Un DBC SUMA 1º Nacional lastrado por las bajas cae en la pista de Albubasket. / Un DBC SUMA 1r Nacional llastrat per les baixes cau en la pista de Albubasket.

SENIOR MASCULINO 1º NACIONAL: ALBUBASKET 60 – 53 DBC SUMA

Tras unos primeros veinte minutos muy igualados,  el acierto desde el perímetro de Albubasket unido a un ataque menos fluido de Denia Basquet SUMA, fueron inclinando la balanza a favor de los locales.

Los de Eduardo Clavero viajaron con cuatro importantes bajas por lesión, y dos jugadores de la partida forzaron para estar con el equipo a pesar de las molestias que igualmente arrastraban en una semana muy  complicada para el equipo.

Así las cosas, se contó con refuerzos desde el Junior que una vez más tuvieron una excelente actuación, sumando acciones positivas para el equipo y ganando una experiencia que será sin duda importante de cara al futuro próximo.

Esperamos poder recuperar efectivos para afrontar el importante encuentro de la próxima semana ante C.A Montemar de Alicante, compromiso en el que se hace necesario conseguir una victoria que nos de tranquilidad y ayude a estar en la zona cómoda de la clasificación.

 

 

SÈNIOR MASCULÍ 1r NACIONAL: ALBUBASKET 60 – 53 DBC SUMA

Després d’uns primers vint minuts molt igualats, l’encert des del perímetre d’Albubasket unit a un atac menys fluid de Dénia Bàsquet SUMA, van anar inclinant la balança a favor dels locals.

Els d’Eduardo Clavero van viatjar amb quatre importants baixes per lesió, i dos jugadors de la partida van forçar per a estar amb l’equip malgrat les molèsties que igualment arrossegaven en una setmana molt complicada per a l’equip.

Així les coses, es va comptar amb reforços des del Júnior que una vegada més van tindre una excel·lent actuació, sumant accions positives per a l’equip i guanyant una experiència que serà sens dubte important de cara al futur pròxim.

Esperem poder recuperar efectius per a afrontar l’important encontre de la setmana vinent davant C.A Montemar d’Alacant, compromís en el qual cal aconseguir una victòria que ens done tranquil·litat i ajude a estar en la zona còmoda de la classificació.

 

 

SENIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 56 – 67 CANALS

Segundo partido consecutivo como locales que se presentaba como una buena oportunidad para rehacernos del encuentro disputado la semana anterior.

Parecía que así podía ser cuando al principio conseguíamos cierta ventaja al marcador.

Pero pronto se cambió esta dinámica cuando el equipo canalí empezó a dominar el rebote bajo nuestra cesta, disfrutando de demasiado segundas oportunidades que le metieron cuatro puntos por encima al finalizar el primer periodo.

Así continuó durante el segundo cuarto, aunque, al menos, manteníamos cierta igualdad porque el porcentaje de acierto de los visitantes no era determinante.

La segunda parte empezaba con un -2 para nosotros, pero la dinámica de la primera mitad continuaba igual y esto, sumado a que los visitantes empezaron a mejorar sus porcentajes, hizo que la diferencia aumentara lentamente pero de manera constante.

Los cambios defensivos que planteamos no hicieron efecto y, tampoco nos acompañaba el día de cara al aro contrario.

Con lo cual, durante el último cuarto pese a todos nuestros intentos, la desventaja se mantenía por encima de los 10 puntos, cosa que era casi insalvable conforme se acercaba el final de partido.

 

 

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 56 – 67 CANALS

Segon partit consecutiu com a locals que es presentava com una bona oportunitat per a refer-nos de la trobada disputada la setmana anterior.

Semblava que així podia ser quan al principi aconseguíem un cert avantatge al marcador.

Però prompte es va canviar aquesta dinàmica quan els canalíns van començar a dominar el rebot sota la nostra cistella, gaudint de massa segones oportunitats que els van posar quatre punts amunt en finalitzar el primer període.

Així va continuar durant el segon quart, encara que, almenys, manteníem una certa igualtat perquè el percentatge d’encert dels visitants no era determinant.

La segona part començava amb un -2 per a nosaltres, però la dinàmica de la primera meitat continuava igual i això, sumat al fet que els visitants van començar a millorar els seus percentatges, va fer que la diferència augmentara lentament però de manera constant.

Els canvis defensius que plantegem no van fer efecte i, tampoc ens acompanyava el dia de cara al cércol contrari.

Amb la qual cosa, durant l’últim quart malgrat tots els nostres intents, el desavantatge es mantenia per damunt dels 10 punts, cosa que era quasi insalvable a mesura que s’acostava el final de partit.

 

 

JUNIOR FEMENINO NIVEL 2: DBC 70 – 82 IFACH CALP

Un mal arranque de partido de las nuestras, con demasiadas pérdidas de balón y poco acierto ofensivo, hizo que viéramos el partido siempre cuesta arriba.

Los tres primeros cuartos fueron un calco, con Ifach Calp jugando de manera muy constante y las de Juan Luis Pérez luchando por no desengancharse del partido.

Cuando conseguíamos enlazar aciertos la sensación era de poder dar alcance a nuestras rivales, pero las visitantes siempre encontraban la forma de contestar a tiempo y terminaban no sólo parándonos sino que además incrementaban su renta.

El ultimo intento de un equipo que nunca se rindió llegó en el último periodo en el que se llego a bajar de la barrera de los diez puntos de diferencia, pero falto tiempo para completar la remontada ante un sólido rival que fue superior.

 

 

JÚNIOR FEMENÍ NIVELL 2: DBC 70-82 IFACH CALP

Una mala arrancada de partit de les nostres, amb massa pèrdues de pilota i poc encert ofensiu, va fer que vérem el partit sempre costa amunt.

Les tres primeres parts van ser un calc, amb Ifach Calp jugant de manera molt constant i les de Juan Luis Pérez lluitant per no desenganxar-se del partit.

Quan aconseguíem enllaçar encerts la sensació era de poder donar abast a les nostres rivals, però les visitants sempre trobaven la manera de contestar a temps i acabaven no sols parant-nos sinó que a més incrementaven la seua renda.

L’ultime intent d’un equip que mai es va rendir va arribar en l’últim període en el qual s’arribá a baixar de la barrera dels deu punts de diferència, però mancat temps per a completar la remuntada davant un sòlid rival que va ser superior.

 

 

JUNIOR MASCULINO PREFERENTE: NB ALZIRA 59 – 56 DBC

El equipo Junior Masculino afrontaba un difícil desplazamiento a la cancha de NB Alzira, equipo que llegaba imbatido a esta quinta jornada de liga.

No fue un buen partido por parte de ninguno de los dos equipos. Los locales comenzaron mejor, tomando una distancia cómoda que nos obligó a entrar en partido para no perder todas las opciones de victoria antes del descanso.

Tras el descanso siguió el pulso, consiguiendo los valencianos salvar su ventaja a pesar de nuestra insistencia y ahora mejor juego. El esfuerzo acabó teniendo recompensa dándoles alcance a medida que se acercaba el final del encuentro.

El acierto desde el tiro libre empató el encuentro cuando faltaban apenas tres segundos por disputar. Cuando todo parecía indicar que el partido se resolvería en la prórroga, un afortunado triple in extremis de los locales terminó dándoles el triunfo.

 

 

JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT: NB ALZIRA 59 – 56 DBC

L’equip Júnior Masculí afrontava un difícil desplaçament a la pista de NB Alzira, equip que arribava imbatut a aquesta cinquena jornada de lliga.

No va ser un bon partit per part de cap dels dos equips. Els locals van començar millor, prenent una distància còmoda que ens va obligar a entrar en partit per a no perdre totes les opcions de victòria abans del descans.

Després del descans va seguir el pols, aconseguint els valencians salvar el seu avantatge malgrat la nostra insistència i ara millor joc. L’esforç va acabar tenint recompensa donant-los abast a mesura que s’acostava el final de la trobada.

L’encert des del tiri lliure va empatar la trobada quan faltaven a penes tres segons per disputar. Quan tot semblava indicar que el partit es resoldria en la pròrroga, un afortunat triple in extremis dels locals va acabar donant-los el triomf.

 

 

JUNIOR MASCULINO 1º ZONAL: DBC 63 – 80 ALGINET

Engañoso resultado el que reflejó el marcador al término del encuentro Junior Masculino 1º Zonal disputado en el pabellón de Joan Fuster entre los jugadores de Rubén Velázquez y CB Alginet.

El partido se movió durante la primera parte en igualdad llegando al descanso con ventaja visitante de sólo tres puntos. Los Valencianos pudieron equilibrar nuestro superior juego interior a base de velocidad y talento de su juego exterior.

Sería en el tercer cuarto cuando comenzaron a fraguar su victoria, consiguiendo acumular una renta que llegó a un máximo de diez puntos que los nuestros conseguían contener y rebajar, pero que no llegaban a neutralizar.

Sólo en los últimos instantes del encuentro Alginet consiguió romper definitivamente el marcador, incrementando su ventaja hasta sonar la bocina final.

 

 

JÚNIOR MASCULÍ 1r ZONAL: DBC 63-80 ALGINET

Enganyós resultat el que va reflectir el marcador al final de l’encontre Júnior Masculí 1r Zonal disputat en el pavelló de Joan Fuster entre els jugadors de Rubén Velázquez i CB Alginet.

El partit es va moure durant la primera part en igualtat arribant al descans amb avantatge visitant de només tres punts. Els Valencians van poder equilibrar el nostre superior joc interior a base de velocitat i talent del seu joc exterior.

Seria en el tercer quart quan van començar a forjar la seua victòria, aconseguint acumular una renda que va arribar a un màxim de deu punts que els nostres aconseguien contindre i rebaixar, però que no arribaven a neutralitzar.

Només en els últims instants del partit Alginet va aconseguir trencar definitivament el marcador, incrementant el seu avantatge fins a sonar la botzina final.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales