DBC Benjamín Femenino va rebre el Trofeu de Campió de la Lliga XEMA – Plata als Poblets

Divendres passat el poliesportiu dels Poblets va tornar a ser com en els últims anys, la seu del lliurament de premis de la Lliga XEMA.

Una vesprada plena d’atractives activitats per als components de tots els equips que han aconseguit el podi esta temporada en els diferents esports que s’organitzen, va posar punt final a una magnífica temporada.

 

 

Les xiques del Benjamí Femení DBC 14 van rebre de mans del Regidor d’esports de Dénia Valen Alcalá, el trofeu que els acredita com a campiones del Nivell Plata de la competició, títol aconseguit gràcies al seu impecable segona fase en la qual es van imposar a tots els seus rivals.

 

 

Felicitar als equips de Gata de Gorgos i Pego pel seu segon i tercer lloc en la classificació de la categoria.

Les jugadores de Soufyane Sadoki i Marc Muñoz han mostrat una progressió senzillament admirable des de l’arrancada del curs, recorrent a velocitat de vertigen el seu camí formatiu i sobretot mostrant una unió i una humilitat que els portarà sens dubte molt lluny en els pròxims anys. 

 

 

Enhorabona a tot l’equip i a les seues famílies, als qui agraïm el suport incondicional mostrat durant tot el curs perquè l’experiència haja resultat tan positiva.

 


 

El pasado viernes el polideportivo de Els Poblets volvió a ser como en los últimos años, la sede de la entrega de premios de la Lliga XEMA.

Una tarde llena de atractivas actividades para los componentes de todos los equipos que han alcanzado el pódium esta temporada en los diferentes deportes que se organizan, puso punto final a una magnífica temporada.

 

 

Las chicas del Benjamín Femenino DBC 14 recibieron de manos del Concejal de deportes de Denia Valen Alcalá, el trofeo que les acredita como campeonas del Nivel Plata de la competición, título conseguido gracias a su impecable segunda fase en la que se impusieron a todos sus rivales.

 

 

Felicitar a los equipos de Gata de Gorgos y Pego por su segundo y tercer lugar en la clasificación de la categoría.

Las jugadoras de Soufyane Sadoki y Marc Muñoz han mostrado una progresión sencillamente admirable desde el arranque del curso, recorriendo a velocidad de vértigo su camino formativo y sobre todo mostrando una unión y una humildad que les llevará sin duda muy lejos en los próximos años.

 

 

Felicidades a todo el equipo y a sus familias, a quienes agradecemos el apoyo incondicional mostrado durante todo el curso para que la experiencia haya resultado tan positiva.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales