Notable Triomf a Altea del Sènior 1r Nacional i tancament amb derrota del Sènior Femení.

SENIOR MASCULINO 1 NACIONAL: ALTEA 75-79 DBC

El equipo Senior Masculino Nacional sacó adelante su compromiso en Altea en un partido que se jugó con la tradicional rivalidad de estos últimos cursos entre ambos conjuntos.

El choque que exigió un alto nivel de rendimiento y concentración fue tremendamente igualado y pudo llevárselo cualquiera de los dos contendientes, decidiéndose únicamente dentro del último minuto del mismo.

Altea llegaba a esta jornada veintitrés como líder de la clasificación empatado con NB Alcoi y Adesavi, con Alginet y La Vila al acecho de los tres en un apretado final de liga en la parte alta de la tabla, buscando todos la mejor posición para enfrentarse a un equipo más asequible en la primera eliminatoria por el ascenso.

Por su parte Denia Basquet quería aprovechar los tropiezos de Benidorm y Moixent esta jornada para consolidar su séptima posición en la tabla y sobre todo seguir creciendo como equipo tal como viene acreditando en las últimas jornadas.

Los dos equipos comenzaron muy metidos desde el primer instante en el partido, cuidando perfectamente la atención sobre los puntos fuertes de su rival y muy acertados en el plano ofensivo, para cerrar el primer periodo prácticamente igualados (19-17).

Cuatro triples casi sin fallo de los locales y el acierto en los tiros libres que provocaba la carga de faltas en el bando visitante, propiciaron la escapada de Altea y descentraron a los de Denia que perdieron a su entrenador poco antes del descanso al recibir dos faltas técnicas.

Con nueve puntos de desventaja (50-41) arrancó una segunda parte en la que los chicos de Eduardo Clavero demostraron una enorme madurez, sabiendo organizarse y resolver todos los problemas, siguiendo perfectamente el plan que tenían trazado de ante mano.

Tras recortar dos puntos de diferencia en el tercer periodo, el equipo se creció y realizó un enorme último periodo en el que consiguió minimizar el poderío interior de los locales, y tuvo después la fuerza y la paciencia para ir haciendo que los porcentajes de acierto de sus tiradores fuera bajando.

Con el partido igualado se entró en el último minuto, sabiendo aprovechar todas y cada una de las oportunidades que se tuvieron para anotar, abriendo la ventaja justa en el momento preciso para sumar un triunfo de un valor enorme para el ánimo tanto del grupo como de la numerosa afición que se desplazó hasta Altea para darles apoyo.

SÈNIOR MASCULÍ 1 NACIONAL: ALTEA 75-79 DBC

L’equip Sènior Masculí Nacional va tirar avant el seu compromís a Altea en un partit que es va jugar amb la tradicional rivalitat d’estos últims cursos entre tots dos conjunts.

El xoc que va exigir un alt nivell de rendiment i concentració, va ser tremendament igualat i va poder portar-li-ho qualsevol dels dos contendents, decidint-se únicament dins de l’últim minut d’este.

Altea arribava a esta jornada vint-i-tres com a líder de la classificació empatat amb NB Alcoi i Adesavi, amb Alginet i La Vila a l’aguait dels tres en un atapeït final de lliga en la part alta de la taula, buscant tots la millor posició per a enfrontar-se a un equip més assequible en la primera eliminatòria per l’ascens.

Per la seua part Dénia Bàsquet volia aprofitar les ensopegades de Benidorm i Moixent esta jornada per a consolidar la seua sèptima posició en la taula i sobretot continuar creixent com a equip tal com ve acreditant en les últimes jornades.

Els dos equips van començar molt ficats des del primer instant en el partit, cuidant perfectament l’atenció sobre els punts forts del seu rival i molt encertats en el pla ofensiu, per a tancar el primer període pràcticament igualats (19-17).

Quatre triples quasi sense fallada dels locals i l’encert en els tirs lliures que provocava la càrrega de faltes en el bàndol visitant, van propiciar l’escapada d’Altea i van descentrar als de Dénia que van perdre al seu entrenador poc abans del descans en rebre dues faltes tècniques.

Amb nou punts de desavantatge (50-41) va arrancar una segona part en la qual els xics d’Eduardo Clavero van demostrar una enorme maduresa, sabent organitzar-se i resoldre tots els problemes, seguint perfectament el pla que tenien traçat de davant mà.

Després de retallar dos punts de diferència en el tercer període, l’equip es va encoratjar i va realitzar un enorme últim període en el qual va aconseguir minimitzar el poder interior dels locals, i va tindre després la força i la paciència per a anar fent que els percentatges d’encert dels seus tiradors anara baixant.

Amb el partit igualat es va entrar en l’últim minut, sabent aprofitar totes i cadascuna de les oportunitats que es van tindre per a anotar, obrint l’avantatge just en el moment precís per a sumar un triomf d’un valor enorme per a l’ànim tant del grup com de la nombrosa afició que es va desplaçar fins a Altea per a donar-los suport.

SENIOR FEMENINO AUTONÓMICO: TAVERNES 46-36 DBC

El Senior femenino de Denia Basquet puso este pasado fin de semana punto final a su participación en las competiciones oficiales de la temporada 2023/24, sin poder conseguir la victoria en la cancha de CB Tavernes.

Este fue quizás el encuentro más descafeinado de los jugados entre ambos rivales en los últimos tiempos ya que nada había en juego para nadie.

Las locales jugarán por el ascenso a 1º Nacional mientras que las jugadoras de Juan Luis Pérez consiguieron semanas atrás la permanencia en el año de su debut en la categoría.

Desde el inicio las valencianas consiguieron adelantarse con un pequeño margen de puntos en el marcador, pero la sensación reinante todo el partido fue de completa igualdad sobre la cancha entre ambos equipos.

Fueron muchos los minutos en los que las de Denia fueron superiores a las locales, pero la falta de acierto en situaciones de clara ventaja y el bajo porcentaje tanto desde el tiro libre como desde el triple, pusieron en bandeja la victoria a las de Tavernes.

Pese a que el equipo lo intentó hasta el final, no pudieron evitar que la victoria se quedara en casa, incluso al final por más diferencia de la que realmente se apreció durante el partido.

Finalizada la Liga Autonómica el balance que hay que hacer es más que positivo con una adaptación perfecta a la categoría y una evolución tan positiva que en la segunda vuelta se ha acariciado la posibilidad de entrar en las eliminatorias de ascenso.

El grupo que dirige Juan Luis Pérez ha acumulado una experiencia muy valiosa que tratará de aprovechar el curso próximo en su reválida en la categoría, para la que espera poder seguir contando con la mayor parte de la actual plantilla.

SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC: TAVERNES 46-36 DBC

El Sènior femení de Dénia Bàsquet va posar este passat cap de setmana punt final a la seua participació en les competicions oficials de la temporada 2023/24, sense poder aconseguir la victòria en la pista de CB Tavernes.

Este va ser potser l’encontre més descafeïnat dels jugats entre tots dos rivals en els últims temps, ja que res estava en joc per a ningú.

Les locals jugaran per l’ascens a 1r Nacional mentre que les jugadores de Juan Luis Pérez van aconseguir setmanes arrere la permanència l’any del seu debut en la categoria.

Des de l’inici les valencianes van aconseguir avançar-se amb un xicotet marge de punts en el marcador, però la sensació regnant tot el partit va ser de completa igualtat sobre la pista entre tots dos equips.

Van ser molts els minuts en els quals les de Dénia van ser superiors a les locals, però la falta d’encert en situacions de clar avantatge i el baix percentatge tant des del tir lliure com des del triple, van posar en safata la victòria a les de Tavernes.

Malgrat que l’equip el va intentar fins al final, no van poder evitar que la victòria es quedara a casa, fins i tot al final per més diferència de la que realment es va apreciar durant el partit.

Finalitzada la Lliga Autonòmica el balanç que cal fer és més que positiu amb una adaptació perfecta a la categoria i una evolució tan positiva que en la segona volta s’ha acariciat la possibilitat d’entrar en les eliminatòries d’ascens.

El grup que dirigeix Juan Luis Pérez ha acumulat una experiència molt valuosa que tractarà d’aprofitar el curs pròxim en la seua revàlida en la categoria, per a la qual espera poder continuar comptant amb la major part de l’actual plantilla.

SENIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 52 – 48 XERACO

Los jugadores de Carlos Vila afrontaron este partido mentalizados para que no se repitiera el mal arranque del encuentro de ida, cuando en un visto y no visto perdían por 18 puntos al final del primer periodo, haciéndoles imposible competir contra este rival.

Partiendo de la defensa y presentando batalla donde más fuerte se hace este rival que es bajo los tableros, consiguieron equilibrar el primer parcial que concluyó con empate a doce.

Con Xeraco condicionado por este buen trabajo, los locales se sintieron muy cómodos sobre la pista y comenzaron a mandar en el marcador llegando al descanso con una renta favorable de siete puntos.

Los valencianos apretaron en defensa y consiguieron que Denia Basquet perdiera el orden, precipitándose en ataque. De este modo el marcador se comprimió dejando la ventaja local en cuatro puntos antes de entrar en el último periodo.

No resultó nada sencillo mantener ese margen favorable ya que los visitantes insistieron poniendo a los de casa contra las cuerdas en los instantes finales del choque.

La experiencia del grupo le llevó a tener la cabeza fría para buscar las faltas personales necesarias y sentenciar el partido desde el tiro libre.

El equipo obtuvo al fin premio a la notable subida de nivel experimentada en las últimas jornadas que no encontraba reflejo en los resultados finales de los partidos disputados.

Pese al triunfo, la victoria inextremis de Enguera esta jornada ante Guadassuar (68-67) supone el descenso matemático a 1º Zonal para los nuestros, que pese a ello seguirán con las mismas ganas adelante en las tres jornadas que le restan a la competición.

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 52 – 48 XERACO

Els jugadors de Carlos Vila van afrontar este partit mentalitzats perquè no es repetira la mala arrancada de la trobada d’anada, quan en un vist i no vist perdien per 18 punts al final del primer període, fent-los impossible competir contra este rival.

Partint de la defensa i presentant batalla on més forta es fa este rival que és sota els taulers, van aconseguir equilibrar el primer parcial que va concloure amb empat a dotze.

Amb Xeraco condicionat per esta bona faena, els locals es van sentir molt còmodes sobre la pista i van començar a manar en el marcador arribant al descans amb una renda favorable de set punts.

Els valencians van estrényer en defensa i van aconseguir que Dénia Bàsquet perdera l’orde, precipitant-se en atac. D’esta manera el marcador es va comprimir deixant l’avantatge local en quatre punts abans d’entrar en l’últim període.

No va resultar gens senzill mantindre eixe marge favorable, ja que els visitants van insistir posant als de casa contra les cordes en els instants finals del xoc.

L’experiència del grup li va portar a tindre el cap fred per a buscar les faltes personals necessàries i sentenciar el partit des del tir lliure.

L’equip va obtindre a la fi premi a la notable pujada de nivell experimentada en les últimes jornades que no trobava reflex en els resultats finals dels partits disputats.

Pese al triomf, la victòria in extremis d’Enguera esta jornada davant Guadassuar (68-67) suposa el descens matemàtic a 1° Zonal per als nostres, que malgrat això continuaran amb les mateixes ganes avance en les tres jornades que li resten a la competició.

JUNIOR FEMENINO PREFERENTE: DBC 53-80 PUERTO SAGUNTO

Derrota de las juniors de Denia Basquet ante un superior Puerto de Sagunto en el primero de los partidos que debía afrontar este pasado fin de semana.

El prometedor inicio de partido de las de Juan Luis Pérez hizo albergar esperanzas al público presente de que se podría presentar batalla a este fuerte rival, finalizando el primer periodo tan sólo un punto por detrás en el marcador (16-17).

En el segundo cuarto las visitantes comenzaron a imponer su ritmo de juego limitando mucho la producción ofensiva de las de casa. Sin embargo, la inercia con la que habían comenzado les sirvió para llegar al descanso con el partido abierto (21-29).

Pero en el siguiente periodo Puerto de Sagunto puso la directa y con una fuerte presión a toda pista y un gran trabajo tanto bajo los aros como en el lanzamiento exterior, ampliaron su ventaja a veintidós puntos dejando muy encarrilado el encuentro.

Aunque las anfitrionas no bajaron nunca los brazos, sólo lograron a base de esfuerzo que las diferencias no se dispararan cerrando el partido dando una excelente imagen ante un rival que fue mejor.

JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT: DBC 53-80 PORT SAGUNT

Derrota de les júniors de Dénia Bàsquet davant un superior Port de Sagunt en el primer dels partits que havia d’afrontar este passat cap de setmana.

El prometedor inici de partit de les de Juan Luis Pérez va fer tindre esperances al públic present que es podria presentar batalla a este fort rival, finalitzant el primer període tan sols un punt per darrere en el marcador (16-17).

En el segon quart les visitants van començar a imposar el seu ritme de joc limitant molt la producció ofensiva de les de casa. No obstant això, la inèrcia amb la qual havien començat els va servir per a arribar al descans amb el partit obert (21-29).

Però en el següent període Port de Sagunt va posar la directa i amb una forta pressió a tota pista i una gran faena tant sota els cércols com en el llançament exterior, van ampliar el seu avantatge a vint-i-dos punts deixant molt encarrilat la trobada.

Encara que les amfitriones no van abaixar mai els braços, només van aconseguir a base d’esforç que les diferències no es dispararen tancant el partit donant una excel·lent imatge davant un rival que va ser millor.

JUNIOR FEMENINO PREFERENTE: DBC 33-36 PEDREGUER

Derrota de las Juniors de Denia Basquet en un intenso partido que sólo conoció a su vencedor en los últimos minutos del cuarto periodo.

La igualdad en la primera parte fue absoluta, con los dos equipos tan fuertes en defensa como nerviosos en ataque, llegando al descanso con un ajustado resultado de 21-19 favorable a las de Juan Luis Pérez.

Pese a arrancar el tercer periodo con dudas, Denia Basquet reaccionó obteniendo la que sería su mayor renta en el derbi (28-21).

Sin embargo, cuando mejor parecían pintar las cosas Pedreguer subió su intensidad defensiva y el bando local no encontró la respuesta adecuada, cometiendo numerosos errores que llevaron el marcador a un empate a veintinueve al término del tercer periodo.

En el último cuarto la defensa en zona de Pedreguer, los nervios y unos minutos de poca defensa dieron una ventaja de seis puntos a las visitantes que supieron mantener hasta el final alzándose con el triunfo.

JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT: DBC 33-36 PEDREGUER

Derrota de les Júniors de Dénia Bàsquet en un intens partit que només va conéixer al seu vencedor en els últims minuts del quart període.

La igualtat en la primera part va ser absoluta, amb els dos equips tan forts en defensa com nerviosos en atac, arribant al descans amb un ajustat resultat de 21-19 favorable a les de Juan Luis Pérez.

Malgrat arrancar el tercer període amb dubtes, Dénia Bàsquet va reaccionar obtenint la que seria la seua major renda en el derbi (28-21).

No obstant això, quan millor semblaven pintar les coses Pedreguer va pujar la seua intensitat defensiva i el bàndol local no va trobar la resposta adequada, cometent nombrosos errors que van portar el marcador a un empat a vint-i-nou al final del tercer període.

En l’últim quart la defensa en zona de Pedreguer, els nervis i uns minuts de poca defensa van donar un avantatge de sis punts a les visitants que van saber mantindre fins al final alçant-se amb el triomf.

JUNIOR MASCULINO 1º ZONAL: UPB GANDIA NEGRO 32-60 DBC

Victoria del equipo Junior 1º Zonal de Denia Basquet contra Gandía Negro tras un encuentro en el que supieron sacar partido de su ventaja en el juego interior.

Ya en el inicio dejaron claro quién iba a llevar la iniciativa con un parcial de 5-15 de salida, conseguido gracias al dominio del rebote y la velocidad en la salida al contraataque.

En el segundo cuarto los valencianos reaccionaron consiguiendo igualar el ritmo visitante. Pero la fuerte defensa de los de Rubén Velázquez impidió que su esfuerzo tuviera reflejo en el marcador, cerrando la primera parte con el marcador muy decantado del lado visitante (10-24).

Gandía intentó recortar distancias desde la defensa en el arranque de la segunda parte, pero sus rivales lograron romper su presión a toda la pista con una excelente utilización del pase, y terminaron imponiéndose también en el periodo más igualado del choque.

Aún con el partido prácticamente decidido, el último periodo se jugó con la mayor intensidad por parte de ambos equipos. El juego interior de Denia Basquet volvió a ser decisivo para no sólo mantener las diferencias sino incluso ampliarlas en los últimos compases del enfrentamiento.

Aplaudir el trabajo de todos y en especial de los Cadetes Gorka Grosman y Christian Sales que reforzaron al equipo una semana más para hacer posible que pudieran competir.

JÚNIOR MASCULÍ 1r ZONAL: UPB GANDIA NEGRE 32-60 DBC

Victoria de l’equip Júnior 1r Zonal de Dénia Bàsquet contra Gandia Negre després d’una trobada en el qual van saber traure partit del seu avantatge en el joc interior.

Ja en l’inici van deixar clar qui anava a portar la iniciativa amb un parcial de 5-15 d’eixida, aconseguit gràcies al domini del rebot i la velocitat en l’eixida al contraatac.

En el segon quart els valencians van reaccionar aconseguint igualar el ritme visitant. Però la forta defensa dels de Rubén Velázquez va impedir que el seu esforç tinguera reflex en el marcador, tancant la primera part amb el marcador molt decantat del costat visitant (10-24).

Gandia va intentar retallar distàncies des de la defensa en l’arrancada de la segona part, però els seus rivals van aconseguir trencar la seua pressió a tota la pista amb una excel·lent utilització de la passada, i van acabar imposant-se també en el període més igualat del xoc.

Encara amb el partit pràcticament decidit, l’últim període es va jugar amb la major intensitat per part de tots dos equips. El joc interior de Dénia Bàsquet va tornar a ser decisiu per a no sols mantindre les diferències sinó fins i tot ampliar-les en els últims compassos de l’enfrontament.

Aplaudir el treball de tots i especialment dels Cadets Gorka Grosman i Christian Sales que van reforçar a l’equip una setmana més per a fer possible que pogueren competir.

JUNIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 79-69 NB ALCOI.

Victoria más que emocionante la conseguida en Joan Fuster la tarde del pasado miércoles por el equipo Junior Masculino Preferente, tras un encuentro en el que ambos contendientes lo dieron todo sobre la pista.

Los visitantes tenían mucho en juego en la pugna con Gandía y Alzira por las dos plazas que dan acceso a las eliminatorias de ascenso a autonómica.

Al acecho de esa pelea por si surgen opciones en estas últimas jornadas, están los chicos de Rubén Velázquez que están firmando una notable segunda vuelta de la liga que les ha aupado a la cuarta plaza de la clasificación.

Los anfitriones no comenzaron con el nivel que el encuentro requería y lo pagaron caro, cerrando el primer parcial con once puntos de desventaja (12-23), que parecían querer decir que los de Alcoi iban a dominar fácilmente el choque.

Pero todo comenzaría a cambiar a partir del segundo cuarto, cuando poco a poco los de Rubén Velázquez fueron acercándose a su mejor versión, especialmente al subir el nivel de concentración en defensa para evitar los puntos fáciles que habían concedido a sus rivales.

Sin embargo, el ataque no era todo lo fluido que se deseaba y pese a que el equipo daba muestras de mejoría no conseguía trasladarlo al marcador, que seguía siendo desfavorable al llegar al descanso (29-41).

El equipo explotó con el arranque de la segunda parte.

Salieron dispuestos a darlo todo en defensa y a partir del enorme trabajo realizado cogieron un ritmo de juego tremendo que les condujo a reducir la desventaja a tan sólo tres puntos cuando finalizaba el tercer periodo (51-54).

La confianza de los chicos siguió en aumento, redoblando esfuerzos en ambas partes del campo ganaron cada una de las acciones desde ahí hasta el final del choque a un sorprendido NB Alcoi, que intentó de todas las maneras posibles volver al partido y revertir la situación.

Con un juego sólido e intenso siguieron superando en todos los frentes al equipo al líder de la clasificación hasta el final, permitiéndose además el lujo de superar el average por el que habían caído en la primera vuelta como visitantes en Alcoi.

Gran partido y ambiente en un pabellón que se llenó para ver este encuentro. Al equipo le quedan tres jornadas para cerrar la competición y seguro que por su parte no quedará seguir buscando el mayor objetivo hasta el último instante.

JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 79-69 NB ALCOI.

Victoria més que emocionant l’aconseguida en Joan Fuster la vesprada del passat dimecres per l’equip Júnior Masculí Preferent, després d’un partit en el qual tots dos contendents ho van donar tot sobre la pista.

Els visitants tenien molt en joc en la pugna amb Gandia i Alzira per les dos places que donen accés a les eliminatòries d’ascens a autonòmica.

A l’aguait d’eixa baralla per si sorgixen opcions en estes últimes jornades, estan els xics de Rubén Velázquez que estan firmant una notable segona tornada de la lliga que els ha ajudat a pujar a la quarta plaça de la classificació.

Els amfitrions no van començar amb el nivell que la trobada requeria i el van pagar car, tancant el primer parcial amb onze punts de desavantatge (12-23), que semblaven voler dir que els d’Alcoi anaven a dominar fàcilment el xoc.

Però tot començaria a canviar a partir del segon quart, quan a poc a poc els de Rubén Velázquez van anar acostant-se a la seua millor versió, especialment en pujar el nivell de concentració en defensa per a evitar els punts fàcils que havien concedit als seus rivals.

No obstant això, l’atac no era tot el fluid que es desitjava i malgrat que l’equip donava mostres de millora no aconseguia traslladar-lo al marcador, que continuava sent desfavorable en arribar al descans (29-41).

L’equip va explotar amb l’arrancada de la segona part.

Van eixir disposats a donar-ho tot en defensa i a partir del enorme treball realitzat van agafar un ritme de joc tremend que els va conduir a reduir el desavantatge a tan sols tres punts quan finalitzava el tercer període (51-54).

La confiança dels xics va seguir en augment, redoblant esforços en totes dues parts del camp van guanyar cadascuna de les accions des d’ací fins al final del xoc a un sorprés NB Alcoi, que va intentar de totes les maneres possibles tornar al partit i revertir la situació.

Amb un joc sòlid i intens van continuar superant en tots els fronts a l’equip al líder de la classificació fins al final, permetent-se a més el luxe de superar el average pel qual havien caigut en la primera volta com a visitants a Alcoi.

Gran partit i gran ambient en un pavelló que es va omplir per a veure esta trobada. A l’equip li queden tres jornades per a tancar la competició i segur que per la seua part no quedarà continuar buscant el major objectiu fins a l’últim instant.

JUNIOR MASCULINO PREFERENTE: DBC 90-48 JOVENTUT XABIA

La séptima victoria en los ocho encuentros disputados hasta ahora en esta segunda vuelta de la liga Junior Masculino Preferente, se consiguió en Joan Fuster ante Joventut Xabia, rival que había vencido a los de Rubén Velázquez en su pabellón en la primera vuelta.

Desde el inicio, el equipo saltó a la cancha dispuesto a jugar al mismo ritmo con el que había finalizado el partido anterior, y no tardó en superar a su rival a quien vencía cómodamente al finalizar el primer periodo (28-07).

Joventut Xàbia dio muestra de su verdadero nivel en un igualado segundo periodo en el que si bien no remontaron si lograron contener a los locales equilibrando el tanteo del parcial.

Así se llegó al descanso con el partido muy decantado (45-21), pero con la duda de si los visitantes alargarían su reacción y serían capaces de acercarse en el marcador.

La respuesta de los de Denia fue contundente repitiendo prácticamente el mismo tanteo del primer periodo.

La superioridad bajo los aros y el acierto exterior decantaron el partido definitivamente a favor de sus intereses llegando al último periodo con ventaja de cuarenta y tres puntos (73-30).

Victoria que refuerza al grupo y le hace seguir creyendo en sí mismo para seguir creciendo pensando tanto en lo que resta de competición como en la consolidación de conceptos de juego pensando ya en la temporada siguiente.

JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT: DBC 90-48 JOVENTUT XABIA

La sèptima victòria en les huit trobades disputades fins ara en esta segona volta de la lliga Júnior Masculí Preferent, es va aconseguir en Joan Fuster davant Joventut Xabia, rival que havia vençut als de Rubén Velázquez en el seu pavelló en la primera volta.

Des de l’inici, l’equip va saltar a la pista disposat a jugar al mateix ritme amb el qual havia finalitzat el partit anterior, i no va tardar a superar al seu rival a qui vencia còmodament en finalitzar el primer període (28-07).

Joventut Xàbia va donar mostra del seu verdader nivell en un igualat segon període en el qual si bé no van remuntar si van aconseguir contindre als locals equilibrant el tanteig del parcial.

Així es va arribar al descans amb el partit molt decantat (45-21), però amb el dubte de si els visitants allargarien la seua reacció i serien capaces d’acostar-se en el marcador.

La resposta dels de Dénia va ser contundent repetint pràcticament el mateix tanteig del primer període.

La superioritat sota els cércols i l’encert exterior van decantar el partit definitivament a favor dels seus interessos arribant a l’últim període amb avantatge de quaranta-tres punts (73-30).

Victòria que reforça al grup i li fa continuar creient en si mateix per a continuar creixent pensant tant en el que resta de competició com en la consolidació de conceptes de joc pensant ja en la temporada següent.