Victòria per a DBC 15 Benjamí en la Lliga Xema i DBC 13 Aleví en el Trofeu Federació.

0
64 lecturas

LLIGA XEMA BENJAMÍ: DBC 15. 44-24 CALP A

Ens enfrontem per segona setmana consecutiva a un altre equip físicament molt similar al nostre, per la qual cosa va haver-hi molta igualtat en el joc especialment durant els tres primers períodes. 

Comencem tots dos equips amb moltes distraccions defensives, un ritme de joc molt lent i cometent massa errors en el tir.

Al final del segon període estàvem quatre punts per darrere en el marcador (9-13). Però per sort els xics de Paqui Navarro van reaccionar gràcies a la seua millora en defensa, on el treball d’ajudes va permetre tancar molt millor el camí al cércol als nostres rivals.

En atac, aconseguim enllaçar contraatacs amb tirs més definits, i sobretot comptem més que mai amb l’encert exterior, sumant fins a sis triples que van desembossar la tancada defensa visitant.

Un parcial de 19-2 en el quart període i un altre de 13-2 en l’últim, ens van facilitar arribar al final del partit amb un bon resultat al nostre favor.

Molt bona faena de tot l’equip i molta alegria per part de tots per la consecució d’esta quarta victòria de la temporada, que ens fa mirar amb optimisme el final de la competició.

 

 

LIGA XEMA BENJAMÍN: DBC 15. 44-24 CALP A

Nos enfrentamos por segunda semana consecutiva a otro equipo físicamente muy similar al nuestro, por lo que hubo mucha igualdad en el juego especialmente durante los tres primeros periodos.

Comenzamos ambos equipos con muchos despistes defensivos, un ritmo de juego muy lento y cometiendo demasiados errores en el tiro.

Al final del segundo periodo estábamos cuatro puntos por detrás en el marcador (9-13). Pero por suerte los chicos de Paqui Navarro reaccionaron gracias a su mejora en defensa, donde el trabajo de ayudas permitió cerrar mucho mejor el camino al aro a nuestros rivales.

En ataque, conseguimos enlazar contraataques con bandejas más definidas, y sobre todo contamos más que nunca con el acierto exterior, sumando hasta seis triples que desatascaron la cerrada defensa visitante.

Un parcial de 19-2 en el cuarto periodo y otro de 13-2 en el último, nos facilitaron llegar al final del partido con un buen resultado a nuestro favor.

Muy buen trabajo de todo el equipo y mucha alegría por parte de todos por la consecución de esta cuarta victoria de la temporada, que nos hace mirar con optimismo el final de la competición.

 

TROFEU FEDERACIÓ ALEVIN MASCULÍ: DBC 13. 61 -77 ADESAVI A

Partit que comencem molt concentrats i plens d’encert.

Vam tindre bastant control de pilota i sobretot molt bona defensa, gràcies al que arribem a manar per deu punts al nostre rival.

Però l’equip visitant, líder de la competició, no ens l’anava a posar gens fàcil. La seua bona pressió a tota la pista ens va fer mal forçant-nos a cometre alguns errors que els van donar vida per a tornar al partit, igualant de nou el tanteig.

A partir d’ací es van anar creixent i nosaltres tot el contrari, no encertant en atac desaprofitant oportunitats franques d’anotar, i fent un mal balanç defensiu que va facilitar l’anotació dels nostres rivals.

Derrota, no obstant això, de gran aprenentatge, ja que ens obliga a gestionar molt millor les nostres emocions i estar més concentrats durant el partit, detalls en els quals fallem i que van poder canviar el signe de la trobada.

Però també cal quedar-se amb el bo i subratllar que plantem cara a un excel·lent rival jugant un bàsquet brillant durant moltes fases de la trobada.

 

 

TROFEO FEDERACIÓN ALEVÍN MASCULINO: DBC 13. 61 -77 ADESAVI A

Partido que empezamos muy concentrados y plenos de acierto.

Tuvimos bastante control de balón y sobre todo muy buena defensa, gracias a lo que llegamos a mandar por diez puntos a nuestro rival.

Pero el equipo visitante, líder de la competición, no nos lo iba a poner nada fácil. Su buena presión a toda la pista nos hizo daño forzándonos a cometer algunos errores que les dieron vida para volver al partido, igualando de nuevo el tanteo.

A partir de ahí se fueron creciendo y nosotros todo lo contrario, no acertando en ataque desaprovechando oportunidades francas de anotar, y haciendo un mal balance defensivo que facilitó la anotación de nuestros rivales.

Derrota sin embargo de gran aprendizaje, ya que nos obliga a gestionar mucho mejor nuestras emociones y estar más concentrados durante el partido, detalles en los que fallamos y que pudieron cambiar el signo del encuentro.

Pero también hay que quedarse con lo bueno y subrayar que plantamos cara a un excelente rival jugando un baloncesto brillante durante muchas fases del encuentro.

 

TROFEU FEDERACIÓ ALEVIN MASCULÍ: SALESIANS 51-58 DBC 13.

Treballada victòria davant un rival que es va desembolicar molt còmode en la seua pista jugant a un nivell molt més alt del que el va fer en la trobada d’anada disputat en Joan Fuster.

Encara que l’arrancada va ser nostra superant-los per deu punts de diferència al final del primer període, els locals ens van donar un primer avís en el segon, superant-nos per tres punts. 

Un bon tercer Quart, no obstant això, ens portava al descans manant per tretze punts (28-41).

La segona part seria tremendament igualada. Un parcial de 13-4 acostava als locals en el marcador i anunciava un final de trobada costa amunt per als de Soufyane Sadoki.

Els dos últims períodes en efecte van ser equilibrats al màxim. 

La major experiència dels nostres va fer que es salvara la diferència amb la qual encara es comptava, aconseguint una patida victòria que ens assegura la tercera plaça i ens permet encara somiar d’aconseguir la final del torneig.

 

 

TROFEO FEDERACIÓN ALEVÍN MASCULINO: SALESIANOS 51-58 DBC 13.

Trabajada victoria ante un rival que se desenvolvió muy cómodo en su cancha jugando a un nivel mucho más alto de lo que lo hizo en el encuentro de ida disputado en Joan Fuster.

Aunque el arranque fue nuestro superándoles por diez puntos de diferencia al término del primer periodo, los locales nos dieron un primer aviso en el segundo superándonos por tres puntos. Un buen tercer cuarto sin embargo nos llevaba al descanso mandando por trece puntos (28-41).

La segunda parte sería tremendamente igualada. Un parcial de 13-4 acercaba a los locales en el marcador y anunciaba un final de encuentro cuesta arriba para los de Soufyane Sadoki.

Los dos últimos periodos en efecto fueron equilibrados al máximo.

La mayor experiencia de los nuestros hizo que se salvara la diferencia con la que todavía se contaba, logrando una sufrida victoria que nos asegura la tercera plaza y nos permite todavía soñar con alcanzar la final del torneo.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales