Derrota de DBC SUMA 1º Nacional en Alginet e importante victoria del Senior Masculino Preferente.// Derrota de DBC SUMA 1r Nacional a Alginet i important victòria del Sènior Masculí Preferent.

SENIOR MASCULINO NACIONAL: CB ALGINET 87-59 DBC SUMA

Resultado engañoso el que refleja el acta final del encuentro disputado el domingo en Alginet por los chicos de Denia Basquet SUMA.

Los de Eduardo Clavero estuvieron en partido hasta el último periodo, momento en el que las faltas y el cansancio pasaron factura en un partido para el que sólo se pudo contar con ocho jugadores del equipo, y el apoyo de dos juniors que hicieron un excelente trabajo.

Al igual que sucedió en el encuentro de la primera vuelta en Denia el partido se jugó con mucho ritmo y con mucha intensidad bajo ambos aros. Al final del segundo cuarto los valencianos tomaron una ligera ventaja llegando al descanso con ventaja de doce puntos.

Tras el paso por vestuarios, la buena actitud del equipo y la entrega en defensa hicieron que el juego volviera a equilibrarse entrando en el último periodo con ventaja local, pero con opciones para los nuestros para tratar de darles alcance.

No pudo ser y nuestros rivales no desaprovecharon la ocasión de ampliar las diferencias en los instantes finales sentenciando así el enfrentamiento.

SÈNIOR MASCULÍ NACIONAL: CB ALGINET 87-59 DBC SUMA

Resultat enganyós el que reflecteix l’acta final de la trobada disputada el diumenge a Alginet pels xics de Dénia Bàsquet SUMA.

Els d’Eduardo Clavero van estar en partit fins a l’últim període, moment en el qual les faltes i el cansament van passar factura en un partit per al qual només es va poder comptar amb huit jugadors de l’equip, i el suport de dos júniors que van fer un excel·lent treball.

Igual que va succeir en la trobada de la primera volta a Dénia el partit es va jugar amb molt de ritme i amb molta intensitat sota tots dos cércols. Al final del segon quart els valencians van prendre un lleuger avantatge arribant al descans amb avantatge de dotze punts.

Després del pas per vestuaris, la bona actitud de l’equip i el lliurament en defensa van fer que el joc tornara a equilibrar-se entrant en l’últim període amb avantatge local, però amb opcions per als nostres per a tractar de donar-los abast.

No va poder ser i els nostres rivals no van desaprofitar l’ocasió d’ampliar les diferències en els instants finals sentenciant així l’enfrontament.

SENIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 76 – 68 CB ALBERIC

Duelo directo entre equipos que pelean por la permanencia, e importante triunfo que nos da energía para seguir en la lucha cuando restan todavía diez jornadas para finalizar la competición.

Arrancamos el partido con fuerza, consiguiendo una buena renta de diez puntos a base de rápidas transiciones, gracias al buen trabajo desde la defensa.

En un igualado segundo cuarto, los visitantes mejoraron ofensivamente de manera notable, obligándonos a mantener el tono si no queríamos vernos superados. El esfuerzo valió para mantener la ventaja alcanzando el descanso once puntos por delante de nuestros rivales.

La insistencia visitante, sin embargo, acabó dándoles resultado. Perdimos el orden defensivo y erramos nuestros ataques de modo que en apenas cuatro minutos del tercer periodo nos dieron alcance, manteniéndose la igualdad desde ese momento hasta prácticamente el final del choque.

A diferencia otros partidos, en esta ocasión supimos enderezar el rumbo y, poco a poco, recuperamos el control del partido.

Así pudimos encarar el tramo final del encuentro con confianza y en el momento decisivo acertar desde el perímetro para alcanzar una tranquilizadora ventaja que exprimimos hasta que sonó la bocina final.

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 76 – 68 CB ALBERIC

Duel directe entre equips que barallen per la permanència, i important triomf que ens dona energia per a seguir en la lluita quan resten encara deu jornades per a finalitzar la competició.

Arranquem el partit amb força, aconseguint una bona renda de deu punts a base de ràpides transicions, gràcies a la bona faena des de la defensa.

En un igualat segon quart, els visitants van millorar ofensivament de manera notable, obligant-nos a mantindre el to si no volíem veure’ns superats. L’esforç va valdre per a mantindre l’avantatge aconseguint el descans onze punts per davant dels nostres rivals.

La insistència visitant, no obstant això, va acabar donant-los resultat. Vam perdre l’orde defensiu i errem els nostres atacs de manera que en tot just quatre minuts del tercer període ens van donar l’abast, mantenint-se la igualtat des d’eixe moment fins a pràcticament el final del xoc.

A diferència altres partits, en aquesta ocasió vam saber redreçar el rumb i, a poc a poc, recuperem el control del partit.

JUNIOR FEMENINO PREFERENTE: CB PEDREGUER 52-50 DBC

CB Pedreguer se llevó un igualadísimo derbi comarcal al imponerse en los últimos compases a nuestras chicas que una semana más hicieron un extraordinario esfuerzo y pusieron todo lo que tenían de su parte para levarse el duelo.

Un equilibrado primer periodo dio paso a un gran segundo periodo en el que no sólo mantuvimos nuestra seriedad defensiva, sino que en ataque jugamos unos excelentes minutos. Como resultado alcanzamos el descanso mandando por ocho puntos (27-35).

Las locales se cerraron en su zona a partir del descanso y espesaron el ritmo del partido, costándonos mucho anotar en la segunda parte.

Nuestra defensa seguía siendo excelente y lográbamos mantenernos por delante en el marcador prácticamente todo el tiempo, si bien las locales se nos acercaban peligrosamente a medida que transcurrían los minutos.

En los últimos compases tuvieron el acierto necesario como para culminar la remontada y la suerte no estuvo de nuestro lado para conseguir en las últimas acciones volver a dar la vuelta al marcador.

JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT: CB PEDREGUER 52-50 DBC

CB Pedreguer es va emportar un igualadíssim derbi comarcal en imposar-se en els últims compassos a les nostres xiques que una setmana més van fer un extraordinari esforç i van posar tot el que tenien de la seua part per a llevar-se el duel.

Un equilibrat primer període va donar pas a un gran segon període en el qual no sols vam mantindre la nostra serietat defensiva sinó que en atac juguem uns excel·lents minuts. Com a resultat aconseguim el descans manant per huit punts (27-35).

Les locals es van tancar en la seua zona a partir del descans i van espessir el ritme del partit, costant-nos molt anotar en la segona part.

La nostra defensa continuava sent excel·lent i aconseguíem mantindre’ns per davant en el marcador pràcticament tot el temps, si bé les locals se’ns acostaven perillosament a mesura que transcorrien els minuts.

En els últims compassos van tindre l’encert necessari com per a culminar la remuntada i la sort no va estar del nostre costat per a aconseguir en les últimes accions tornar a capgirar el marcador.

Així vam poder encarar el tram final de la trobada amb confiança i en el moment decisiu encertar des del perímetre per a aconseguir un tranquil·litzador avantatge que espremem fins que va sonar la botzina final.

JUNIOR MASCULINO 1º ZONAL: CB OLIVA 50-46 DBC

Un extraordinario arranque de partido dejaba claro que los de Rubén Velázquez se habían desplazado a Oliva para tratar de sumar un nuevo triunfo que les permitiera escalar posiciones en la clasificación.

El primer periodo se cerraba con los nuestros doce puntos arriba en el marcador (3-15).

Sin embargo, el partido cambiaría de tendencia a partir de ese momento, con los locales tratando de recuperar el terreno perdido minuto a minuto hasta conseguirlo ya dentro del último periodo.

La eliminación por faltas de nuestros jugadores interiores sería clave para poder impedir que Oliva diera la vuelta al tanteo. Pese a que lo intentamos con todos los recursos a nuestro alcance hasta el final, fue imposible revertir la pequeña diferencia que lograron obtener y vimos cómo se nos escapaba la victoria.

JÚNIOR MASCULÍ 1r ZONAL: CB OLIVA 50-46 DBC

Una extraordinària arrancada de partit deixava clar que els de Rubén Velázquez s’havien desplaçat a Oliva per a tractar de sumar un nou triomf que els permetera escalar posicions en la classificació.

El primer període es tancava amb els nostres dotze punts a dalt en el marcador (3-15).

No obstant això, el partit canviaria de tendència a partir d’eixe moment, amb els locals tractant de recuperar el terreny perdut minut a minut fins a aconseguir-lo ja dins de l’últim període.

L’eliminació per faltes dels nostres jugadors interiors seria clau per a poder impedir que Oliva donara la volta al tanteig. Malgrat que ho intentem amb tots els recursos al nostre abast fins al final, va ser impossible revertir la xicoteta diferència que van aconseguir obtindre i vam veure com se’ns escapava la victòria.