Infantiles y Cadetes rozaron el pleno de victorias. // Infantils i Cadets s’apropen al ple de victòries.

INFANTIL FEMENINO 2º ZONAL: IFACH CALP 12 – 53 DBC 11

Desplazamiento de las jugadoras de 2011 a la localidad de Calpe el sábado por la mañana en busca de una nueva victoria que les mantuviera en el grupo de equipos que comanda la clasificación.

En los tres primeros periodos del partido el equipo jugó su mejor baloncesto de la temporada en el aspecto ofensivo. Supieron ocupar muy bien los espacios en las transiciones, creando ventajas en las llegadas a la canasta contraria y sabiendo definirlas.

Con esta dinámica pronto lograron abrir una importante brecha en el marcador hasta cerrar el partido.

Al principio de la segunda parte el equipo se relajó un poco, pero tras un tiempo muerto volvió a mostrarse fuerte en todos los aspectos del juego dando pocas opciones a las locales.

INFANTIL FEMENÍ 2n ZONAL: IFACH CALP 12 – 53 DBC 11

Desplaçament de les jugadores de 2011 a la localitat de Calp el dissabte al matí a la recerca d’una nova victòria que els mantinguera en el grup d’equips que comanda la classificació.

En els tres primers períodes del partit l’equip va jugar el seu millor bàsquet de la temporada en l’aspecte ofensiu. Van saber ocupar molt bé els espais en les transicions, creant avantatges en les arribades a la canastra contrària i sabent definir-les.

Amb esta dinàmica prompte van aconseguir obrir una important bretxa en el marcador fins a tancar el partit.

Al principi de la segona part l’equip es va relaxar un poc, però després d’un temps mort va tornar a mostrar-se fort en tots els aspectes del joc donant poques opcions a les locals.

PREINFANTIL MASCULINO PREFERENTE: IFACH CALP 17 – 57 DBC 11

Nuevo desplazamiento del preinfantil  masculino del 2011, en esta ocasión a la pista de Calp donde se enfrentaron a un equipo que, aunque está situado en la parte media baja de la clasificación, podía poner en dificultades a los de Bernardo Sanz.

Con la idea de no dar lugar a la sorpresa, los chicos saltaron a pista con la   predisposición debida desde el inicio dispuestos a marcar el ritmo de partido.

A través de una buena defensa dejaron al equipo local sin anotar ningún punto en el primer periodo, imponiéndose por un 0 a 12 que iba a marcar la línea del partido.

El resto de periodos siguieron con la misma dinámica, imponiendo mucha intensidad en defensa, dominando el rebote y saliendo en rápidas transiciones que les permitían llegar con facilidad al aro rival para seguir ampliando las diferencias.

Hay que destacar  la mejora de nuestros chicos del 2011 a la hora de finalizar los tiros y la progresión de todo el equipo que les hace ser un grupo cada vez más consistente.

PREINFANTIL MASCULÍ PREFERENT: IFACH CALP 17 – 57 DBC 11

Nou desplaçament del preinfantil masculí del 2011, en esta ocasió a la pista de Calp on es van enfrontar a un equip que, encara que està situat en la part mitjana baixa de la classificació, podia posar en dificultats als de Bernardo Sanz.

Amb la idea de no donar lloc a la sorpresa, els xics van saltar a pista amb la predisposició deguda des de l’inici disposats a marcar el ritme de partit.

A través d’una bona defensa van deixar a l’equip local sense anotar cap punt en el primer període, imposant-se per un 0 a 12 que anava a marcar la línia del partit.

La resta de períodes van seguir amb la mateixa dinàmica, imposant molta intensitat en defensa, dominant el rebot i eixint en ràpides transicions que els permetien arribar amb facilitat al cércol rival per a continuar ampliant les diferències.

Cal destacar la millora dels nostres xics del 2011 a l’hora de finalitzar els tirs i la progressió de tot l’equip que els fa ser un grup cada vegada més consistent.

INFANTIL MASCULINO 1º ZONAL: DBC 10. 51 – 45 TERRALFAS

Partido muy emocionante el disputado el sábado por la mañana en el pabellón Joan Fuster entre nuestros chicos de 2010 y el CB Terralfás.

Durante los primeros quince minutos los visitantes sorprendieron a los locales a base de rápidas transiciones que no sabían frenar y que conseguían que en ataque no mostráramos el nivel habitual de esta segunda fase.

Sería a partir del cuarto periodo cuando los de Rubén Velázquez se activaron definitivamente y comenzaron a poner sobre la pista los argumentos para competir por la victoria.

Desde la defensa hicieron cometer muchos errores a sus rivales, que facilitaban conseguir canastas sencillas. A ese esfuerzo se sumó el acierto en el lanzamiento exterior para de ese modo recuperar la desventaja acumulada, forzando las tablas al descanso (27-27).

Con un partido tan ajustado, cualquier error iba a pagarse caro y era preciso mantener la concentración de ahí en adelante para evitar verse de nuevo sorprendidos.

Pero el equipo rival  no iba a darse por vencido y supo mantener su nivel apoyándose en su fuerza en el rebote, poniéndolo de nuevo muy difíciles las cosas.

No fue hasta el ultimo periodo, gracias a dos oportunos triples cuando los anfitriones lograron un pequeño margen que luego tuvieron la capacidad de defender para afianzar una victoria muy trabajada.

INFANTIL MASCULÍ 1r ZONAL: DBC 10. 51 – 45 TERRALFAS

Partit molt emocionant el disputat el dissabte al matí en el pavelló Joan Fuster entre els nostres xics de 2010 i el CB Terralfás .

Durant els primers quinze minuts els visitants van sorprendre els locals a base de ràpides transicions que no sabien frenar i que aconseguien que en atac no mostràrem el nivell habitual d’esta segona fase.

Seria a partir del quart període quan els de Rubén Velázquez es van activar definitivament i van començar a posar sobre la pista els arguments per a competir per la victòria.

Des de la defensa van fer cometre molts errors als seus rivals, que facilitaven aconseguir canastres senzilles. A eixe esforç es va sumar l’encert en el llançament exterior per a d’eixe mode recuperar el desavantatge acumulat, forçant les taules al descans (27-27).

Amb un partit tan ajustat, qualsevol error anava a pagar-se car i calia mantindre la concentració d’ací d’ara en avant per a evitar veure’s de nou sorpresos.

Però l’equip rival no anava a donar-se per vençut i va saber mantindre el seu nivell secundant-se en la seua força en el rebot, posant-lo de nou molt difícils les coses.

No va ser fins a l’ultim període, gràcies a dos oportuns triples quan els amfitrions van aconseguir un xicotet marge que després van tindre la capacitat de defendre per a afermar una victòria molt treballada.

CADETE FEMENINO 2º ZONAL: IFACH CALP 9 – 50 DBC 09

Desplazamiento de las chicas de 2009 a Calp para disputar un partido aplazado, correspondiente a una jornada anterior.

Las jugadoras de Ferran García se desplazaban con la idea de romper con la dinámica de las últimas semanas, en las que no acabábamos de encontrar las mejores sensaciones en juego, intensidad y ritmo.

Desde un inicio se notó la superioridad de Denia Basquet en todos los aspectos. Yendo de menos a más supieron controlar el partido consiguiendo marcharse con ventaja rápidamente, para cerrar el primer periodo con un contundente 2 a 23 que encarrilaba la victoria.

En el segundo periodo se mantuvo el mismo escenario con un trabajo excelente en ambas partes del campo que no encontraba respuesta por parte local, llegando al descanso con una ventaja de 34 puntos que dejaba el partido decidido.

Felicitar a las chicas de Ferrán García por el triunfo conseguido y animarles a seguir adelante con ese trabajo que les llevará a realizar un gran papel esta temporada.

CADET FEMENÍ 2n ZONAL: IFACH CALP 9 – 50 DBC 09

Desplaçament de les xiques de 2009 a Calp per a disputar un partit ajornat, corresponent a una jornada anterior.

Les jugadores de Ferran Garcia es desplaçaven amb la idea de trencar amb la dinàmica de les últimes setmanes, en les quals no acabàvem de trobar les millors sensacions en joc, intensitat i ritme.

Des d’un inici es va notar la superioritat de Dénia Bàsquet en tots els aspectes. Anant de menys a més van saber controlar el partit aconseguint marxar-se amb avantatge ràpidament, per a tancar el primer període amb un contundent 2 a 23 que encarrilava la victòria.

En el segon període es va mantindre el mateix escenari amb un treball excel·lent en totes dues parts del camp que no trobava resposta per part local, arribant al descans amb un avantatge de 34 punts que deixava el partit decidit.

Felicitar les xiques de Ferran Garcia pel triomf aconseguit i animar-los a tirar avant amb eixe treball que els portarà a realitzar un gran paper esta temporada.

CADETE MASCULINO 2º ZONAL: DBC 09. 72 – 39 LA VILA

Nueva victoria de los chicos de 2009 en esta ocasión ante un rival ante el que repetíamos enfrentamiento al haber coincidido tanto en la primera fase como en esta.

Tras dos derrotas y un triunfo por apenas dos puntos de diferencia, el reto en esta cuarta ocasión era evidente para los de Pascual Miralles, que además sufrían hasta cuatro bajas para afrontarlo.

Pero desde el inicio del partido el equipo al completo dio un paso al frente, imponiendo un alto ritmo de juego y una intensa defensa presionante que descentró a los de La Vila.

El parcial de 21-08 logrado en el primer periodo dio alas a los de Denia, que plenos de fuerza y confianza continuaron trabajando con firmeza para tratar de romper definitivamente el marcador.

Aunque en la faceta ofensiva no estuvieron igual de acertados, consiguieron ampliar la distancia al llegar al descanso (32-14) dejando claro que no querían dejar escapar este encuentro.

Tras el descanso serían los visitantes quienes darían muestra de su verdadero nivel, tratando de volver al partido. Un tiempo muerto local sin embargo, consiguió cortar la reacción y poco a poco seguir incrementando la distancia en el marcador.

En el último periodo poco cambiaron las cosas, logrando los anfitriones un triunfo notable que habla muy bien de su trabajo y progresión a lo largo del curso, razón por la que cabe felicitarles y animarles a continuar adelante.

CADET MASCULÍ 2n ZONAL: DBC 09. 72 – 39 LA VILA

Nova victòria dels xics de 2009 en aquesta ocasió davant un rival davant el qual repetíem enfrontament en haver coincidit tant en la primera fase com en aquesta.

Després de dues derrotes i un triomf per tot just dos punts de diferència, el repte en aquesta quarta ocasió era evident per als de Pascual Miralles, que a més patien fins a quatre baixes per a afrontar-lo.

Però des de l’inici del partit l’equip al complet va fer un pas al capdavant, imposant un alt ritme de joc i una intensa defensa presionant que va descentrar als de La Vila.

El parcial de 21-08 reeixit en el primer període va donar ales als de Dénia, que plens de força i confiança van continuar treballant amb fermesa per a tractar de trencar definitivament el marcador.

Encara que en la faceta ofensiva no van estar igual d’encertats, van aconseguir ampliar la distància en arribar al descans (32-14) deixant clar que no volien deixar escapar aquesta trobada.

Després del descans serien els visitants els qui donarien mostra del seu vertader nivell, tractant de tornar al partit. Un temps mort local no obstant això, va aconseguir tallar la reacció i a poc a poc continuar incrementant la distància en el marcador.

En l’últim període poc van canviar les coses, aconseguint els amfitrions un triomf notable que parla molt bé del seu treball i progressió al llarg del curs, raó per la qual cal felicitar-los i animar-los a continuar avant.

CADETE FEMENINO PREFERENTE: TEIXERETA 63 – 76 DBC 08

Notable victoria de la generación de 2008 con el refuerzo de jugadoras de  2010, en un complicado desplazamiento a la ciudad de Ibi.

Como viene ocurriendo en las últimas jornadas, las lesiones que están azotando al equipo impidieron contar con todas las jugadoras tanto en los en los entrenamientos de la semana como en el partido. Pero una vez más las chicas de Ferrán García respondieron positivamente ante las adversidades.

Desde un inicio fue un choque complicado, con numerosas faltas señaladas a los dos equipos que hacían ir constantemente a la línea de tiros libres, lo que trababa el partido.

Gracias a la buena predisposición del grupo supieron adaptarse al juego, y tras encadenar algunas buenas acciones alcanzaron el descanso con ventaja de once puntos.

Dieron después un importante paso adelante en su intento por romper el partido. La defensa a toda la pista impuesta dio sus frutos, alcanzando la máxima diferencia del partido con 22 puntos de ventaja en el marcador.

A partir de ahí serían las locales quienes tomarían la iniciativa tratando de recortar distancias dejando claro que no iban a darse por vencidas.

En los últimos minutos, y a pesar de los intentos de las de Ibi de culminar la remontada, las visitantes supieron defender su ventaja anotando en los momentos precisos y defendiendo con fuerza en los instantes clave para cerrar de este modo el encuentro.

CADET FEMENÍ PREFERENT: TEIXERETA 63 – 76 DBC 08

Notable victòria de la generació de 2008 amb el reforç de jugadores de 2010, en un complicat desplaçament a la ciutat d’Ibi.

Com ve ocorrent en les últimes jornades, les lesions que estan assotant a l’equip van impedir comptar amb totes les jugadores tant en els entrenaments de la setmana com en el partit. Però una vegada més les xiques de Ferran Garcia van respondre positivament davant les adversitats.

Des d’un inici va ser un xoc complicat, amb nombroses faltes assenyalades als dos equips que feien anar constantment a la línia de tirs lliures, la qual cosa travava el partit.

Gràcies a la bona predisposició del grup van saber adaptar-se al joc, i després d’encadenar algunes bones accions van aconseguir el descans amb avantatge d’onze punts.

Van fer després un important pas avant en el seu intent per trencar el partit. La defensa a tota la pista imposada va donar els seus fruits, aconseguint la màxima diferència del partit amb 22 punts d’avantatge en el marcador.

A partir d’ací serien les locals els qui prendrien la iniciativa tractant de retallar distàncies deixant clar que no anaven a donar-se per vençudes.

En els últims minuts, i malgrat els intents de les d’Ibi de culminar la remuntada, les visitants van saber defendre el seu avantatge anotant en els moments precisos i defenent amb força en els instants clau per a tancar d’esta manera la trobada.

CADETE MASCULINO PREFERENTE: CBI ELCHE 81 – 41 DBC 08

Desplazamiento difícil de los chicos de 2008 a la pista del Elche para  afrontar el que era cuarto enfrentamiento de la temporada ante unos rivales que en los partidos previos habían concedido pocas oportunidades para poder discutirles el triunfo, cerrando siempre el marcador antes del descanso.

Los de Pascual Miralles afrontaron el partido con decisión y ganas de luchar, pero la mejor definición cerca del aro de los locales acabó  marcando el desenlace del partido.

Al excelente comienzo de partido sólo le faltó acierto en la canasta local. Pese a que el juego era nivelado, el marcador no decía lo mismo al término del primer periodo (16-05).

En el segundo periodo la defensa de los de Elche fue muy efectiva y a base de robos de balón amplió las diferencias, poniendo ya muy difícil a los visitantes aspirar a pelear por el triunfo (41-16).

Pero cuando peor estaban las cosas el equipo demostró que quería competir a este rival. A base de ganas aumentaron su ritmo, logrando mejorar su defensa mientras en ataque conseguían generar mejores tiros.

Aunque consiguieron volver a igualar el nivel de juego de los anfitriones, de nuevo la falta de acierto no permitió que el marcador reflejara ese esfuerzo.

Tres triples consecutivos en el arranque del último periodo conseguidos por los de casa dispararon su ventaja, llegando a cerrar el marcador cuando restaban apenas unos minutos para la conclusión del choque.

Felicitar a los chicos de Pascual Miralles por mantener las ganas de luchar y no bajar los brazos en ningún momento.

CADET MASCULÍ PREFERENT: CBI ELX 81 – 41 DBC 08

Desplaçament difícil dels xics de 2008 a la pista de l’Elx per a afrontar el que era quart enfrontament de la temporada davant uns rivals que en els partits previs havien concedit poques oportunitats per a poder discutir-los el triomf, tancant sempre el marcador abans del descans.

Els de Pascual Miralles van afrontar el partit amb decisió i ganes de lluitar, però la millor definició prop del cércol dels locals va acabar marcant el desenllaç del partit.

A l’excel·lent començament de partit només li va faltar encert en la canastra local. Malgrat que el joc era anivellat, el marcador no deia el mateix al final del primer període (16-05).

En el segon període la defensa dels d’Elx va ser molt efectiva i a base de robatoris de pilota va ampliar les diferències, posant ja molt difícil als visitants aspirar a barallar pel triomf (41-16).

Però quan pitjor estaven les coses l’equip va demostrar que volia competir a este rival. A base de ganes van augmentar el seu ritme, aconseguint millorar el seu defensa mentre en atac aconseguien generar millors tirs.

Encara que van aconseguir tornar a igualar el nivell de joc dels amfitrions, de nou la falta d’encert no va permetre que el marcador reflectira eixe esforç.

Tres triples consecutius en l’arrancada de l’últim període aconseguits pels de casa van disparar el seu avantatge, arribant a tancar el marcador quan restaven a penes uns minuts per a la conclusió del xoc.

Felicitar els xics de Pascual Miralles per mantindre les ganes de lluitar i no abaixar els braços en cap moment.