DBC SUMA 1r Nacional a Quarts de Final després d’eliminar a NB Torrent.

DBC SUMA 1º Nacional superó la primera de las eliminatorias previstas en el camino hacia el título de la categoría y la lucha por el ascenso a Liga EBA.

El partido de vuelta de la serie de octavos de final se resolvió también a favor de los hombres de Eduardo Clavero, que se impusieron en el pabellón El Vedat de Torrent con más facilidad de lo que dice el tanteo final (48-51).

Los locales necesitaban crear un escenario complicado a sus rivales para hacerles dudar y tener así opciones de remontar los veintidós puntos que estos defendían en este segundo partido de la eliminatoria.

Lo intentaron de salida tratando de imponer un ritmo alto de juego y una defensa muy intensa, pero no les acompañó el acierto en ataque ni en ese momento ni, lo cierto, en el resto del partido hasta quedar pocos minutos para el final.

Por contra, la buena defensa y la solidez en el rebote hicieron que a medida que transcurría la primera parte, Dénia Bàsquet se fuera adueñando de la situación controlando en todo momento tanto el partido como la eliminatoria (16-31).

Durante la segunda parte los anfitriones, pese a ser sabedores de la dificultad de su empresa, mantuvieron el tono con la esperanza de al menos llevarse el triunfo en este segundo encuentro.

Un tercer periodo igualado dio paso a un último en el que los valencianos aprovecharon la relajación visitante para recortar las diferencias, que habían llegado a alcanzar los veinte puntos durante el choque, para finalizar tan sólo tres puntos por debajo en el marcador.

El rival en la siguiente ronda correspondiente a los cuartos de final de la competición será Burjassot C.B, que ha superado por su parte a ADESAVI en la eliminatoria que les ha enfrentado.

Si no hay novedad, el primer partido se disputará en Dénia el próximo sábado 18 de mayo a las 19,30 horas, jugándose la vuelta el siguiente sábado en tierras valencianas, y ello por contar estos con mejor clasificación en la Liga Regular, lo que les concede disponer del factor cancha.

DBC SUMA 1r Nacional va superar la primera de les eliminatòries previstes en el camí cap al títol de la categoria i la lluita per l’ascens a Lliga EBA.

El partit de tornada de la sèrie d’octaus de final es va resoldre també a favor dels homes d’Eduardo Clavero, que es van imposar en el pavelló El Vedat de Torrent amb més facilitat del que diu el tanteig final (48-51).

Els locals necessitaven crear un escenari complicat als seus rivals per a fer-los dubtar i tindre així opcions de remuntar els vint-i-dos punts que estos defenien en este segon partit de l’eliminatòria.

Ho van intentar d’eixida tractant d’imposar un ritme alt de joc i una defensa molt intensa, però no els va acompanyar l’encert en atac ni en eixe moment ni, la veritat, en la resta del partit fins a quedar pocs minuts per al final.

Per contra, la bona defensa i la solidesa en el rebot van fer que a mesura que transcorria la primera part, Dénia Bàsquet s’anara ensenyorint de la situació controlant en tot moment tant el partit com l’eliminatòria (16-31).

Durant la segona part els amfitrions, malgrat ser sabedors de la dificultat de la seua empresa, van mantindre el to amb l’esperança d’almenys emportar-se el triomf en esta segona trobada.

Un tercer període igualat va donar pas a un últim en el qual els valencians van aprofitar la relaxació visitant per a retallar les diferències, que havien arribat a aconseguir els vint punts durant el xoc, per a finalitzar tan sols tres punts per davall en el marcador.

El rival en la següent ronda corresponent als quarts de final de la competició serà Burjassot C.B, que ha superat per la seua part a ADESAVI en l’eliminatòria que els ha enfrontat.

Si no hi ha novetat, el primer partit es disputarà a Dénia dissabte que ve 18 de maig a les 19.30 hores, jugant-se la volta el següent dissabte en terres valencianes, i això per comptar estos amb millor classificació en la Lliga Regular, la qual cosa els concedeix disposar del factor pista.