Infantiles y cadetes cierran la Fase de Niveles con sus objetivos cumplidos. / Infantils i cadets tanquen la Fase de Nivells amb els seus objectius complits.

INFANTIL FEMENINO NIVEL 3: DBC 11. 40 – 75 CEB BENISSA

Último partido de la primera fase para las infantiles de 2011 en el que recibíamos la visita del líder imbatido del grupo, CEB Benissa.

Desde el inicio quedó claro que iba a ser un partido complicado debido a la superioridad física del equipo rival. Nos costaba mucho poder finalizar cerca del aro, así como igualar las fuerzas en la lucha por los rebotes.

A pesar de las dificultades el equipo consiguió competir de tú a tú durante los primeros tres cuartos, imprimiendo un buen ritmo en ataque, compartiendo muy bien el balón y encarando el aro rival con buen criterio.

Por otra parte estuvimos intensas en defensa poniéndole las cosas difíciles al equipo visitante.

Hasta el quinto período conseguimos que las diferencias quedaran por debajo de los 15 puntos, pero tuvimos un momento de desconcentración que aprovecharon nuestras rivales para terminar de decidir el encuentro.

Hay que felicitar a las jugadoras de Juan Luis Pérez que, a pesar de esta derrota, han conseguido un meritorio segundo puesto de su grupo en la fase de niveles con la que arranca el curso de su estreno en categoría Infantil, mostrando además una  clara progresión en el juego a medida que transcurrían las jornadas.

INFANTIL FEMENÍ NIVELL 3: DBC 11. 40 – 75 CEB BENISSA

Últim partit de la primera fase per a les infantils de 2011 en el qual rebíem la visita del líder imbatut del grup, CEB Benissa.

Des de l’inici va quedar clar que anava a ser un partit complicat a causa de la superioritat física de l’equip rival. Ens costava molt poder finalitzar prop del cércol, així com igualar les forces en la lluita pels rebots.

Malgrat les dificultats l’equip va aconseguir competir de tu a tu durant els primers tres quarts, imprimint un bon ritme en atac, compartint molt bé la pilota i encarant el cércol rival amb bon criteri.

D’altra banda, vam estar intenses en defensa posant-li les coses difícils a l’equip visitant.

Fins al cinqué període aconseguim que les diferències quedaren per davall dels 15 punts, però vam tindre un moment de desconcentració que van aprofitar les nostres rivals per a acabar de decidir l’encontre.

Cal felicitar les jugadores de Juan Luis Pérez que, malgrat aquesta derrota, han aconseguit un meritori segon lloc del seu grup en la fase de nivells amb la qual arranca el curs de la seua estrena en categoria Infantil, mostrant a més una clara progressió en el joc a mesura que transcorrien les jornades.

PREINFANTIL MASCULINO NIVEL 1: ALMUSSAFES 46-33 DBC 11

El equipo Preinfantil Masculino DBC 11 se desplazaba a la cancha de Almussafes con el objetivo de conseguir finalizar la fase inicial de la temporada en la segunda posición de su grupo, para lo que debían defender los seis puntos por los que superaron a este rival en la primera vuelta en Denia.

En la primera parte la iniciativa fue pasando de un lado al otro según avanzaban los minutos, finalizando el cuarto periodo con ventaja para los de Bernardo Sanz de tres puntos, que le acercaban un poco más a su objetivo.

El pulso continuó durante los siguientes quince minutos, esta vez con los locales poniendo toda la carne en el asador para tratar de limar las diferencias, llegándose al último periodo con ventaja de los valencianos por siete puntos que dejaban todo por resolver en los últimos cinco minutos del partido.

La fortaleza del quinteto final de Almussafes fue incontestable para los nuestros en ese tramo final del partido y terminamos cediendo aunque sin dejar de luchar e intentarlo hasta el último instante.

Hay que felicitar al equipo por su progreso durante esta fase inicial del curso en la que se han asentado tanto en el plano individual como colectivo y prometen seguir dándonos muchas alegrías hasta que concluya la temporada.

PREINFANTIL MASCULÍ NIVELL 1: ALMUSSAFES 46-33 DBC 11

L’equip preinfantil Masculí DBC 11 es desplaçava a la pista d’Almussafes amb l’objectiu d’aconseguir finalitzar la fase inicial de la temporada en la segona posició del seu grup, per al que havien de defensar els sis punts pels quals van superar a aquest rival en la primera volta a Dénia.

En la primera part la iniciativa va anar passant d’un costat a l’altre segons avançaven els minuts, finalitzant el quart període amb avantatge per als de Bernardo Sanz de tres punts, que li acostaven un poc més al seu objectiu.

El pols va continuar durant els següents quinze minuts, esta vegada amb els locals posant tota la carn a la graella per a tractar de llimar les diferències, arribant-se a l’últim període amb avantatge dels valencians per set punts que deixaven tot per resoldre en els últims cinc minuts del partit.

La fortalesa del quintet final d’Almussafes va ser incontestable per als nostres en eixe tram final del partit i acabem cedint encara que sense deixar de lluitar i intentar-lo fins a l’últim instant.

Cal felicitar l’equip pel seu progrés durant aquesta fase inicial del curs en la qual s’han assentat tant en el pla individual com col·lectiu i prometen continuar donant-nos moltes alegries fins que concloga la temporada.

INFANTIL MASCULINO NIVEL 2. BENIDORM 66-39 DBC 10.

Último partido del año para los chicos de Rubén Velázquez que se enfrentaban a domicilio a un duro rival, con el hándicap de desplazarse con muchas bajas. Pese a las dificultades dieron la talla saliendo satisfechos del pabellón L’Illa de Benidorm.

Los tres primeros periodos fueron de dominio local gracias  a su superioridad en el rebote y su juego directo al aro que nos hacía daño una y otra vez.

Sólo a partir del cuarto periodo supimos dar con la fórmula para ponerles más problemas en ese aspecto, subiendo así nuestras opciones de poderles competir, llegando al descanso dieciocho puntos por detrás en el marcador (39-21).

Tras el descanso seleccionamos bien los tiros y fuimos mas contundentes en las transiciones, pero nos precipitamos también en muchas ocasiones por tener prisa en acercarnos al marcador.

Aunque la diferencia creció nuestra capacidad de lucha nos levó a impedir que cerraran marcador como habían logrado en la primera vuelta.

INFANTIL MASCULÍ NIVELL 2. BENIDORM 66-39 DBC 10.

Últim partit de l’any per als xics de Rubén Velázquez que s’enfrontaven a domicili a un dur rival, amb el hàndicap de desplaçar-se amb moltes baixes. Malgrat les dificultats van estar a l’altura eixint satisfets del pavelló L’Illa de Benidorm.

Els tres primers períodes van ser de domini local gràcies a la seua superioritat en el rebot i el seu joc directe al cércol que ens feia mal una vegada i una altra.

Només a partir del quart període vam saber donar amb la fórmula per a posar-los més problemes en eixe aspecte, pujant així les nostres opcions de poder-los competir, arribant al descans díhuit punts per darrere en el marcador (39-21).

Després del descans seleccionem bé els tirs i vam ser més contundents en les transicions, però ens precipitem també en moltes ocasions per tindre pressa a acostar-nos al marcador.

Encara que la diferència va créixer la nostra capacitat de lluita ens va llevar a impedir que tancaren marcador com havien aconseguit en la primera volta.

INFANTIL FEMENINO NIVEL 2: DBC 10.  72 – 37 LUCENTUM ALICANTE

Pese a disputar la última jornada de la primera fase con todo ya decidido en la clasificación, las jugadoras de Xavi Díaz saltaron a pista muy concentradas e intensas, consiguiendo un primer parcial importante que desde el inicio indicaba la buena predisposición del equipo (12-0).

Pero Lucentum también puso una marcha más al partido y empezó a sumar sus primeras canastas, cerrando el tercer periodo en un 31-14 que nos hacia ver la importancia de seguir trabajando durante todo el partido.

Comenzamos la segunda parte con un margen favorable de diecinueve puntos, poniendo la mismas ganas y concentración del inicio, lo que nos llevó a seguir aumentando la diferencia hasta el resultado final.

Destacar a todo el equipo como a lo largo de toda esta primera fase por una anotación muy repartida entre todas las jugadoras, incluida la infantil de primer año  Paula Vila, que reforzó el equipo con un papel destacado y muy eficiente.

Enhorabuena a las chicas por las 8 victorias seguidas en Nivel 2 que nos dan acceso a jugar la próxima fase en categoría Preferente, segundo escalón autonómico, donde sin duda la competición será todavía más exigente, pero a la vez emocionante.

INFANTIL FEMENÍ NIVELL 2: DBC 10. 72 – 37 LUCENTUM ALACANT

Malgrat disputar l’última jornada de la primera fase amb tot ja decidit en la classificació, les jugadores de Xavi Díaz van saltar a pista molt concentrades i intenses, aconseguint un primer parcial important que des de l’inici indicava la bona predisposició de l’equip (12-0).

Però Lucentum també va posar una marxa més al partit i va començar a sumar les seues primeres canastres, tancant el tercer període en un 31-14 que ens cap a veure la importància de continuar treballant durant tot el partit.

Comencem la segona part amb un marge favorable de dènou punts, posant les mateixes ganes i concentració de l’inici, la qual cosa ens va portar a continuar augmentant la diferència fins al resultat final.

Destacar a tot l’equip com al llarg de tota aquesta primera fase per una anotació molt repartida entre totes les jugadores, inclosa la infantil de primer any Paula Vila, que va reforçar l’equip amb un paper destacat i molt eficient.

Enhorabona a les xiques per les 8 victòries seguides en Nivell 2 que ens donen accés a jugar la pròxima fase en categoria Preferent, segon escaló autonòmic, on sens dubte la competició serà encara més exigent, però alhora emocionant.

CADETE FEMENINO NIVEL 3: UPB GANDIA 55 – 53 DBC 09

Desplazamiento complicado a la pista de UPB Gandía para las cadetes de 2009 en el primero de los dos encuentros que debían disputar este pasado fin de semana, en los que iban a determinar su posición final en la clasificación tras la disputa de la primera fase de la competición.

El encuentro se movió siempre en diferencias muy pequeñas en el marcador tanto para las locales como para las chicas de Ferran García.

El primer cuarto fue muy parejo entre los dos equipos tanto en ataque como en defensa. Aunque no supimos frenar a sus mejores jugadoras, nosotras manejamos bien el balón y encontramos buenas posiciones de tiro que equilibraron en todo momento el tanteo.
En el segundo período salimos más concentradas y con las ideas claras, defendiendo mejor sus puntos fuertes. Logramos correr buenas transiciones y de se modo nos marchamos al descanso mandando por seis puntos en el marcador.

Le vino muy bien el descanso al equipo rival que salió con más intensidad que nosotras, lo que hizo que nos hicieran daño en el rebote. Su mejoría en defensa empeoró nuestros porcentajes, igualando primero el partido para después marcharse al final del periodo con nueve puntos de ventaja.

En el último cuarto salimos más concentradas, empezando a jugar mejor nuestros ataques y subiendo un peldaño más en defensa, de esta manera nos pusimos a dos puntos ya dentro del último minuto, teniendo dos posesiones para poder empatar o superarles, pero la suerte no nos acompañó y no conseguimos hacernos con la victoria final.

Felicitar a las jugadoras de Ferrán García por el esfuerzo realizado y no rendirse en ningún momento, lástima por no haber podido llevarse el encuentro en el que nos merecimos un mejor resultado.

CADET FEMENÍ NIVELL 3: UPB GANDIA 55 – 53 DBC 09

Desplaçament complicat a la pista d’UPB Gandia per a les cadets de 2009 en el primer dels dos partits que havien de disputar aquest passat cap de setmana, en els quals anaven a determinar la seua posició final en la classificació després de la disputa de la primera fase de la competició.

L’encontre es va moure sempre en diferències molt xicotetes en el marcador tant per a les locals com per a les xiques de Ferran Garcia.

El primer quart va ser molt parell entre els dos equips tant en atac com en defensa.

Encara que no vam saber frenar a les seues millors jugadores, nosaltres manegem bé la pilota i trobem bones posicions de tir que van equilibrar en tot moment el tanteig.

En el segon període eixim més concentrades i amb les idees clares, defensant millor els seus punts forts. Aconseguim córrer bones transicions i d’aquesta manera marxem al descans manant per sis punts en el marcador.

Li va vindre molt bé el descans a l’equip rival que va eixir amb més intensitat que nosaltres, la qual cosa va fer que ens feren mal en el rebot. La seua millora en defensa va empitjorar els nostres percentatges, igualant primer el partit per a després marxar-se al final del període amb nou punts d’avantatge.

En l’últim període eixim més concentrades, començant a jugar millor els nostres atacs i pujant un esglaó més en defensa, d’aquesta manera ens vam posar a dos punts ja dins de l’últim minut, tenint dues possessions per a poder empatar o superar-los, però la sort no ens va acompanyar i no aconseguim apoderar-nos de la victòria final.

Felicitar les jugadores de Ferran Garcia per l’esforç realitzat i no rendir-se en cap moment, llàstima per no haver pogut emportar-se la trobada en el qual ens vam meréixer un millor resultat.

CADETE FEMENINO NIVEL 3: DBC 09. 36 – 40 JOVENTUT XABIA

Último partido de esta primera fase en el que nos enfrentábamos al líder invicto del grupo, Joventut Xàbia, con la opción de ser segundas caso de vencer, y poder pasar al Campeonato 1º Zonal en la segunda parte del curso.

El encuentro fue muy parecido al disputado el día anterior, y como en Gandía llegamos muy justas de fuerzas a los últimos minutos del encuentro, lo que nos penalizó en el resultado final.
La primera parte fue nuestra.

Dominamos el ritmo del juego en todo momento, realizamos contraataques gracias a una rápida salida de balón, ocupamos perfectamente los espacios e imprimimos la debida intensidad en defensa, pudiendo así contener el potencial de las jugadoras de Xàbia para dominarles al descanso por 5 puntos de diferencia.

En la reanudación, el equipo rival subió su nivel de intensidad y el partido cambió radicalmente. No supimos adaptarnos a su juego y empezamos a perder la iniciativa en el marcador, llegando al final del período 1 punto abajo.

Los últimos 10 minutos del encuentro estuvimos muy serias, volviendo a dominar el ritmo del partido y sintiéndonos muy cómodas en la pista, logrando estar cinco puntos arriba en el marcador cuando quedaban sólo tres minutos por jugar.

Pero nos faltó consistencia y permitimos tomar aire a las visitantes que no perdonaron y con un parcial de 0-6 dieron la vuelta al resultado. Aún dispusimos de un balón a falta de 30 segundos para ponernos arriba, pero no lo supimos aprovechar, consiguiendo en la última acción un triple las visitantes para cerrar el partido.

Dar la enhorabuena a las jugadoras de Ferrán García por la tercera posición conseguida, en un grupo más que igualado en el que han perdido cuatro partidos por cuatro o menos puntos,  lo que significa que con trabajo se puede subir más el nivel y seguir creciendo. La segunda fase supondrá una oportunidad para conseguirlo.

CADET FEMENÍ NIVELL 3: DBC 09. 36 – 40 JOVENTUT XABIA

Últim partit d’aquesta primera fase en el qual ens enfrontàvem al líder invicte del grup, Joventut Xàbia, amb l’opció de ser segones en cas de véncer, i poder passar al Campionat 1r Zonal en la segona part del curs.

L’encontre va ser molt semblant al disputat el dia anterior, i com a Gandia arribem molt justes de forces als últims minuts, la qual cosa ens va penalitzar en el resultat final.

La primera part va ser nostra.

Dominem el ritme del joc en tot moment, realitzem contraatacs gràcies a una ràpida eixida de pilota, ocupem perfectament els espais i imprimim la deguda intensitat en defensa, podent així contindre el potencial de les jugadores de Xàbia per a dominar-los al descans per 5 punts de diferència.

En la represa, l’equip rival va pujar el seu nivell d’intensitat i el partit va canviar radicalment. No vam saber adaptar-nos al seu joc i comencem a perdre la iniciativa en el marcador, arribant al final del període 1 punt a baix.

Els últims 10 minuts vam estar molt serioses, tornant a dominar el ritme del partit i sentint-nos molt còmodes en la pista, aconseguint estar cinc punts a dalt en el marcador quan quedaven només tres minuts per jugar.

Però ens va faltar consistència i permetem prendre aire a les visitants que no van perdonar i amb un parcial de 0-6 van capgirar el resultat.

Encara vam disposar d’una pilota mancant 30 segons per a posar-nos a dalt, però no ho vam saber aprofitar, aconseguint en l’última acció un triple les visitants per a tancar el partit.

Donar l’enhorabona a les jugadores de Ferran Garcia per la tercera posició obtinguda, en un grup més que igualat en el qual han perdut quatre partits per quatre o menys punts, cosa que significa que amb treball es pot pujar més el nivell i continuar creixent. La segona fase suposarà una oportunitat per a obtenir-ho.

CADETE FEMENINO NIVEL 2: CABO MAR 69 – 48 DBC 08

Nuestras chicas de segundo año cadete afrontaban el último fin de semana de la primera fase de la competición con un doble enfrentamiento, pero con la tranquilidad de tener asegurada la segunda plaza del grupo, y con ello el derecho a competir en la categoría preferente después de las Navidades.

El primer partido nos llevaba a jugar en Alicante contra el líder invicto del grupo,  Cabo Mar, que afrontábamos sin ninguna presión, pero con muchas ganas de realizar un buen partido.
Comenzamos desangeladas debido a la baja temperatura existente en el polideportivo Albufereta de Alicante que cuenta con una pista techada pero sin paredes.

No conseguíamos  encadenar buenas acciones en ninguna de las dos canastas, igualando su intensidad sólo a rachas, lo que nos penalizaba, llegando al descanso con una desventaja de 7 puntos en el marcador.

El comienzo del tercero cuarto no fue bueno para las chicas de Ferrán García. Perdimos concentración y eso nos llevó a tener muchas dudas en la salida de balón, no tomando buenas decisiones a la hora de compartir la pelota y perdiendo el control del rebote, lo que provocó que el equipo local cogiera una ventaja de 15 puntos.

En el último cuarto no bajamos los brazos e intentamos seguir trabajando, arriesgando mucho para intentar romper la barrera de los 10 puntos de desventaja, pero el equipo rival estaba muy concentrado sobre la pista y el intercambio de canastas nos penalizó hasta llegar al resultado final.

Felicitar a las chicas del 2008 por vaciarse en el encuentro y no bajar los brazos en ningún momento a pesar de tener en frente al mejor equipo del grupo y por su merecido paso al segundo escalón autonómico en la segunda parte del curso.

CADET FEMENÍ NIVELL 2: CABO MAR 69 – 48 DBC 08

Les nostres xiques de segon any cadet afrontaven l’últim cap de setmana de la primera fase de la competició amb un doble enfrontament, però amb la tranquil·litat de tindre assegurada la segona plaça del grup, i amb això el dret a competir en la categoria preferent després de Nadal.

El primer partit ens portava a jugar a Alacant contra el líder invicte del grup, Cabo Mar, que afrontàvem sense cap pressió, però amb moltes ganes de disputar un bon partit.

Comencem sense encant a causa de la baixa temperatura existent en el poliesportiu Albufereta d’Alacant que compta amb una pista ensostrada però sense parets.

No aconseguíem encadenar bones accions en cap de les dues canastres, igualant la seua intensitat només a ratxes, la qual cosa ens penalitzava, arribant al descans amb un desavantatge de 7 punts en el marcador.

El començament del tercer quart no va ser bo per a les xiques de Ferran Garcia. Vam perdre concentració i això ens va portar a tindre molts dubtes en l’eixida de pilota, no prenent bones decisions a l’hora de compartir la pilota i perdent el control del rebot, la qual cosa va provocar que l’equip local agafara un avantatge de 15 punts.

En l’últim quart no abaixem els braços i intentem continuar treballant, arriscant molt per a intentar trencar la barrera dels 10 punts de desavantatge, però l’equip rival estava molt concentrat sobre la pista i l’intercanvi de canastres ens va penalitzar fins a arribar al resultat final.

Felicitar les xiques del 2008 per buidar-se en la trobada i no abaixar els braços en cap moment malgrat tindre al davant al millor equip del grup i pel seu merescut pas al segon escaló autonòmic en la segona part del curs.

CADETE FEMENINO NIVEL 2: DBC 08. 59 – 19 SAN BLAS

Segundo partido del fin de semana del equipo Cadete Femenino DBC 08, en el que recibíamos la visita de CB San Blas en el pabellón Joan Fuster.
El equipo acusó en el primer cuarto el esfuerzo realizado el día anterior, al haber transcurrido muy pocas horas del partido disputado en la pista de Cabo Mar.

Cometíamos muchas imprecisiones en nuestro juego y no llegábamos a dominar en defensa, dando facilidades al equipo rival. Aunque dominábamos en el marcador, no conseguíamos distanciarnos lo suficiente para ganar en tranquilidad (28-1).

En el segundo período empezamos a trabajar mejor, compartiendo más y mejor el balón y uniendo fuerzas en defensa.

Empezaron a llegar las transiciones esperadas a partir del esfuerzo del equipo, y cambió la dinámica por completo firmando sin duda uno de los mejores períodos de lo que llevamos de temporada con un parcial favorable de 31-0 que supuso dejar cerrado el marcador.
La segunda parte nos dio margen para trabajar algunos aspectos de cara a la segunda fase, buscando también repartir minutos entre todas las jugadoras.
Dar la enhorabuena al equipo por conseguir el objetivo de la primera fase, que era clasificarse para el nivel Preferente, y por hacerlo con sensaciones tan positivas.

CADET FEMENÍ NIVELL 2: DBC 08. 59 – 19 SAN BLAS

Segon partit del cap de setmana de l’equip Cadet Femení DBC 08, en el qual rebíem la visita de CB Sant Blas en el pavelló Joan Fuster.

L’equip va acusar en el primer quart l’esforç realitzat el dia anterior, en haver transcorregut molt poques hores del partit disputat en la pista de Cabo Mar.

Cometíem moltes imprecisions en el nostre joc i no arribàvem a dominar en defensa, donant facilitats a l’equip rival. Encara que dominàvem en el marcador, no aconseguíem distanciar-nos prou per a guanyar en tranquil·litat (28-1).

En el segon període comencem a treballar millor, compartint més i millor la pilota i unint forces en defensa.

Van començar a arribar les transicions esperades a partir de l’esforç de l’equip, i va canviar la dinàmica per complet signant sens dubte un dels millors períodes del que portem de temporada amb un parcial favorable de 31-0 que va suposar deixar tancat el marcador.

La segona part ens va donar marge per a treballar alguns aspectes de cara a la segona fase, buscant també repartir minuts entre totes les jugadores.

Donar l’enhorabona a l’equip per aconseguir l’objectiu de la primera fase, que era classificar-se per al nivell Preferent, i per fer-lo amb sensacions tan positives.

CADETE MASCULINO NIVEL 3: LA VILA 61 – 51 DBC 09

Última jornada de la primera fase para los chicos de 2009. Debían desplazarse a Villajoyosa y lo hacían con la intención de sacarse la espina de la derrota sufrida en Denia en la primera vuelta en un ajustado final de partido.

Al igual que en aquel partido les disputamos la victoria hasta los últimos instantes, estando en todo momento las fuerzas igualadas. Las diferencias fueron siempre muy cortas y se iban alternando por parte de ambos equipos, inclinándose finalmente la balanza a favor de los anfitriones simplemente por pequeños detalles.

Durante todo el tiempo intentamos mantener nuestro ritmo de juego, con salidas de balón rápidas y una alta intensidad tanto en nuestra canasta como en la contraria, tratando de mover el balón con criterio, buscando siempre al jugador que mejor estuviera posicionado y así conseguir buenos tiros.

Sólo nos faltó acierto en el último periodo para rematar un gran partido.

Pese a todo sólo estábamos a cuatro puntos cuando restaban dos minutos por jugar. En estos momentos nos entraron las prisas y cometimos un par de errores defensivos que los locales aprovecharon para aumentar la diferencia a su favor hasta los 10 puntos, llegando de esta manera al final sin tener opciones de conseguir nuestro objetivo.

Dar la enhorabuena a los cadetes del 2009 por el esfuerzo realizado y por intentar hasta el último minuto llevarse la victoria. Ahora toca seguir trabajando para encarar la segunda fase de la competición tras el parón navideño.

CADET MASCULÍ NIVELL 3: LA VILA 61 – 51 DBC 09

Última jornada de la primera fase per als xics de 2009. Havien de desplaçar-se a la Vila Joiosa i ho feien amb la intenció de traure’s l’espina de la derrota patida a Dénia en la primera volta en un ajustat final de partit.

Igual que en aquell partit els disputem la victòria fins als últims instants, estant en tot moment les forces igualades. Les diferències van ser sempre molt curtes i s’anaven alternant per part de tots dos equips, inclinant-se finalment la balança a favor dels amfitrions simplement per xicotets detalls.

Durant tot el temps intentem mantindre el nostre ritme de joc, amb eixides de pilota ràpides i una alta intensitat tant en la nostra canastra com en la contrària, tractant de moure la pilota amb criteri, buscant sempre al jugador que millor estiguera posicionat i així aconseguir bons llançaments.

Només ens va faltar encert en l’últim període per a rematar un gran partit.

Malgrat tot només estàvem a quatre punts quan restaven dos minuts per jugar. En aquests moments ens van entrar les presses i vam cometre un parell d’errors defensius que els locals van aprofitar per a augmentar la diferència a favor seu fins als 10 punts, arribant d’aquesta manera al final sense tindre opcions d’aconseguir el nostre objectiu.

Donar l’enhorabona als cadets del 2009 per l’esforç realitzat i per intentar fins a l’últim minut emportar-se la victòria. Ara toca continuar treballant per a encarar la segona fase de la competició després de l’aturada nadalenca.