DBC Sènior Femení i els equips de l’Escola comencen fort el Trofeu Federació.

SENIOR FEMENINO TROFEO FEDERACIÓN: UBF TORRENT 41-67 DBC

DBC Senior Femenino se impuso a domicilio a UBF Torrent en uno de los mejores partidos jugados por el equipo en toda la temporada.

El partido comenzó con un fuerte ritmo por parte de las jugadoras locales, pero la excelente defensa con la que respondieron las de Juan Luis Pérez logró contener su plan de juego, facilitando incluso poder terminar el primer asalto con ventaja en el marcador (11-12).

En el segundo, partiendo de ese mismo trabajo defensivo y a lo mucho, y bien, que se peleaba en el rebote pese a la inferioridad física de la que se partía, logramos correr rápidos contraataques que nos dieron una primera ventaja significativa en el encuentro al alcanzarse el descanso (22-32).

Tras reanudarse el partido las locales empezaron sorprendiendo, acercándose a siete puntos en los primeros tres minutos de juego.

Un tiempo muerto sirvió para que las ideas volvieran a ordenarse jugando desde ese momento un baloncesto simplemente brillante tanto en ataque como en defensa, siendo dueñas del ritmo del partido y sin apenas cometer errores y con un gran acierto ofensivo.

Las diferencias fueron ensanchándose progresivamente sin poder ya hacer nada las anfitrionas por impedirlo.

Gran arranque de competición de Denia Básquet que descansará en la segunda jornada para enfrentarse después a C.B Tavernes en Joan Fuster en el partido que previsiblemente decidirá el liderato del grupo en la fase inicial de la tradicional competición de postemporada.

SÈNIOR FEMENÍ TROFEU FEDERACIÓ: UBF TORRENT 41-67 DBC

DBC Sènior Femení es va imposar a domicili a UBF Torrent en un dels millors partits jugats per l’equip en tota la temporada.

El partit va començar amb un fort ritme per part de les jugadores locals, però l’excel·lent defensa amb la qual van respondre les de Juan Luis Pérez va aconseguir contindre el seu pla de joc, facilitant fins i tot poder acabar el primer assalt amb avantatge en el marcador (11-12).

En el segon, partint d’eixe mateix treball defensiu i al molt, i bé, que es barallava en el rebot malgrat la inferioritat física de la qual es partia, aconseguim córrer ràpids contraatacs que ens van donar un primer avantatge significatiu en la trobada en aconseguir-se el descans (22-32).

Després de reprendre’s el partit les locals van començar sorprenent acostant-se a set punts en els primers tres minuts de joc.

Un temps mort va servir perquè les idees tornaren a ordenar-se jugant des d’eixe moment un bàsquet simplement brillant tant en atac com en defensa, sent propietàries del ritme del partit i sense tot just cometre errors i amb un gran encert ofensiu.

Les diferències van anar eixamplant-se progressivament sense poder ja fer res les amfitriones per impedir-ho.

Gran arrancada de competició de Dénia Bàsquet que descansarà en la segona jornada per a enfrontar-se després a C.B Tavernes en Joan Fuster en el partit que previsiblement decidirà el lideratge del grup en la fase inicial de la tradicional competició de posttemporada.

INFANTIL FEMENINO 2011 TROFEO FEDERACIÓN: UPB GANDIA 36-59 DBC 11

Victoria de las infantiles en su primer partido del Trofeo Federación que disputarán encuadradas en la provincia de Valencia.

El partido comenzó con multitud de fallos por parte de ambos equipos costando mucho sumar puntos en ambas partes del campo (4-2).

Ya en el segundo las chicas de Juan Luis Pérez subieron su nivel de juego y lograron sus primeras ventajas (4-14), aunque en el siguiente sería UPB Gandía quien tomó la iniciativa recortando nuestra ventaja (14-18).

Pero desde ese momento Denia Básquet puso una marcha más y dejó sin opciones a las locales.

La buena defensa facilitó múltiples recuperaciones de balón que finalizaron en rápidos contraataques, al tiempo que el notable acierto en el tiro exterior sellaba la victoria en la primera jornada del Trofeo Federación

Fenomenal partido de todo el equipo mostrando una enorme progresión tanto colectiva como individual que prueba el gran trabajo realizado a lo largo del curso.

INFANTIL FEMENÍ 2011 TROFEU FEDERACIÓ: UPB GANDIA 36-59 DBC 11

Victòria de les infantils en el seu primer partit del Trofeu Federació que disputaran enquadrades a la província de València.

El partit va començar amb multitud de fallades per part de tots dos equips costant molt sumar punts en totes dues parts del camp (4-2).

Ja en el segon les xiques de Juan Luis Pérez van pujar el seu nivell de joc i van aconseguir els seus primers avantatges (4-14), encara que en el següent seria UPB Gandia qui va prendre la iniciativa retallant el nostre avantatge (14-18).

Però des d’eixe moment Dénia Bàsquet va posar una marxa més i va deixar sense opcions a les locals.

La bona defensa va facilitar múltiples recuperacions de pilota que van finalitzar en ràpids contraatacs, al mateix temps que el notable encert en el tir exterior segellava la victòria en la primera jornada del Trofeu Federació

Fenomenal partit de tot l’equip mostrant una enorme progressió tant col·lectiva com individual que prova la gran faena feta al llarg del curs.

ALEVÍN MASCULINO TROFEO FEDERACIÓN: DBC 12. 72 – 80 ADESAVI

Primer partido del Trofeo Federación para los chicos de la generación 2012, disputado en Joan Fuster.

El encuentro fue muy igualado hasta el quinto periodo, con los dos equipos jugando a un ritmo altísimo evitando las más de las veces los ataques estáticos, alcanzando así una elevada anotación.

Si juegas rápido vas a cometer errores, y en la primera parte estos se repartieron por igual entre ambos bandos sin poder nadie distanciarse, reflejando el marcador una alternancia constante hasta concluir con exigua ventaja visitante (32-34).

La segunda parte tuvo un guion muy parecido, con el matiz de que nuestro mayor acierto nos hizo llegar con ventaja de cinco puntos al periodo decisivo del encuentro.

Pero justo en ese momento volvimos a perdonar canastas hechas y en defensa no estuvimos todo lo firmes que el rival requería, por lo que poco a poco no sólo nos dieron caza, sino que se fueron alejando sin respuesta por nuestra parte hasta alzarse con el triunfo.

Partido sin embargo pese al resultado muy valioso que servirá sin duda para que los chicos sigan creciendo, y en el que se apreció el notable progreso de todo el equipo.

ALEVÍ MASCULÍ TROFEU FEDERACIÓ: DBC 12. 72 – 80 ADESAVI

Primer partit del Trofeu Federació per als xics de la generació 2012, disputat en Joan Fuster.

El partit va ser molt igualat fins al quint període, amb els dos equips jugant a un ritme altíssim evitant les més de les vegades els atacs estàtics, aconseguint així una elevada anotació.

Si jugues ràpid cometràs errors, i en la primera part estos es van repartir per igual entre tots dos bàndols sense poder ningú distanciar-se, reflectint el marcador una alternança constant fins a concloure amb minso avantatge visitant (32-34).

La segona part va tindre un guió molt semblant, amb el matís que el nostre major encert ens va fer arribar amb avantatge de cinc punts al període decisiu de la trobada.

Però just en eixe moment vam tornar a perdonar canastres fetes i en defensa no vam estar tan ferms  com el rival requeria, per la qual cosa a poc a poc no sols ens van donar caça sinó que es van anar allunyant sense resposta per part nostra fins a alçar-se amb el triomf.

Partit ,no obstant això, pese al resultat molt valuós que servirà sens dubte perquè els xics continuen creixent, i en el qual es va apreciar el notable progrés de tot l’equip.

ALEVÍN MASCULINO TROFEO FEDERACIÓN: DBC 13. 70 – 30 SALESIANOS

Primer partido del trofeo Federación para los chicos de 2013 en el que recibíamos en Joan Fuster la visita de CD Salesianos de Alicante, un rival del que no teníamos referencias directas pero que sabíamos que había hecho una gran temporada en la competición escolar de la capital.

Empezamos con muchas ganas metiendo mucho ritmo al juego, pero nuestros rivales estuvieron muy acertados y evitaron que de salida nos distanciáramos (18-15).

Bastó que Soufyane Sadoki pidiera a los suyos concentración en ambas partes del campo para que el partido se rompiera en un segundo periodo en el que el equipo rayó a un nivel altísimo.

Poco después del descanso el marcador quedó cerrado, aunque esto era lo de menos en un día en el que se buscaba seguir adelante tras la experiencia vivida en las eliminatorias por el título de 1º zonal.

En ese sentido, el equipo demostró tener la confianza en máximos, disfrutando todos del buen juego del equipo de principio a fin.

Por otro lado, felicitar al equipo visitante por su excelente actitud y buen nivel, que nos llevaron a tener que poner todo nuestro esfuerzo para poder superarles.

ALEVí MASCULÍ TROFEU FEDERACIÓ: DBC 13. 70 – 30 SALESIANS

Primer partit del trofeu Federació per als xics de 2013 en el qual rebíem en Joan Fuster la visita de CD Salesians d’Alacant, un rival del qual no teníem referències directes però que sabíem que havia fet una gran temporada en la competició escolar de la capital.

Comencem amb moltes ganes ficant molt ritme al joc, però els nostres rivals van estar molt encertats i van evitar que d’eixida ens distanciàrem (18-15).

Va bastar que Soufyane Sadoki demanara als seus concentració en totes dues parts del camp perquè el partit es trencara en un segon període en el qual l’equip va ratllar a un nivell altíssim.

Poc després del descans el marcador va quedar tancat, encara que això era el de menys en un dia en què es buscava seguir avant després de l’experiència viscuda en les eliminatòries pel títol de 1r zonal.

En eixe sentit, l’equip va demostrar tindre la confiança en màxims, gaudint tots del bon joc de l’equip de principi a fi.

D’altra banda, felicitar l’equip visitant per la seua excel·lent actitud i bon nivell, que ens van portar a haver de posar tot el nostre esforç per a poder superar-los.