Infantiles y Cadetes mantienen opciones en la Fase de Campeonatos. // Infantils i Cadets mantenen opcions en la Fase de Campionats.

INFANTIL FEMENINO 2º ZONAL: DBC 11. 40 – 58 EEM PEDREGUER

Partido disputado en el pabellón de la avenida de Joan Fuster contra EEM Pedreguer, equipo clasificado en la zona alta de la clasificación.

Empezó el partido con mucho ritmo por parte de los dos equipos, imponiéndose las defensas sobre los ataques. Las visitantes impedían a las de Juan Luis Pérez salir rápidas al contraataque y después cerraban los espacios complicando mucho compartir el balón.

La ventaja visitante al término del primer cuarto era de siete puntos que las anfitrionas devolvieron en el segundo al subir su intensidad.

En los dos siguientes periodos la constante fue la igualdad, con los dos equipos compitiendo de tú a tú, llegando al descanso el tanteo empatado a veinticuatro puntos.

El descanso vino muy bien a las visitantes que desde el comienzo de la segunda parte pusieron una marcha más al partido, frenando nuestro ritmo anotador. Esto, sumado a su acierto en el tiro hizo que rompieran definitivamente el partido a su favor.

En el quinto y sexto periodo intentamos reaccionar pero nuestras rivales no nos dieron opciones.

INFANTIL FEMENÍ 2n ZONAL: DBC 11. 40 – 58 EEM PEDREGUER

Partit disputat en el pavelló de l’avinguda de Joan Fuster contra EEM Pedreguer, equip classificat en la zona alta de la classificació.

Va començar el partit amb molt de ritme per part dels dos equips, imposant-se les defenses sobre els atacs. Les visitants impedien a les de Juan Luis Pérez eixir ràpides al contraatac i després tancaven els espais complicant molt compartir la pilota.

L’avantatge visitant al final del primer quart era de set punts que les amfitriones van retornar en el segon a pujar la seua intensitat.

En els dos següents períodes la constant va ser la igualtat, amb els dos equips competint de tu a tu, arribant al descans el tanteig empatat a vint-i-quatre punts.

El descans va vindre molt bé a les visitants que des del començament de la segona part van posar una marxa més al partit, frenant el nostre ritme anotador. Això, sumat al seu encert en el tir va fer que trencaren definitivament el partit a favor seu.

En el quint i sext període intentem reaccionar, però les nostres rivals no ens van donar opcions.

PREINFANTIL MASCULINO PREFERENTE: DBC 11. 53 – 12 HORADADA

Tercer partido de esta segunda fase para los chicos del preinfantil de 2011, que recibían la visita de Horadada en el pabellón Joan Fuster  buscando seguir imbatidos.

Los de Bernardo Sanz comenzaron con la actitud debida, poniendo mucha intensidad en defensa. La presión sobre el jugador con balón  permitía la recuperación de muchas posesiones, que terminaban convirtiéndose en rápidas transiciones hacia el aro contrario.

En el ámbito ofensivo compartieron muy bien la pelota entre todos para terminar encontrando al jugador mejor posicionado obteniendo las más de las veces tiros francos que terminaban entrando en el aro rival.

La ventaja al terminar el tercer periodo era de quince puntos. Bastó un cuarto más para terminar con la resistencia visitante, ya que en unos perfectos últimos cinco minutos de la primera parte el equipo dejó el partido resuelto.

Pese al resultado los jugadores no se relajaron y en apenas unos instantes de la reanudación el marcador quedó definitivamente cerrado.

El resto del partido nos sirvió para seguir jugando a un buen nivel y poder disfrutar todo el grupo de minutos sobre la cancha.

PREINFANTIL MASCULÍ PREFERENT: DBC 11. 53 – 12 HORADADA

Tercer partit d’esta segona fase per als xics del preinfantil de 2011, que rebien la visita de Horadada en el pavelló Joan Fuster buscant continuar imbatuts.

Els de Bernardo Sanz van començar amb l’actitud deguda, posant molta intensitat en defensa. La pressió sobre el jugador amb pilota permetia la recuperació de moltes possessions, que acabaven convertint-se en ràpides transicions cap al cércol contrari.

En l’àmbit ofensiu van compartir molt bé la pilota entre tots per a acabar trobant al jugador més ben posicionat obtenint les més de les vegades tirs francs que acabaven entrant en el cércol rival.

L’avantatge en acabar el tercer període era de quinze punts. Va bastar un quart més per a acabar amb la resistència visitant, ja que en uns perfectes últims cinc minuts de la primera part l’equip va deixar el partit resolt.

Malgrat el resultat els jugadors no es van relaxar i en tot just uns instants de la represa el marcador es va tancar definitivament.

La resta del partit ens va servir per a continuar jugant a un bon nivell i poder gaudir tot el grup de minuts sobre la pista.

INFANTIL FEMENINO PREFERENTE: CB JORGE JUAN NOVELDA 51 – 53 DBC 10

Difícil desplazamiento para las chicas del infantil de 2010 a Novelda, donde debían afrontar un partido decisivo para continuar en la parte alta de la clasificación y luchar por meterse en las eliminatorias por el título de la categoría.

Ambos equipos empezaron con mucha intensidad, pero las de Xavi Díaz gracias a la verticalidad de sus transiciones lograron una ligera ventaja tras los primeros 10 minutos disputados (16-22).

Las jugadoras de Novelda respondieron con una defensa mucho más agresiva a la que sumaron un mayor acierto de cara a canasta, logrando acercarse hasta situarse a solo punto de distancia, obligando a las nuestras a no perder la concentración.

Un último esfuerzo nos llevó hasta el descanso dominando por cuatro puntos.

La segunda parte estuvo marcada por el desgaste físico, con parciales muy parejos periodo a periodo, y sin ningún equipo logrando dominar  claramente al otro.

Denia Básquet entró en los últimos 10 minutos con la determinación de llevarse el partido, y en unos grandes minutos alcanzó la que sería su  máxima diferencia favorable, finalizando el penúltimo periodo con ventaja de ocho puntos (40-48) que parecían ser suficientes para llevarse la victoria.

Pero las locales no se rindieron. Todo lo contrario, vendieron muy cara su derrota haciéndonos sufrir hasta el último segundo al que se llegó con  un resultado completamente ajustado.

Felicitar a las chicas de Xavi Díaz por esta gran victoria y sobre todo por estar a la altura de un partido tan exigente justo cuando siguen otras dos semanas del máximo nivel al enfrentarse consecutivamente con los otros equipos de la cabeza de la clasificación.

INFANTIL FEMENÍ PREFERENT: CB JORGE JUAN NOVELDA 51 – 53 DBC 10

Difícil desplaçament per a les xiques de l’infantil de 2010 a Novelda, on havien d’afrontar un partit decisiu per a continuar en la part alta de la classificació i lluitar per ficar-se en les eliminatòries pel títol de la categoria.

Tots dos equips van començar amb molta intensitat, però les de Xavi Díaz gràcies a la verticalitat de les seues transicions van aconseguir un lleuger avantatge després dels primers 10 minuts disputats (16-22).

Les jugadores de Novelda van respondre amb una defensa molt més agressiva a la qual van sumar un major encert de cara a canastra, aconseguint acostar-se fins a situar-se a sol punt de distància, obligant a les nostres a no perdre la concentració.

Un últim esforç ens va portar fins al descans dominant per quatre punts (27-31).

La segona part va estar marcada pel desgast físic, amb parcials molt parells període a període, i sense cap equip aconseguint dominar clarament a l’altre.

Dénia Bàsquet va entrar en els últims 10 minuts amb la determinació d’emportar-se el partit, i en uns grans minuts va aconseguir la que seria la seua màxima diferència favorable, finalitzant el penúltim període amb avantatge de huit punts (40-48) que semblaven ser suficients per a emportar-se la victòria.

Però les locals no es van rendir. Tot el contrari, van vendre molt cara la seua derrota fent-nos patir fins a l’últim segon al qual es va arribar amb un resultat completament ajustat.

Felicitar les xiques de Xavi Díaz per esta gran victòria i sobretot per estar a l’altura d’un partit tan exigent just quan segueixen altres dues setmanes del màxim nivell en enfrontar-se consecutivament amb els altres equips del cap de la classificació.

INFANTIL MASCULINO 1º ZONAL: CB ANNA 66-79 DBC10.

Desplazamiento de los chicos del infantil de 2010 a Anna para jugar un partido en el que buscaban seguir ampliando su racha de victorias, y continuar una semana más en lo más alto de la clasificación.

Comenzaron sin embargo muy incómodos, faltos de ritmo y encajando muchas transiciones que les hacían daño. Así pues, los primeros diez minutos de juego se cerrarían con un parcial de 20-09 para los locales, que decía claramente quien llevaba la iniciativa.

Sería a partir del tercer periodo cuando los de Rubén Velázquez lograron entrar en el partido y empezar a ser más reconocibles.

La intensidad defensiva fue decisiva en este momento, y ayudó a la mejor toma de decisiones en ataque favorecidos por un ritmo mucho mayor de juego.

El partido se igualó llegando al descanso con ventaja local por dos puntos de diferencia (38-36) que dejaba todo por decidir tras el paso por vestuarios.

Anna volvió a imponer su defensa y a hacer daño con sus transiciones. Sin embargo, los chicos de Denia Básquet guardaban lo mejor para el final y en un perfecto sexto periodo (0-15) sentaron las bases de su triunfo que terminaron remachando en los últimos cinco minutos del encuentro.

Felicitar a los chicos de Rubén Velázquez por esta gran victoria y sacar adelante un encuentro muy difícil que aún se complicó más por las lesiones, afortunadamente de poca importancia, que sufrieron algunos jugadores del equipo a quienes deseamos una rápida recuperación.

INFANTIL MASCULÍ 1r ZONAL: CB ANNA 66-79 DBC10.

Desplaçament dels xics de l’infantil de 2010 a Anna per a jugar un partit en el qual buscaven continuar ampliant la seua ratxa de victòries, i mantindre’s una setmana més en el més alt de la classificació.

Van començar, no obstant això, molt incòmodes, mancats de ritme i encaixant moltes transicions que els feien mal. Així doncs, els primers deu minuts de joc es tancarien amb un parcial de 20-09 per als locals, que deia clarament qui portava la iniciativa.

Seria a partir del tercer període quan els de Rubén Velázquez van aconseguir entrar en el partit i començar a ser més recognoscibles.

La intensitat defensiva va ser decisiva en este moment, i va ajudar a la millor presa de decisions en atac afavorit per un ritme molt major de joc.

El partit es va igualar arribant al descans amb avantatge local per dos punts de diferència (38-36) que ho deixava tot per decidir després del pas per vestuaris.

Anna va tornar a imposar el seu defensa i a fer mal amb les seues transicions. No obstant això, els xics de Dénia Bàsquet guardaven el millor per al final i en un perfecte sext període (0-15) van establir les bases del seu triomf que van acabar reblant en els últims cinc minuts de la trobada.

Felicitar els xics de Rubén Velázquez per esta gran victòria i tirar avant una trobada molt difícil que encara es va complicar més per les lesions, afortunadament de poca importància, que van patir alguns jugadors de l’equip als qui desitgem una ràpida recuperació.

CADETE  FEMENINO 2º ZONAL: DBC 09. 65 – 25 CB ALBAIDA-MURO

Partido disputado en el pabellón Joan Fuster, correspondiente a la jornada anterior que fue aplazada en su momento. Las chicas de Ferran García buscaban conseguir una victoria más que les permitiera seguir invictas en esta segunda fase.

Empezaron el partido predispuestas a intentar irse rápido en el marcador, para lo que imprimieron un buen ritmo de juego en ataque que les facilitó anotar de manera regular.

Pero para romper el partido debían apretar un poco más a la jugadora con balón y tener algo más de acierto en su canasta. Poco a poco sin embargo, las distancias crecían y al descanso el marcador reflejaba una ventaja de dieciocho puntos que encarrilaban el triunfo.

A la vuelta de vestuarios la situación no cambiaría mucho, consiguiendo sumar puntos con facilidad pese a que seguían sin aprovechar todas las oportunidades.

La diferencia estuvo en el trabajo defensivo donde ahora sí estuvieron más sólidas, lo que les permitió ir aumentando la diferencia.

Ya en el último periodo las chicas del 2009 salieron decididas a cerrar el partido y lo hicieron compartiendo mejor el balón entre todas las jugadoras, corriendo transiciones más rápidas y encontrando ventajas para conseguir buenos tiros, cerrando el marcador y terminando el partido con sensaciones muy buenas.

CADET FEMENÍ 2n ZONAL: DBC 09. 65 – 25 CB ALBAIDA-MURO

Partit disputat en el pavelló Joan Fuster, corresponent a la jornada anterior que va ser ajornada en el seu moment. Les xiques de Ferran Garcia buscaven aconseguir una victòria més que els permetera continuar invictes en esta segona fase.

Van començar el partit predisposades a intentar anar-se’n ràpid en el marcador, per al que van imprimir un bon ritme de joc en atac que els va facilitar anotar de manera regular.

Però per a trencar el partit havien d’estrényer un poc més a la jugadora amb pilota i tindre una mica més d’encert en la seua canastra. A poc a poc, no obstant això, les distàncies creixien i al descans el marcador reflectia un avantatge de díhuit punts que encarrilaven el triomf.

A la volta de vestuaris la situació no canviària molt, aconseguint sumar punts amb facilitat malgrat que seguien sense aprofitar totes les oportunitats.

La diferència va estar en el treball defensiu on ara si van estar més sòlides, la qual cosa els va permetre anar augmentant la diferència.

Ja en l’últim període les xiques de 2009 van eixir decidides a tancar el partit i el van fer compartint millor la pilota entre totes les jugadores, corrent transicions més ràpides i trobant avantatges per a aconseguir bons tirs, tancant el marcador i acabant el partit amb sensacions molt bones.

CADETE MASCULINO 2º ZONAL: CB PEGO 44 – 46 DBC 09

Desplazamiento difícil de nuestros chicos de 2009 al contar con cuatro importantes bajas para enfrentarse a un competitivo CB Pego, en un duelo entre equipos invictos en esta segunda fase.

Fue un partido intenso con un gran ambiente en las gradas, que se llenaron para dar apoyo a sus jugadores.

El partido empezó con los dos equipos jugando con gran intensidad ya que es como a ambos les gusta plantear los encuentros.

Tras un primer periodo muy igualado, bajamos un tanto la intensidad en defensa, dejando a jugadores libres y sin apretar sus líneas de pase, y dejamos de correr en las transiciones, lo que provocó que el equipo local tomara ventaja y llegara al descanso mandando por ocho puntos (26-18).

Vinieron bien las indicaciones de Pascual Miralles en el descanso, porque el equipo afrontó la segunda parte con otra actitud.

La defensa ahora si dificultaba a los locales el camino a nuestro aro, pero en ataque no se conseguía la debida regularidad en la producción de puntos, lo que hizo que el marcador les fuera favorable por cinco puntos al final del tercer periodo.

En el cuarto definitivo los chicos lo dieron todo para intentar remontar, llegando al último minuto dos puntos todavía por atrás en el marcador. La defensa sería clave para empatar primero y después ponerse por primera vez por delante, cuando apenas restaban diez segundos por jugar.

Un tiempo muerto local buscando empatar o ganar el partido fue de nuevo contestado desde la defensa forzándoles un mal tiro que supuso ratificar una gran y trabajada victoria.

Felicitar a los chicos de Pascual Miralles por esta gran victoria en un gran partido que hace que nos coloquemos líderes invictos del grupo. Y dar las gracias a Martín Caselles del infantil 2010 por reforzar al equipo en un partido tan complicado y ayudarnos a conseguir la victoria.

CADET MASCULÍ 2n ZONAL: CB PEGO 44 – 46 DBC 09

Desplaçament difícil dels nostres xics de 2009 en comptar amb quatre importants baixes per a enfrontar-se a un competitiu CB Pego, en un duel entre equips invictes en esta segona fase.

Va ser un partit intens amb un gran ambient en les graderies, que es van omplir per a donar suport als seus jugadors.

El partit va començar amb els dos equips jugant amb gran intensitat, ja que és com a tots dos els agrada plantejar les trobades.

Després d’un primer període molt igualat, baixem una miqueta la intensitat en defensa, deixant a jugadors lliures i sense estrényer les seues línies de passada, i deixem de córrer en les transicions, la qual cosa va provocar que l’equip local prenguera avantatge i arribara al descans manant per huit punts (26-18).

Van vindre bé les indicacions de Pascual Miralles en el descans, perquè l’equip va afrontar la segona part amb una altra actitud.

La defensa ara si dificultava als locals el camí al nostre cércol, però en atac no s’aconseguia la deguda regularitat en la producció de punts, la qual cosa va fer que el marcador els fora favorable per cinc punts al final del tercer període.

En el quart definitiu els xics ho van donar tot per a intentar remuntar, arribant a l’últim minut dos punts encara per arrere en el marcador. La defensa seria clau per a empatar primer i després posar-se per primera vegada per davant, quan a penes restaven deu segons per jugar.

Un temps mort local buscant empatar o guanyar el partit va ser de nou contestat des de la defensa forçant-los un mal tir que va suposar ratificar una gran i treballada victòria.

Felicitar els xics de Pascual Miralles per esta gran victòria en un gran partit que fa que ens col·loquem líders invictes del grup. I donar les gràcies a Martín Caselles de l’infantil 2010 per reforçar a l’equip en un partit tan complicat i ajudar-nos a aconseguir la victòria.

CADETE FEMENINO PREFERENTE: DBC 08. 63 – 70 JORGE JUAN NOVELDA

Muy buen partido el disputado entre el cadete femenino de 2008 y Jorge Juan de Novelda, en una jornada a la que ambos equipos llegaban imbatidos. Cabe destacar que nos visitaba un rival que disputó la primera fase del curso encuadrado en el Nivel 1 autonómico.

Las jugadoras de Ferran García iniciaron el partido con poco ritmo y muchas dudas, que las de Novelda aprovecharon para marcar distancias, alcanzando diez puntos de ventaja a los seis minutos de juego.

Pero un tiempo muerto local sirvió para despertar y empezar a ser el equipo luchador que conocemos. En el tiempo que restaba del primer periodo movieron bien el balón y encontraron mejores situaciones para finalizar los ataques, lo que sumado a una clara mejoría en defensa sirvió para reducir a seis puntos la desventaja.

Los siguientes dos periodos fueron muy disputados, atractivos de ver, con muchas propuestas tácticas, y con los dos equipos buscando su objetivo: nosotros engancharnos al partido y competir, y las visitantes conseguir romperlo e irse de Denia siendo mucho más líderes.

Fruto de esto,  los dos parciales terminaron en empate a 19 y 13 puntos respectivamente, dejando el desenlace del partido para los últimos cinco minutos, a los que se llegaba con ventaja de cinco puntos para el equipo visitante.

En este último periodo fuimos valientes, atrevidas y tuvimos opciones de empatar e incluso ponernos por delante.

A pesar del cansancio por el esfuerzo realizado durante el encuentro, conseguimos que el partido estuviera abierto hasta quedar dos minutos para el final. Ahí desperdiciamos hasta tres buenas acciones mientras  por contra, las visitantes acertaron dos triples que sentenciaron el compromiso.

Felicitar a las chicas de Ferrán García por el gran trabajo realizado aunque no tuviera recompensa, y por el compromiso  que demuestran en cada entrenamiento.

De la misma manera tenemos que felicitar a las jugadoras del 2010 que reforzaron a las mayores en este encuentro tras haber jugado por la mañana con su equipo, ayudando a sus compañeras que llegaban al compromiso mermadas por las lesiones.

CADET FEMENÍ PREFERENT: DBC 08. 63 – 70 JORGE JUAN NOVELDA

Molt bon partit el disputat entre el cadet femení de 2008 i Jorge Joan de Novelda, en una jornada a la qual tots dos equips arribaven imbatuts. Cal destacar que ens visitava un rival que va disputar la primera fase del curs enquadrat en el Nivell 1 autonòmic.

Les jugadores de Ferran Garcia van iniciar el partit amb poc ritme i molts dubtes, que les de Novelda van aprofitar per a marcar distàncies, aconseguint deu punts d’avantatge al cap de sis minuts de joc.

Però un temps mort local va servir per a despertar i començar a ser l’equip lluitador que coneixem. En el temps que restava del primer període van moure bé la pilota i van trobar millors situacions per a finalitzar els atacs, la qual cosa sumada a una clara millora en defensa va servir per a reduir a sis punts el desavantatge.

Els següents dos períodes van ser molt disputats, atractius de veure, amb moltes propostes tàctiques, i amb els dos equips buscant el seu objectiu: nosaltres enganxar-nos al partit i competir, i les visitants aconseguir trencar-lo i anar-se’n de Dénia sent molt més líders.

Fruit d’això, els dos parcials van acabar en empat a 19 i 13 punts respectivament, deixant el desenllaç del partit per als últims cinc minuts, als quals s’arribava amb avantatge de cinc punts per a l’equip visitant.

En este últim període vam ser valents, atrevides i vam tindre opcions d’empatar i fins i tot posar-nos per davant.

Malgrat el cansament per l’esforç realitzat durant la trobada, aconseguim que el partit estiguera obert fins a quedar dos minuts per al final. Ací malgastem fins a tres bones accions mentre, per contra, les visitants van encertar dos triples que van sentenciar el compromís.

Felicitar les xiques de Ferran Garcia per la gran faena feta encara que no tinguera recompensa, i pel compromís que demostren en cada entrenament.

De la mateixa manera hem de felicitar les jugadores del 2010 que van reforçar a les majors en este partit després d’haver jugat al matí amb el seu equip, ajudant a les seues companyes que arribaven al compromís minvades per les lesions.

CADETE MASCULINO PREFERENTE: DBC 08. 62 – 53 CBI ELCHE B

Partido disputado en el pabellón Joan Fuster contra Elche B, equipo situado a mitad tabla como los chicos de 2008 de Denia Basquet Club. Fue un partido igualado desde el inicio en el que pequeños detalles podían decantar el marcador hacia uno u otro lado.

Los de Pascual Miralles salieron desde el principio con una notable intensidad, sabedores de que el equipo rival iba a marcar un ritmo alto de partido.

Gracias a la defensa y las rápidas transiciones que llegaban a partir de ella, los locales mandaron en el marcador en un primer periodo que cerraron tres puntos arriba (14-11).

En el segundo los anfitriones insistieron en querer hacer las cosas bien,  jugando el balón entre todos para encontrar siempre al jugador mejor posicionado para realizar un buen tiro.

En el aspecto defensivo cerraron bien las líneas de pase, lo que permitió que se recuperaran numerosas posesiones, llegando al descanso con diez puntos de ventaja en el marcador.

El buen trabajo defensivo del equipo tuvo continuidad en el inicio de la segunda parte, impidiendo a los de Elche anotar durante los primeros  cinco minutos de la misma. La pena fue que en ataque no aprovecharon las oportunidades de que dispusieron para abrir una brecha en el marcador que habría podido decidir el encuentro.

Así las cosas se llegaba al cuarto decisivo con la misma ventaja de diez puntos para los de casa con la que había comenzado el periodo.

En los últimos diez minutos las fuerzas se igualaron, imponiéndose las defensas sobre los ataques, lo que llevó a que el tanteo fuera bajo. Los locales supieron defender su ventaja y terminaron llevándose una victoria que les anima a seguir adelante en este competido campeonato Preferente.

CADET MASCULÍ PREFERENT: DBC 08. 62 – 53 CBI ELX B

Partit disputat en el pavelló Joan Fuster contra Elx B, equip situat a mitjan taula com els xics de 2008 de Dénia Bàsquet Club. Va ser un partit igualat des de l’inici en el qual xicotets detalls podien decantar el marcador cap a un costat o l’altre.

Els de Pascual Miralles van eixir des del principi amb una notable intensitat, sabedors que l’equip rival anava a marcar un ritme alt de partit.

Gràcies a la defensa i les ràpides transicions que arribaven a partir d’ella, els locals van manar en el marcador en un primer període que van tancar tres punts a dalt (14-11).

En el segon els amfitrions van insistir a voler fer les coses bé, jugant la pilota entre tots per a trobar sempre al jugador millor posicionat per a realitzar un bon tir.

En l’aspecte defensiu van tancar bé les línies de passada, la qual cosa va permetre que es recuperaren nombroses possessions, arribant al descans amb deu punts d’avantatge en el marcador.

La bona faena defensiva de l’equip va tindre continuïtat en l’inici de la segona part, impedint als d’Elx anotar durant els primers cinc minuts d’esta. La pena va ser que en atac no van aprofitar les oportunitats de què van disposar per a obrir una bretxa en el marcador que hauria pogut decidir la trobada.

Així les coses s’arribava all quart decisiu amb el mateix avantatge de deu punts per als de casa amb la qual havia començat el període.

En els últims deu minuts les forces es van igualar, imposant-se les defenses sobre els atacs, la qual cosa va portar al fet que el tanteig fora baix. Els locals van saber defendre el seu avantatge i van acabar emportant-se una victòria que els anima a continuar avant en este competit campionat Preferent.