Derrota ajustada en Alcoi de DBC SUMA 1º Nacional Masculino y en Elche del Senior Femenino. / Derrota ajustada en Alcoi de DBC SUMA 1r Nacional Masculí i en Elx del Sènior Femení.

SENIOR MASCULINO 1º NACIONAL: NB ALCOI 66-63 DBC SUMA

Denia Basquet SUMA acarició la victoria en su desplazamiento a la cancha de Nou Basquet Alcoi, equipo al que dominó durante todo el encuentro cediendo únicamente en unos últimos compases en los que la suerte no quiso estar de nuestro lado.

Los de Eduardo Clavero tuvieron un excelente arranque de partido mandando al final del primer cuarto por ocho puntos. Pese a la reacción de los locales se llegaría al descanso con ventaja de cinco puntos y muy buenas sensaciones sobre la pista.

La mejora de los anfitriones tras el paso por vestuarios, unido a un cambio en el arbitraje que nos castigó con hasta tres faltas técnicas,  hizo que el marcador se igualara, llegándose a un apretado final en el que por primera vez NB Alcoi se uso por delante, para acabar llevándose el triunfo.

Buen partido del equipo tras dos semanas sin competir, tiempo en el que ha podido recuperar a todos sus lesionados, lo que ayudará a que el grupo recupere la línea que mostró a principio de temporada.

SÈNIOR MASCULÍ 1r NACIONAL: NB ALCOI 66-63 DBC SUMA

Dénia Bàsquet SUMA va acariciar la victòria en el seu desplaçament a la pista de Nou Bàsquet Alcoi, equip al qual va dominar durant tot l’encontre cedint únicament en uns últims compassos en els quals la sort no va voler estar del nostre costat.

Els d’Eduardo Clavero van tindre una excel·lent arrancada de partit manant al final del primer quart per huit punts. Malgrat la reacció dels locals s’arribaria al descans amb avantatge de cinc punts i molt bones sensacions sobre la pista.

La millora dels amfitrions després del pas per vestuaris, unit a un canvi en l’arbitratge que ens va castigar amb fins a tres faltes tècniques, va fer que el marcador s’igualara, arribant-se a un atapeït final en el qual per primera vegada NB Alcoi s’use per davant, per a acabar emportant-se el triomf.

Bon partit de l’equip després de dues setmanes sense competir, temps en el qual ha pogut recuperar a tots els seus lesionats, la qual cosa ajudarà al fet que el grup recupere la línia que va mostrar a principi de temporada.

SENIOR FEMENINO AUTÓNOMICO: ELCHE 56-33 DBC

Viajábamos a la cancha de Elche con las buenas sensaciones que nos dejó el triunfo de la semana anterior ante Cabo Mar, pero las Ilicitanas pronto nos demostraron que en esta categoría cada partido hay que salir a jugarlo al máximo o las opciones de triunfo se reducen inmediatamente.

Desde el arranque del primer cuarto el conjunto local planteó un juego muy físico, superándonos desde la defensa, cerrándonos los espacios e impidiendo que pudiéramos correr.

Aunque trabajamos bien en ataque estático, no tuvimos nuestro día en el lanzamiento exterior, por lo que apenas pudimos presentar batalla a lo largo de todo el encuentro a nuestras rivales.

Tampoco la defensa fue esta vez argumento sobre el que afianzar al equipo para tratar de reaccionar. Sólo en el tercer periodo daríamos en ese aspecto un paso adelante y pudimos competir algo mejor, pero la distancia ya era demasiado grande como para aspirar a darle la vuelta al resultado.

El viernes ante Ifach Calp y el domingo ante Aldaia tendremos dos excelentes oportunidades, ambas en Joan Fuster, de demostrar que seguimos creciendo dentro de esta competida liga autonómica.

SÈNIOR FEMENÍ AUTÓNOMIC: ELX 56-33 DBC

Viatjàvem a la pista d’Elx amb les bones sensacions que ens va deixar el triomf de la setmana anterior davant Cap Mar, però les Il·licitanes prompte ens van demostrar que en aquesta categoria cada partit cal eixir a jugar-lo al màxim o les opcions de triomf es redueixen immediatament.

Des de l’arrancada del primer període el conjunt local va plantejar un joc molt físic, superant-nos des de la defensa, tancant-nos els espais i impedint que poguérem córrer.

Encara que treballem bé en atac estàtic, no vam tindre el nostre dia en el llançament exterior, per la qual cosa a penes vam poder presentar batalla al llarg de tot l’encontre a les nostres rivals.

Tampoc la defensa va ser aquesta vegada l’argument sobre el qual afermar a l’equip per a tractar de reaccionar. Només en el tercer període donaríem en eixe aspecte un pas avant i vam poder competir una mica millor, però la distància ja era massa gran per a aspirar a capgirar el resultat.

El divendres davant Ifach Calp i el diumenge davant Aldaia tindrem dues excel·lents oportunitats, totes dues en Joan Fuster, de demostrar que continuem creixent dins d’aquesta competida lliga autonòmica.

SENIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 52 – 66 CSA CARCAIXENT

Buen comienzo de partido de los de Carlos Vila, con mucho acierto desde la larga distancia, convirtiendo hasta 4 triples en el primer periodo.  Nuestro juego fluido nos servía para ganar la confianza que tanto nos cuesta en ocasiones encontrar.

Aun así, CSA Carcaixent no permitió que nos escapáramos en el marcador, manteniéndose siempre al acecho hasta el descanso al que llegamos mandando por cuatro puntos (33-29).

La segunda parte sería otra historia completamente diferente. Los valencianos subieron un punto su defensa y entraron definitivamente en el encuentro. Nos costó cinco minutos anotar nuestra primera canasta en juego, cometiendo errores que minaron nuestra confianza.

Sin embargo, llegábamos al último periodo cinco puntos abajo y estábamos dispuestos a luchar por una importante victoria hasta el final del partido. Pero los de Carcaixent no nos nos dieron opción alguna y no sólo consolidaron su ventaja, sino que la ampliaron hasta sellar su triunfo.

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 52 – 66 CSA CARCAIXENT

Bon començament de partit dels de Carlos Vila, amb molt d’encert des de la llarga distància, convertint fins a 4 triples en el primer període. El nostre joc fluid ens servia per a guanyar la confiança que tant ens costa a vegades trobar.

Així i tot, CSA Carcaixent no va permetre que ens escapàrem en el marcador, mantenint-se sempre a l’aguait fins al descans al qual arribem manant per quatre punts (33-29).

La segona part seria una altra història completament diferent. Els valencians van pujar un punt el seu defensa i van entrar definitivament en l’encontre. Ens va costar cinc minuts anotar la nostra primera canastra en joc, cometent errors que van minar la nostra confiança.

No obstant això, arribàvem a l’últim període cinc punts a baix i estàvem disposats a lluitar per una important victòria fins al final del partit. Però els de Carcaixent no ens van donar cap opció i no sols van consolidar el seu avantatge, sinó que la van ampliar fins a segellar el seu triomf.

JUNIOR FEMENINO NIVEL 2: DBC 63-69 NB ALCOI

Otro gran partido de nuestro equipo junior femenino, en esta ocasión  ante NB Alcoi, líder del grupo, que sólo pudo superarnos en la prórroga.

Desde el arranque del encuentro empezamos a dominar en el marcador, gracias a una buena defensa y al gran acierto que mostramos en ataque.

En el segundo periodo las visitantes intentaron reaccionar pero se vieron sorprendidas por un equipo totalmente diferente al que se habían enfrentado en el partido de ida, viéndose superadas sin poder evitar que llegáramos al descanso dominandoles por siete puntos.

El tercer cuarto fue más de lo mismo con las jugadoras de Alcoi tensando la cuerda, pero siendo incapaces de frenar nuestro buen juego de ataque, mientras encontraban muchas dificultades para superar nuestra defensa.

En el último cuarto llegaría el momento clave.

Una discutible falta  antideportiva en ataque en nuestra contra, concedió dos tiros libres y posesión de balón a las visitantes que aprovecharon para iniciar una remontada que les puso por primera vez por delante en el marcador cuando restaban cinco minutos para el final.

Un tiempo muerto nos sirvió para tomar aliento y empatar de nuevo el partido, llegando incluso a disponer del ultimo balón para evitar el periodo extra y resolver el encuentro,peor no conseguimos llegar a lanzar a canasta.

En la prórroga el mayor acierto de las alcoyanas desde el triple, les terminó dando un triunfo que pudo caer de cualquier lado.

Felicitar al equipo por su magnífico partido, y sobre todo por el gran paso adelante dado en estas últimas jornadas disputadas.

JÚNIOR FEMENÍ NIVELL 2: DBC 63-69 NB ALCOI

Un altre gran partit del nostre equip júnior femení, en aquesta ocasió  davant NB Alcoi, líder del grup, que només va poder superar-nos en la pròrroga.

Des de l’arrancada del partit comencem a dominar en el marcador, gràcies a una bona defensa i al gran encert que vam mostrar en atac.

En el segon període les visitants van intentar reaccionar però es van veure sorpreses per un equip totalment diferent del qual s’havien enfrontat en el partit d’anada, veient-se superades sense poder evitar que arribàrem al descans  dominant-les per set punts.

El tercer període va ser més del mateix amb les jugadores d’Alcoi tibant la corda, però sent incapaces de frenar el nostre bon joc d’atac, mentre trobaven moltes dificultats per a superar la nostra defensa.

En l’últim quart arribaria el moment clau.

Una discutible falta  antiesportiva en atac en la nostra contra, va concedir dos tirs lliures i possessió de pilota a les visitants que van aprofitar per a iniciar una remuntada que els va posar per primera vegada per davant en el marcador quan restaven cinc minuts per al final.

Un temps mort ens va servir per a prendre alé i empatar de nou el partit, arribant fins i tot a disposar de l’ultime pilota per a evitar el període extra i resoldre la trobada, amb tan mala sort que no aconseguim arribar a llançar a canastra.

En la pròrroga el major encert de les alcoianes des del triple, els va acabar donant un triomf que va poder caure de qualsevol costat.

Felicitar l’equip pel seu magnífic partit, i sobretot pel gran pas avant donat en aquestes últimes jornades disputades.

JUNIOR MASCULINO 1º ZONAL: IVCB MALVARROSA 31-42 DBC

Partido disputado en una pista exterior en una tarde en las que las condiciones climáticas no acompañaban, lo que hizo que el tanteo terminara siendo muy bajo.

Los chicos de Rubén Velázquez se supieron adaptar a las circunstancias y al problema de la corta rotación con la que debíamos afrontar el partido ante los problemas que arrastra el grupo en la últimas semanas.

Periodo a periodo fuimos consolidando una pequeña ventaja que tras el descanso pudimos ampliar asegurando un difícil triunfo que nos acerca a la zona templada de la clasificación.

Hay que felicitar a los jugadores que participaron en el partido por el gran esfuerzo que realizaron

JÚNIOR MASCULÍ 1r ZONAL: IVCB MALVA-ROSA 31-42 DBC

Partit disputat en una pista exterior en una vesprada en les quals les condicions climàtiques no acompanyaven, la qual cosa va fer que el tanteig acabara sent molt baix.

Els xics de Rubén Velázquez es van saber adaptar a les circumstàncies i al problema de la curta rotació amb la qual havíem d’afrontar el partit davant els problemes que arrossega el grup en les últimes setmanes.

Període a període vam anar consolidant un xicotet avantatge que després del descans vam poder ampliar assegurant un difícil triomf que ens acosta a la zona temperada de la classificació.

Cal felicitar els jugadors que van participar en el partit pel gran esforç que van realitzar.

JUNIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 78-76 TEIXERETA IBI

El equipo Junior Masculino Preferente disputó un emocionante partido ante Teixereta de Ibi, en el que se terminó llevando una victoria que pudo caer de cualquiera de los dos lados.

Fueron los visitantes los que comenzaron más metidos en el partido y suyas fueron las primeras ventajas, llegando a amenazar con marcharse en el marcador fruto de su mayor efectividad.

A duras penas los de Rubén Velázquez conseguían una y otra vez darles alcance, hasta llegar al descanso tres puntos por detrás (38-41).

Tras el descanso cambió el escenario, siendo ahora los nuestros quienes tomaban el mando y pasaban a liderar el marcador, con algún momento en el que parecía podrían sentenciar el choque.

Nada más lejos de la realidad. Los jugadores de Ibi reaccionaron a medida que se acercaba el final dándonos alcance cuando apenas restaban tres minutos por disputar.

Un triple les ponía a solo dos puntos y el fallo en nuestro último ataque les otorgaba el balón que podía darles el triunfo o cuanto menos la prórroga.

Afortunadamente no pudieron aprovecharlo y nos apuntamos una  importantísima victoria que nos da mucha confianza por la intensidad y ritmo que fuimos capaces de alcanzar para lograrla, dando un importante paso en la clasificación que nos mete de lleno en la liga.

JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 78-76 TEIXERETA IBI

L’equip Júnior Masculí Preferent va disputar un emocionant partit davant Teixereta d’Ibi, en el qual es va acabar portant una victòria que va poder caure de qualsevol dels dos costats.

Van ser els visitants els que van començar més ficats en el partit i seues van ser els primers avantatges, arribant a amenaçar amb marxar-se en el marcador fruit de la seua major efectivitat.

Amb prou faenes els de Rubén Velázquez aconseguien una vegada i una altra donar-los abast, fins a arribar al descans tres punts per darrere (38-41).

Després del descans va canviar l’escenari, sent ara els nostres els qui prenien el comandament i passaven a liderar el marcador, amb algun moment en el qual semblava podrien sentenciar el xoc.

Res més lluny de la realitat. Els jugadors d’Ibi van reaccionar a mesura que s’acostava el final apropant-se en el marcador quan a penes restaven tres minuts per disputar.

Un triple els posava a només dos punts i la fallada en el nostre últim atac els atorgava la pilota que podia donar-los el triomf o com menys la pròrroga.

Afortunadament, no van poder aprofitar-ho i ens apuntem una importantíssima victòria que ens dona molta confiança per la intensitat i ritme que vam ser capaços d’aconseguir per a aconseguir-la, fent un important pas en la classificació que ens fica de ple en la lliga.