Concluye la primera vuelta de la Fase de Niveles Infantil y Cadete. / Conclou la primera volta de la Fase de Nivells Infantil i Cadet.

INFANTIL FEMENINO IR NIVEL 3: BENISSA 73-33 DBC 11.

Buen partido de las chicas de 2011 en su visita a la cancha de Benissa, lideres invictas del grupo, a pesar de que el resultado pueda hacer pensar lo contrario.

Desde el inicio se vio que iba a ser un encuentro muy complicado por la evidente diferencia de tamaño y fuerza entre los dos contendientes. Sin embargo, durante los cinco periodos fuimos capaces de competir (41-28), estando siempre en el partido.

Ante la dificultad para poder entrar a canasta, buscamos el camino del tiro exterior para anotar, y por momentos logramos hacerles daño con cinco triples convertidos.

Sería en el sexto periodo cuando las locales pondrían la directa endosándonos un parcial de 17-0 que les hizo definitivamente dueñas del partido.

Aunque nos rehicimos en el séptimo, no pudimos evitar que cerraran marcador justo en el último ataque del encuentro.

Destacar que jugamos con importantes bajas, pero todas las jugadoras dieron un paso al frente aportando todas cosas muy positivas al equipo.

INFANTIL FEMENÍ IR NIVELL 3: BENISSA 73-33 DBC 11.

Bon partit de les xiques de 2011 en la seua visita a la pista de Benissa, lideres invictes del grup, a pesar de que el resultat puga fer pensar el contrari.

Des de l’inici es va veure que anava a ser una missió molt complicada per l’evident diferència de grandària i força entre els dos contendents. No obstant això, durant els cinc períodes vam ser capaços de competir (41-28), estant sempre en el partit.

Davant la dificultat per a poder entrar a canastra, busquem el camí del tir exterior per a anotar, i per moments aconseguim fer-los mal amb cinc triples convertits.

Seria en el sisé període quan les locals posarien la directa endossant-nos un parcial de 17-0 que els va fer definitivament ames del partit.

Encara que ens vam refer en el seté, no vam poder evitar que tancaren marcador just en l’últim atac de la trobada.

Cal destacar que juguem amb importants baixes, però totes les jugadores van fer un pas al capdavant aportant totes coses molt positives a l’equip.

PREINFANTIL MASCULINO IR NIVEL 1: DBC 11 58-52 ALMUSSAFES.

Último partido de la primera vuelta de la fase de niveles que abre la temporada, en el que nos jugábamos el segundo puesto del grupo ante un buen equipo como Almussafes.

Los jugadores de Bernardo Sanz aceptaron desde el principio el ritmo de juego vivo que impusieron los valencianos, viéndose por segunda semana consecutiva en Joan Fuster un partido muy igualado e intenso, en el que cualquier detalle podía ser determinante para decidir su vencedor.

Las cortas ventajas visitantes serían la tónica, al negar los espacios interiores obligándonos a tirar de fuera cuando no conseguíamos llegar corriendo, distancia desde la que éramos lógicamente menos efectivos.

Iniciamos el último cuarto con tres puntos de desventaja y todo por decidir, y ahí llegaron nuestros mejores minutos en el partido. A la misma fuerza con la que defendimos todo el tiempo se sumó ahora el acierto exterior, con dos triples importantísimos para cerrar un parcial de 13-4, que decidió el encuentro.

PREINFANTIL MASCULÍ IR NIVELL 1: DBC 11 58-52 ALMUSSAFES.

Últim partit de la primera volta de la fase de nivells que obri la temporada, en el qual ens jugàvem el segon lloc del grup davant un bon equip com Almussafes.

Els jugadors de Bernardo Sanz van acceptar des del principi el ritme de joc viu que van imposar els valencians, veient-se per segona setmana consecutiva en Joan Fuster un partit molt igualat i intens, en el qual qualsevol detall podia ser determinant per a decidir el seu vencedor.

Els curts avantatges visitants serien la tònica, en negar els espais interiors obligant-nos a tirar de fora quan no aconseguíem arribar corrent, distància des de la qual érem lògicament menys efectius.

Iniciem l’últim quart amb tres punts de desavantatge i tot per decidir, i ací van arribar els nostres millors minuts en el partit. A la mateixa força amb la qual vam defensar tot el temps es va sumar ara l’encert exterior, amb dos triples importantíssims per a tancar un parcial de 13-4, que va decidir l’encontre.

INFANTIL FEMENINO IR NIVEL 2: LUCENTUM 39-63 DBC 10.

Iniciamos el partido muy concentradas en nuestro juego, imponiendo nuestro mayor ritmo y siendo muy sólidas en defensa.

De esta forma, logramos distanciarnos en el marcador logrando jugar nuestros mejores minutos del partido, finalizando la primera parte con un contundente 13 – 45.

En el inicio de la segunda, logramos nuestra mayor diferencia de todo el choque, pero sería a partir del minuto 25, cuando el empuje de Lucentum y un tanto nuestro cansancio acumulado, les permitió volver al partido superándonos en el parcial de los tres últimos periodos por doce puntos de diferencia.

Pese al sabor amargo de ese final de encuentro, que debe concienciarnos para siguientes compromisos, nos quedamos con una primera parte excelente donde mostramos un gran juego colectivo que nos hace seguir en lo más alto de la clasificación.

Finalizada la primera vuelta, estamos más cerca de conseguir nuestro objetivo de pasar al campeonato preferente en la segunda parte del año.

INFANTIL FEMENÍ IR NIVELL 2: LUCENTUM 39-63 DBC 10.

Iniciem el partit molt concentrades en el nostre joc, imposant el nostre major ritme i sent molt sòlides en defensa.

D’aquesta manera, aconseguim distanciar-nos en el marcador aconseguint jugar els nostres millors minuts del partit, finalitzant la primera part amb un contundent 13 – 45.

En l’inici de la segona, aconseguim la nostra major diferència de tot el xoc, però seria a partir del minut 25, quan l’empenyiment de Lucentum i una miqueta el nostre cansament acumulat, els va permetre tornar al partit superant-nos en el parcial dels tres últims períodes per dotze punts de diferència.

Pese al sabor amarg d’eixe final de partit, que ha de conscienciar-nos per a següents compromisos, ens quedem amb una primera part excel·lent on vam mostrar un gran joc col·lectiu que ens fa seguir en el més alt de la classificació.

Finalitzada la primera volta, estem més prop d’aconseguir el nostre objectiu de passar al campionat preferent en la segona part de l’any.

CADETE FEMENINO IR NIVEL 3: ONDARA 19-46 DBC 09.

Partido jugado el pasado miércoles para recuperar la primera jornada de liga, aplazada a petición nuestra. Por contra de lo que dice el resultado, tuvimos que trabajar en firme para conseguir la victoria.

Después de una primera parte donde conseguimos una buena ventaja, gracias a un buen trabajo ofensivo apoyado en una sólida defensa (9-32), en la segunda el partido dio un giro absoluto debido en gran parte al buen planteamiento de las locales.

Nos costó volver a imponer nuestro ritmo al encuentro y la anotación fue muy baja. No peligró el resultado en ningún momento tanto por la diferencia acumulada como porque en ese aspecto seguimos trabajando muy bien, pero no alcanzamos las mismas sensaciones y efectividad del inicio.

CADET FEMENI NIVELL 3. EEM ONDARA 19 – DBC 46.

Partit jugat dimecres passat per a recuperar la primera jornada de lliga, ajornada a petició nostra. Per contra del que diu el resultat, vam haver de treballar en ferm per a aconseguir la victòria.

Després d’una primera part on aconseguim un bon avantatge, gràcies a una bona faena ofensiva recolzada en una sòlida defensa (9-32), en la segona el partit va fer un gir absolut degut en gran part al bon plantejament de les locals.

Ens va costar tornar a imposar el nostre ritme i l’anotació va ser molt baixa. No va perillar el resultat en cap moment tant per la diferència acumulada com perquè en eixe aspecte continuem treballant molt bé, però no aconseguim les mateixes sensacions i efectivitat de l’inici.

CADETE FEMENINO IR NIVEL 3: DBC 09 79-60 UPB GANDIA.

Último partido de la primera vuelta que enfrentaba por la segunda plaza del grupo a los dos equipos que estábamos empatados con una sola derrota en la clasificación.

No podíamos empezar mejor en ataque, dominando gracias a algunas buenas acciones que redondeamos con bastante acierto en el tiro exterior.

Por contra, la defensa nos hacía perder buena parte de lo conseguido al conceder muchas facilidades a sus mejores jugadoras.

Iniciamos la segunda parte con ventaja de diez puntos, aunque el equilibrio visto en el juego hacía que todo quedara pendiente de decidir en los siguientes veinte minutos.

Al finalizar el quinto periodo el partido estaba empatado a 48 al aumentar su presión defensiva las valencianas.

A partir de ese mal momento supimos reaccionar, uniendo esfuerzos para volver a dominar el partido con un buen último parcial que nos dio una victoria muy importante que nos acerca a nuestros objetivos.

CADET FEMENÍ IR NIVELL 3: DBC 09 79-60 UPB GANDIA.

Últim partit de la primera volta que enfrontava per la segona plaça del grup als dos equips que estàvem empatats amb una sola derrota en la classificació.

No podíem començar millor en atac, dominant gràcies a algunes bones accions que arredonim amb bastant encert en el tir exterior.

Per contra, la defensa ens feia perdre bona part de l’aconseguit en concedir moltes facilitats a les seues millors jugadores.

Iniciem la segona part amb avantatge de deu punts, encara que l’equilibri vist en el joc feia que tot quedara pendent de decidir en els següents vint minuts.

En finalitzar el cinqué període el partit estava empatat a 48 en augmentar la seua pressió defensiva les valencianes.

A partir d’eixe mal moment vam saber reaccionar, unint esforços per a tornar a dominar el partit amb un bon últim parcial que ens va donar una victòria molt important que ens acosta als nostres objectius.

CADETE MASCULINO IR NIVEL 3: DBC 09 63-67 LA VILA.

Otro partido que se nos escapa en los últimos minutos, después de un juego muy competido en el que ambos equipos dispusimos de ventajas que pudieron ser definitivas, dejándolas en nuestro caso escapar.

Tras un 17-10 en el primer cuarto, conseguimos llegar al descanso mandando por cinco puntos de diferencia.

Pese a que tuvimos algunos buenos minutos en la reanudación, La Vila daba muestras de estar cada vez más cómodo sobre la cancha, consiguiendo darnos alcance para comenzar el último periodo empatados.

El marcador se movió en igualdad hasta que en los últimos compases los visitantes consiguieron distanciarse con cinco puntos de ventaja que ya no fuimos capaces de remontar, teniendo que acabar viendo como se nos escapaba el triunfo.

Destacar y agradecer la ayuda de Iker Morote, jugador Infantil, que nos ayudó y mucho en el desarrollo del partido ya que contábamos con hasta cinco bajas por diferentes razones para afrontarlo.

CADET MASCULÍ IR NIVELL 3: DBC 09 63-67 LA VILA.

Un altre partit que se’ns escapa en els últims minuts, després d’un joc molt competit en el qual tots dos equips vam disposar d’avantatges que van poder ser definitives, deixant-les en el nostre cas escapar.

Després d’un 17-10 en el primer quart, aconseguim arribar al descans manant per cinc punts de diferència.

Malgrat que vam tindre alguns bons minuts en la represa, La Vila donava mostres d’estar cada vegada més còmode sobre la pista, aconseguint donar-nos abast per a començar l’últim període empatats.

El marcador es va moure en igualtat fins que en els últims compassos els visitants van aconseguir distanciar-se amb cinc punts d’avantatge que ja no vam ser capaços de remuntar, havent d’acabar veient com se’ns escapava el triomf.

Destacar i agrair l’ajuda d’Iker Morote, jugador Infantil, que ens va ajudar i molt en el desenvolupament del partit, ja que comptàvem amb fins a cinc baixes per diferents raons per a afrontar-lo.

CADETE MASCULINO IR NIVEL 1: DBC 08 4-45 L’HORTA GODELLA.

Primer partido de la segunda vuelta en el que recibíamos la visita del líder, un equipo muy superior al resto de equipos de nuestro grupo.

Nuestro objetivo era intentar competir lo máximo posible y retrasar el momento en el que previsiblemente nos cerrarían el marcador. Pero salimos demasiado blandos a pista perdiendo demasiados balones, sin poner oposición alguna a su superioridad en el rebote por el que corregían los pocos errores que cometían en sus lanzamientos.

De ese modo, apenas comenzar el segundo periodo el resultado quedó decidido al alcanzar el máximo de cuarenta puntos de diferencia que permite el reglamento.

Ya con el partido resuelto fue cuando conseguimos disputar algún buen momento de juego, encadenando acciones positivas tanto en defensa como en ataque que nos permitieron salir con mejor sabor de boca del pabellón.

A esta primera fase le restan cuatro encuentros de los que tres son en Joan Fuster. Esperamos ver crecer al grupo y competir cada vez mejor en cada uno de ellos para extraer la mejor experiencia de nuestro paso por esta máxima categoría autonómica Cadete.

CADET MASCULÍ IR NIVELL 1: DBC 08 4-45 L’HORTA GODELLA.

Primer partit de la segona volta en el qual rebíem la visita del líder, un equip molt superior a la resta d’equips del nostre grup.

El nostre objectiu era intentar competir el màxim possible i retardar el moment en el qual previsiblement ens tancarien el marcador.

Però eixim massa blans a pista perdent massa pilotes, i sense posar cap oposició a la seua superioritat en el rebot pel qual corregien els pocs errors que cometien en els seus llançaments.

D’eixe mode, a penes començar el segon període el resultat va quedar decidit en aconseguir el màxim de quaranta punts de diferència que permet el reglament.

Ja amb el partit resolt va ser quan aconseguim disputar algun bon moment de joc, encadenant accions positives tant en defensa com en atac que ens van permetre eixir amb millor sabor de boca del pavelló.

A aquesta primera fase li resten quatre partits dels quals tres són en Joan Fuster. Esperem veure créixer al grup i competir cada vegada millor en cadascun d’ells per a extraure la millor experiència del nostre pas per aquesta màxima categoria autonòmica Cadet.