Campus DBC, última parada del curs.

0
103 lecturas

El passat divendres dia 5 de juliol finalitzava la quinzena edició del Campus d’estiu Dénia Bàsquet Club.

Ja en són molts els anys que tanquem la temporada amb esta activitat, convertida en tota una tradició en la qual més d’un centenar de xiquetes i xiquets disfruten al màxim de l’esport de la cistella, coneguent a nova gent mentres milloren les seues habilitats amb el baló de bàsquet, es diverteixen amb els jocs d’animació i proven algun que altre esport alternatiu com el twincon i el floorball.

En esta edició rebérem la visita d’una jugadora de la màxima categoria nacional, Montserrat Brotons, qui esta temporada havia jugat en la Lliga Femenina Endesa defenent la samarreta de l’equip Cadí La Seu.

A més a més, dins de la programació d’activitats del campus no podia faltar l’excursió al parc aquàtic de Cullera i les activitats nàutiques a la platja.

Però res d’açò seria possible sense el gran esforç dels entrenadors/es i coordinadors que, durant dos setmanes molt intenses, no han deixat d’estar al nivell que calia per a que tot ixquera segons el planificat.

En definitiva, una bona forma de rebre les vacances d’estiu, deixant a totes i tots els participants amb tan bones sensacions per a que ara només tinguen ganes de que comence la propera temporada quan abans.

El pasado viernes día 5 de julio finalizaba la decimoquinta edición del Campus de verano Dénia Bàsquet Club.

Ya son muchos los años que cerramos la temporada con esta actividad, convertida en toda una tradición en la cual más de un centenar de niñas y niños disfrutan al máximo del deporte de la canasta, conociendo a nueva gente mientras mejoran sus habilidades con el balón de baloncesto, se divierten con los juegos de animación y prueban algún que otro deporte alternativo como el twincon y el floorball.

En esta edición recibimos la visita de una jugadora de la máxima categoría nacional, Montserrat Brotons, quien esta temporada había jugado en la Liga Femenina Endesa defendiendo la camiseta del equipo Cadí La Seu.

Además, dentro de la programación de actividades del campus no podía faltar la excursión al parque acuático de Cullera y las actividades náuticas en la playa.

Pero nada de esto sería posible sin el gran esfuerzo de l@s entrenadores/as y coordinadores que, durante dos semanas muy intensas no han dejado de estar al nivel necesario para que todo saliera según lo planificado.

En definitiva, una buena forma de recibir las vacaciones de verano, dejando a todas y todos los participantes con tan buenas sensaciones para que ahora solo tengan ganas de que comience la próxima temporada cuanto antes.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales