’inici amb un primer període irresistible (21-04).

Este va ser sens dubte el millor partit del grup que dirigeix Juan Luis Pérez des que va començar la lliga, i demostra que l’adaptació a la categoria és positiva a més de veure’s a les jugadores cada vegada més còmodes, repartint esforços entre totes de forma més efectiva

Era obvi que les visitants reaccionarien. Així va ser des del segon període, equilibrant-se els parcials des d’eixe moment en un partit amb molt de ritme en el qual la nombrosa graderia va tornar a portar a l’equip a treballar al seu millor nivell.

Excel·lent partit tant en defensa i rebot de tot l’equip, com en atac amb fins a nou triples convertits que sens dubte van assegurar la segona victòria en la competició, que els projecta a la zona temperada d’una classificació molt comprimida.

La setmana vinent l’equip es desplaçarà a Elx per a disputar la seua sisena jornada, amb moltes ganes de continuar donant mostra del seu progrés.

SENIOR MASCULINO PREFERENTE: ONDARA 60 – 49 DBC

De nuevo otro mal arranque de partido nos obligó a remar contra corriente durante lo que restaba de encuentro.

Aunque comenzamos con muy buena selección de tiros, lo cierto es que nuestra falta de puntería nos condenaba a ver cómo los anfitriones, con un juego mucho más equilibrado, empezaban a escaparse en el marcador (19-08).

Estuvimos mucho mejor después, pero nuestra defensa no daba con la forma de reducir el ritmo anotador de los locales, por lo que no pudimos evitar alcanzar el final de la primera parte con una diferencia en contra de 19 puntos.

Los cambios defensivos que planteamos tras el descanso permitieron que nos mantuviéramos en el encuentro. Nuestro ataque también fue más efectivo, imponiéndonos en los parciales del tercer y cuarto periodos.

Pero el esfuerzo de los de Carlos Vila no fue suficiente como para poner en duda la victoria de CB Ondara, que supo administrar su renta para llegar con margen suficiente al final imponiéndose sin dificultades.

Destacar el debut de David Gutiérrez con el equipo, jugador dianense de la generación de 2004 que regresa a casa tras unos años fuera, que seguro ayudará al equipo en lo que resta de temporada.

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT: ONDARA 60 – 49 DBC

De nou una altra mala arrancada de partit ens va obligar a remar contra corrent durant el que restava d’encontre.

Encara que comencem amb molt bona selecció de tirs, la veritat és que la nostra falta de punteria ens condemnava a veure com els anfitrions, amb un joc molt més equilibrat, començaven a escapar-se en el marcador (19-08).

Vam estar molt millor després, però la nostra defensa no donava amb la manera de reduir el ritme anotador dels locals, per la qual cosa no vam poder evitar aconseguir el final de la primera part amb una diferència en contra de 19 punts.

Els canvis defensius que plantegem després del descans van permetre que ens mantinguérem en la lluita. El nostre atac també va ser més efectiu, imposant-nos en els parcials del tercer i quart període.

Però l’esforç dels de Carlos Vila no va ser suficient com per a posar en dubte la victòria de CB Ondara, que va saber administrar la seua renda per a arribar amb marge suficient al final imposant-se sense dificultats.

Cal destacar el debut de David Gutiérrez amb l’equip, jugador dianense de la generació de 2004 que torna a casa després d’uns anys fora, que segur ajudarà a l’equip en el que resta de temporada.

JUNIOR FEMENINO NIVEL 2: DBC 60-59 PEDREGUER

El equipo Junior Femenino de Denia Basquet sumó su primera victoria en liga en un vibrante encuentro con excelente aportación de todas y cada una de las jugadoras.

El partido comenzó con intercambio de canastas entre ambos equipos, aunque Pedreguer logró abrir una brecha al final del primer cuarto (12-18), que anunciaba la llegada de sus mejores momentos en el choque.

En sólo dos minutos del segundo periodo lograban endosarnos un parcial de 0-10 que ponían el partido muy cuesta arriba a las nuestras sobre todo en el plano psicológico, pues parecía ir a ser una repetición de lo sucedido en su cancha en la primera vuelta.

Pero está vez las jugadoras de Juan Luis Pérez consiguieron sobreponerse, dejando una desventaja de siete puntos al llegar al descanso (29-36), que abría de nuevo todas las opciones de pelear por la victoria.

En la reanudación Pedreguer volvió a tomar la iniciativa distanciándose con diez puntos favorables.

Sería el punto de inflexión del encuentro, ya que desde ese momento subimos nuestra intensidad dando inicio a una remontada lograda con muchísimo esfuerzo.

Cada defensa y cada ataque se jugaron de poder a poder por parte de ambos contendientes hasta que sonó la bocina final.

Las de Juan Luis Pérez perdían por tres puntos cuando restaban 30 segundos para la conclusión. Tras tiempo muerto, logramos un triple trascendental que empataba el partido.

Las visitantes no aprovecharon los dos tiros libres de que dispusieron a continuación, dándonos la opción de aprovechar el último balón para ganar el encuentro.

Una falta personal, seguida de una técnica al banquillo visitante, a falta de cinco segundos nos terminaron por dar una importante victoria que viene a reforzar enormemente al grupo.

JÚNIOR FEMENÍ NIVELL 2: DBC 60-59 PEDREGUER

L’equip Júnior Femení de Dénia Bàsquet va sumar la seua primera victòria en lliga en una vibrant vesprada amb excel·lent aportació de totes i cadascuna de les jugadores.

El partit va començar amb intercanvi de canastres entre tots dos equips, encara que Pedreguer va aconseguir obrir una bretxa al final del primer quart (12-18), que anunciava l’arribada dels seus millors moments en el xoc.

En només dos minuts del segon període aconseguien endossar-nos un parcial de 0-10 que posaven el partit molt costa amunt a les nostres sobretot en el pla psicològic, perquè semblava anar a ser una repetició del succeït en la seua pista en la primera volta.

Però està vegada les jugadores de Juan Luis Pérez van aconseguir sobreposar-se, deixant un desavantatge de set punts en arribar al descans (29-36), que obria de nou totes les opcions de barallar per la victòria.

En la represa Pedreguer va tornar a prendre la iniciativa distanciant-se amb deu punts favorables.

Seria el punt d’inflexió de l’encontre, ja que des d’eixe moment pugem la nostra intensitat donant inici a una remuntada aconseguida amb moltíssim esforç.

Cada defensa i cada atac es van jugar de poder a poder per part de tots dos contendents fins que va sonar la botzina final.

Les de Juan Luis Pérez perdien per tres punts quan restaven 30 segons per a la conclusió. Després de temps mort, aconseguim un triple transcendental que empatava el partit.

Les visitants no van aprofitar els dos tirs lliures de què van disposar a continuació, donant-nos l’opció d’aprofitar l’última pilota per a guanyar el partit.

Una falta personal, seguida d’una tècnica a la banqueta visitant, mancant cinc segons ens van acabar per donar una important victòria que ve a reforçar enormement al grup.

JUNIOR MASCULINO 1º ZONAL. DBC 61-56 EEM PICASSENT.

Partido muy igualado que se decidió en los últimos instantes, al saber mantener la calma los jugadores de Rubén Velázquez y aprovechar así la pequeña ventaja con la que llegaban a los instantes decisivos, tras un disputadísimo encuentro.

Comenzamos con buenas sensaciones, acertados y con buena selección de tiros, consiguiendo así un parcial de 11-0 de salida. Pero rápidamente los valencianos reaccionaron, subiendo mucho su intensidad para situarse a seis puntos al finalizar el primer cuarto (19-13).

En el segundo periodo cambiaron las tornas, siendo los visitantes quienes pasaron a llevar la iniciativa, provocándonos muchas pérdidas de balón. Pese a la falta de fluidez, logramos mantenernos al frente en el marcador al llegar al descanso (28-24).

En el arranque de la segunda parte dimos un paso adelante en el trabajo bajo canastas. Ese dominio nos permitió volver a distanciarnos, terminando el tercer periodo con ventaja de diez puntos y la sensación de que podíamos llevarnos el partido.

No iba a ser ni mucho menos tan sencillo. Picassent volvió con fuerza al partido en un peleadísimo cuarto periodo, llegando a ponerse a sólo dos puntos cuando se llegaba a los últimos compases.

Sin embargo, nuevamente volvimos a controlar el rebote y el ritmo de juego cerrando el choque sin apuros gracias al acierto desde la línea de tiros libres.

JÚNIOR MASCULÍ 1r ZONAL. DBC 61-56 EEM PICASSENT.

Partit molt igualat que es va decidir en els últims instants, en saber mantindre la calma els jugadors de Rubén Velázquez i aprofitar així el xicotet avantatge amb la qual arribaven a l’instants decisius, després d’un disputadíssim encontre.

Comencem amb bones sensacions, encertats i amb bona selecció de tirs, aconseguint així un parcial de 11-0 d’eixida. Però ràpidament els valencians van reaccionar, pujant molt la seua intensitat per a situar-se a sis punts en finalitzar el primer quart (19-13).

En el segon període van canviar les tornes, sent els visitants els qui van passar a portar la iniciativa, provocant-nos moltes pèrdues de pilota. Malgrat la falta de fluïdesa, aconseguim mantindre’ns al capdavant en el marcador en arribar al descans (28-24).

En l’arrancada de la segona part vam fer un pas avant en el treball sota canastres. Eixe domini ens va permetre tornar a distanciar-nos, acabant el tercer període amb avantatge de deu punts i la sensació que podíem portar-nos el partit.

No anava a ser ni molt menys tan senzill. Picassent va tornar amb força al partit en un lluitat quart període, arribant a posar-se a només dos punts quan s’arribava als últims compassos.

No obstant això, novament vam tornar a controlar el rebot i el ritme de joc, tancant el xoc sense dificultats gràcies a l’encert des de la línia de tirs lliures.

JUNIOR MASCULINO PREFERENTE. CB PEDREGUER 65-83 DBC.

Victoria importante que conseguimos asegurar gracias a no bajar nunca la intensidad sobre la cancha.

Comenzamos dominando el primer periodo con transiciones fuertes y acierto exterior. Pero concedimos muchas oportunidades a los locales, finalizando nueve puntos arriba el primer periodo (16-25).

Las sensaciones no eran las mejores cuando Pedreguer dio un paso adelante, haciéndonos daño al contraataque y pelándolo todo para imponerse 22-17 en el parcial del segundo cuarto.

Para el comienzo de la segunda mitad Rubén Velázquez pidió a sus chicos imponer su ritmo desde la defensa como condición esencial para sacar adelante este compromiso, y así afortunadamente fue.

Un parcial de 12-21 en el tercero encarrilaba  la  victoria al limitar la producción ofensiva de los anfitriones.

En el último periodo debíamos mantener la misma intensidad para evitar que los locales volvieran al partido. Seguimos seleccionando bien los tiros y logramos incluso ampliar la diferencia hasta llegar al final del choque sumando así nuestra tercera victoria en la competición.

JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT. CB PEDREGUER 65-83 DBC.

Victòria important que aconseguim assegurar gràcies a no baixar mai la intensitat sobre la pista.

Comencem dominant el primer període amb transicions fortes i encert exterior. Però vam concedir moltes oportunitats als locals, finalitzant nou punts a dalt el primer període (16-25).

La sensacions no eren les millors quan Pedreguer va fer un pas avant, fent-nos mal al contraatac i lluitant-ho tot per a imposar-se 22-17 en el parcial del segon quart.

Per al començament de la segona meitat Rubén Velázquez va demanar als seus xics imposar el seu ritme des de la defensa com a condició essencial per a tirar endavant este compromís, i així afortunadament va ser.

Un parcial de 12-21 en el tercer encarrilava la victòria en limitar la producció ofensiva dels amfitrions.

En l’últim període havíem de mantindre la mateixa intensitat per a evitar que els locals tornaren al partit.

Continuem seleccionant bé els tirs i aconseguim fins i tot ampliar la diferència fins a arribar al final del xoc sumant així la nostra tercera victòria en la competició.