Derrota ajustada en Benidorm de DBC SUMA 1r Nacional.

SENIOR MASCULINO 1ºNACIONAL:  BENIDORM 73-71 DBC SUMA

Derrota de DBC SUMA en su desplazamiento a Benidorm en la penúltima jornada de la liga regular, en un partido en el que nada había en juego para ninguno de los dos contendientes de cara a su clasificación final.

Una semana más Denia Basquet salió lanzado en ataque y suyo fue el primer periodo, que finalizó arriba en el marcador con un tanteo muy alto (22-30).

Sin embargo, las cosas cambiarían en el segundo cuarto al cargarse los de Eduardo Clavero de faltas y subir los anfitriones su intensidad defensiva, a lo que unieron una mejora en el porcentaje de acierto en sus lanzamientos a canasta, lo que les llevó a dar la vuelta al marcador al llegar al descanso (43-42).

Los visitantes reaccionaron en el arranque de la segunda parte y retomaron el mando del partido. Sólo el acierto desde el triple de los locales impidió que el despegue pudiera ser definitivo, terminando el tercer parcial con cinco puntos de ventaja (55-60).

Así se llegó a unos últimos diez minutos de partido en los que Benidorm consiguió igualar de nuevo el resultado, viviéndose un final en el que cualquiera de los dos equipos pudo conseguir el triunfo, pero que decidió el mayor acierto local en los instantes finales, quedándose así la victoria en casa.

SÈNIOR MASCULÍ  1er NACIONAL:  BENIDORM 73-71 DBC SUMA

Derrota de DBC SUMA en el seu desplaçament a Benidorm en la penúltima jornada de la lliga regular, en un partit en el qual res estava en joc per a cap dels dos contendents de cara a la seua classificació final.

Una setmana més Dénia Bàsquet va eixir llançat en atac i seu va ser el primer període, que va finalitzar a dalt en el marcador amb un tanteig molt alt (22-30).

No obstant això, les coses canviarien en el segon quart en carregar-se els d’Eduardo Clavero de faltes i pujar els amfitrions la seua intensitat defensiva, al que van unir una millora en el percentatge d’encert en els seus llançaments a canastra, la qual cosa els va portar a capgirar el marcador en arribar al descans (43-42).

Els visitants van reaccionar en l’arrancada de la segona part i van reprendre el comandament del partit. Només l’encert des del triple dels locals va impedir que l’enlairament poguera ser definitiu, acabant el tercer parcial amb cinc punts d’avantatge (55-60).

Així es va arribar a uns últims deu minuts de partit en els quals Benidorm va aconseguir igualar de nou el resultat, vivint-se un final en el qual qualsevol dels dos equips va poder aconseguir el triomf, però que va decidir el major encert local en els instants finals, quedant-se així la victòria a casa.

SENIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 54 – 62 BURJASSOT

Denia Basquet no pudo conseguir la victoria en su último encuentro como locales de la temporada como habría sido deseo de todos sus jugadores, y ello a pesar de que el arranque fue muy favorable con gran acierto desde el triple y provocando numerosos errores a sus rivales (19-12).

Pero las dinámicas de los dos equipos se invirtieron en el segundo cuarto y los de Carlos Vila cedieron la iniciativa, al verse superados por la mayor intensidad defensiva visitante, y las rápidas transiciones con las que llegaban al aro, alcanzando el descanso tres puntos por debajo en el marcador (34-37).

En la reanudación, los locales cambiaron su defensa y trataron de jugar sus posesiones con más control para reducir el número de pérdidas de balón e impedir que los valencianos estuvieran tan cómodos sobre la pista.

La apuesta funcionó, llegando al periodo decisivo mandando en el marcador (49-47) y con todo abierto para decidir quién se apuntaría el triunfo.

Pero en ese último tramo llegaron los peores minutos ofensivos de los locales, provocados por una defensa al límite del equipo valenciano, que les dejaron sin sumar puntos hasta quedar un minuto para el final, tiempo insuficiente para remontar la desventaja en contra que acumulaban.

Ahora toca pensar en la última jornada de la temporada, en la que el equipo se desplazará a Guadassuar buscando despedirse de la categoría con una victoria que deje buen sabor de boca.

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 54 – 62 BURJASSOT

Dénia Bàsquet no va poder aconseguir la victòria en el seu últim partit com a locals de la temporada com hauria sigut desig de tots els seus jugadors, i això a pesar que l’arrancada va ser molt favorable amb gran encert des del triple i provocant nombrosos errors als seus rivals (19-12).

Però les dinàmiques dels dos equips es van invertir en el segon quart i els de Carlos Vila van cedir la iniciativa, en veure’s superats per la major intensitat defensiva visitant, i les ràpides transicions amb les quals arribaven al cércol, aconseguint el descans tres punts per davall en el marcador (34-37).

En la represa, els locals van canviar el seu defensa i van tractar de jugar les seues possessions amb més control per a reduir el nombre de pèrdues de pilota i impedir que els valencians estigueren tan còmodes sobre la pista.

L’aposta va funcionar, arribant al període decisiu manant en el marcador (49-47) i amb tot obert parell decidir qui s’apuntaria el triomf.

Però en eixe últim tram van arribar els pitjors minuts ofensius dels locals, provocats per una defensa al límit de l’equip valencià, que els van deixar sense sumar punts fins a quedar un minut per al final, temps insuficient per a remuntar el desavantatge en contra que acumulaven.

Ara toca pensar en l’última jornada de la temporada, en la que l’equip es desplaçarà a Guadassuar buscant acomiadar-se de la categoria amb una victòria que deixe bon sabor de boca.

JUNIOR FEMENINO PREFERENTE: DBC 44-60 L’ELIANA

Último encuentro de la temporada para el equipo Junior y fin de ciclo formativo por lo que respecta a las jugadoras de la generación 2006.

Las de Juan Luis Pérez empezaron el partido con la ilusión de despedirse con una victoria, pero la falta de concentración durante algunos tramos del primer cuarto permitió a las visitantes finalizarlo con ventaja (8-15).

En el segundo las valencianas dieron muestra de su superioridad marchándose en el marcador sin posible respuesta por parte local, agrandando la diferencia hasta los diecinueve puntos al descanso (21-40).

En la reanudación las locales jugaron con las ideas más claras en ataque y sobre todo fueron más sólidas en defensa, lo que les permitió competir mucho mejor hasta el final del encuentro.

Aunque no pudieron inquietar a las Valencianas, si lograron igualar en muchos momentos su nivel, rebajando las diferencias para salir por última vez este curso del pabellón con buenas sensaciones.

JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT: DBC 44-60 L’ELIANA

Últim partit de la temporada per a l’equip Júnior i fi de cicle formatiu pel que respecta a les jugadores de la generació 2006.

Les de Juan Luis Pérez van començar el partit amb la il·lusió d’acomiadar-se amb una victòria, però la falta de concentració durant alguns trams del primer quart va permetre a les visitants finalitzar-lo amb avantatge (8-15).

En el segon les valencianes van donar mostra de la seua superioritat marxant-se en el marcador sense possible resposta per part local, engrandint la diferència fins als dènou punts al descans (21-40).

En la represa les locals van jugar amb les idees més clares en atac i sobretot van ser més sòlides en defensa, la qual cosa els va permetre competir molt millor fins al final del partit.

Encara que no van poder inquietar a les Valencianes, si van aconseguir igualar en molts moments el seu nivell, rebaixant les diferències per a eixir per última vegada este curs del pavelló amb bones sensacions.

JUNIOR MASCULINO 1º ZONAL: BENIFAIO 67-55 DBC.

El equipo local consiguió que Denia Básquet no pudiera estar cómodo sobre la pista en los instantes en los que el partido se decidía, y terminó llevándose la victoria.

Al buen comienzo de los de Rubén Velázquez, leyendo correctamente las opciones en ataque y luchando por todos los rebotes (8-15), los locales respondieron de manera contundente en el segundo cuarto no haciéndoles concesión alguna, para llegar mandando al descanso (28-19).

Aunque el equipo salió mejor en el arranque de la segunda parte, le faltó algo de dureza y sobre todo acierto, por lo que los anfitriones ampliaron todavía más su dominio (49-32).

Con tal distancia en el marcador, sólo cabía trabajar mejor y tener mucha paciencia para esperar que a los rivales les entraran las dudas.

Pese a que se les superó en el resultado parcial de ese último periodo, no fue suficiente como para llegar a cuestionar su victoria, debiendo aprender a ser más constantes en encuentros con equipos de la parte alta de la tabla.

JÚNIOR MASCULÍ 1r ZONAL: BENIFAIO 67-55 DBC.

L’equip local va aconseguir que Dénia Bàsquet no poguera estar còmode sobre la pista en els instants en els quals el partit es decidia, i va acabar emportant-se la victòria.

Al bon començament dels de Rubén Velázquez, llegint correctament les opcions en atac i lluitant per tots els rebots (8-15), els locals van respondre de manera contundent en el segon quart no fent-los cap concessió, per a arribar manant al descans (28-19).

Encara que l’equip va eixir millor en l’arrancada de la segona part, li va faltar una mica de duresa i sobretot encert, per la qual cosa els amfitrions van ampliar encara més el seu domini (49-32).

Amb tal distància en el marcador, només calia treballar millor i tindre molta paciència per a esperar que als rivals els entraren els dubtes.

Malgrat que se’ls va superar en el resultat parcial d’eixe últim període, no va ser suficient per a arribar a qüestionar la seua victòria, havent d’aprendre a ser més constants en partits amb equips de la part alta de la taula.

JUNIOR MASCULINO 1º ZONAL. DBC 73-49 IVCB MALVARROSA

El equipo Junior 1ºZonal recuperó el domingo por la mañana un encuentro aplazado jornadas atrás, en el que sumó una nueva victoria que a falta de una jornada para el final le deja en situación cómoda en mitad de la tabla de clasificación.

Pese a las bajas que presentaba el equipo para este compromiso, los jugadores presentes dieron una vez más cuanto tenían para conseguir tener el encuentro controlado en todo momento, ante un rival que jugó un buen partido.

El primero fue el mejor de los cuartos para los de Rubén Velázquez. La velocidad en los contraataques y la solidez del rebote llevaron a un parcial favorable (23-10) que encarrilaba el encuentro.

No obstante, Malvarrosa no había dicho su última palabra y consiguió competir de igual a igual en el siguiente periodo, recortando un punto su desventaja al llegar el partido al descanso (34-22).

Los valencianos plantearon cambios en su defensa tras reanudarse el encuentro, pero Denia Basquet supo adaptarse perfectamente acertando hasta siete triples que decantaron el partido definitivamente hacia su lado.

También fue importante la perseverancia en el trabajo defensivo del equipo, papel en el que fueron fundamentales los dos jugadores cadetes que refuerzan al equipo en este tramo final de la temporada.

En un gran cuarto periodo el equipo terminó por romper definitivamente el encuentro, consiguiendo un triunfo meritorio por los pocos efectivos de que se dispuso para afrontar el choque, hándicap que todavía se agravó con la rigurosa descalificación de uno de sus jugadores por parte de los árbitros.

JÚNIOR MASCULÍ 1r ZONAL. DBC 73-49 IVCB MALVA-ROSA

L’equip Júnior 1ºZonal va recuperar el diumenge al matí una trobada ajornada jornades arrere, en el qual va sumar una nova victòria que mancant una jornada per al final li deixa en situació còmoda a la meitat de la taula de classificació.

Malgrat les baixes que presentava l’equip per a este compromís, els jugadors presents van donar una vegada més quan tenien per a aconseguir tindre l’encontre controlat en tot moment, davant un rival que va jugar un bon partit.

El primer va ser el millor dels quarts per als de Rubén Velázquez. La velocitat en els contraatacs i la solidesa del rebot van portar a un parcial favorable (23-10) que encarrilava la trobada.

No obstant això, Malva-rosa no havia dit la seua última paraula i va aconseguir competir d’igual a igual en el següent període, retallant un punt el seu desavantatge en arribar el partit al descans (34-22).

Els valencians van plantejar canvis en el seu defensa després de reprendre’s el partit, però Dénia Bàsquet va saber adaptar-se perfectament encertant fins a set triples que van decantar el partit definitivament cap al seu costat.

També va ser important la perseverança en el treball defensiu de l’equip, paper en el qual van ser fonamentals els dos jugadors cadets que reforcen a l’equip en este tram final de la temporada.

En un gran quart període l’equip va acabar per trencar definitivament el partit, aconseguint un triomf meritori pels pocs efectius de què es va disposar per a afrontar el xoc, hàndicap que encara es va agreujar amb la rigorosa desqualificació d’un dels seus jugadors per part dels àrbitres.