Benjamins i alevins continuen progressant en les seues competicions.

BENJAMÍN MASCULINO AUTONÓMICO: CLARET 48 – 8 DBC 14

Desplazamiento difícil a Valencia de los benjamines del 2014 para enfrentarse a uno de los equipos que se encuentran en la parte alta de la clasificación.

Sabedores de la dificultad del encuentro, teníamos que salir desde un principio con nuestra mejor versión para poder plantar cara a este rival.

Pero desde el inicio  se vio la diferencia entre ambos conjuntos, pudiendo ellos controlar todos nuestros intentos de entrar en el partido.

Tampoco nuestra defensa ayudó a que encontráramos el camino debido  y no realizamos el juego coral necesario para poder llegar al aro rival en condiciones de buen tiro.

Partido sin embargo de gran aprendizaje para el grupo ya que siempre se mejora jugando contra chicos que están más avanzados y maduros. Sin duda la lectura de situaciones hará que el grupo mejore, debiendo dar a los resultados el valor justo que tienen.

 

 

BENJAMÍ MASCULÍ AUTONÒMIC: CLARET 48 – 8 DBC 14

Desplaçament difícil a València dels benjamins del 2014 per a enfrontar-se a un dels equips que es troben en la part alta de la classificació.

Sabedors de la dificultat de la trobada, havíem d’eixir des d’un principi amb la nostra millor versió per a poder plantar cara a este rival.

Però des de l’inici es va veure la diferència entre tots dos conjunts, podent ells controlar tots els nostres intents d’entrar en el partit.

Tampoc la nostra defensa va ajudar al fet que trobàrem el camí degut i no realitzem el joc coral necessari per a poder arribar al cércol rival en condicions de bon tir.

Partit, no obstant això, de gran aprenentatge per al grup, ja que sempre es millora jugant contra xics que estan més avançats i madurs. Sens dubte la lectura de situacions farà que el grup millore, havent de donar als resultats el valor just que tenen.

 

BENJAMÍN MASCULINO AUTONÓMICO: DBC 14. 16 – 56 CLARET

Segundo partido del fin de semana para los benjamines del 2014 y segundo enfrentamiento contra el mismo equipo, el Claret de Valencia.

Después de haber sufrido una derrota el día anterior, nos propusimos dar una mejor imagen en el pabellón Joan Fuster.

El encuentro sin embargo, no empezó de la mejor manera para nosotros. A pesar de que salimos con mejor actitud, estuvimos dubitativos y temerosos.

Esta disposición la aprovechó el equipo visitante para empezar abrir una brecha en el marcador que a la postre sería insalvable para nosotros.

Sin intensidad en defensa por nuestra parte,  los jugadores valencianos realizaban en cada ataque tiros fáciles que iban convirtiendo en canasta, y sin juego en equipo en ataque, no éramos capaces de dar sensación de peligro cuando llegábamos al aro rival.

Estos hechos se vieron reflejados en el marcador, llegando al final del segundo periodo con un duro 2 a 35.

Sin embargo, en el tercer periodo reaccionamos. Nos desapareció el miedo y empezamos a jugar más sueltos.

Con una pista más ancha y grande que el día anterior, salimos mejor de la presión con la que nos castigaban, y empezamos a tener más tiempo el balón y a poder generar ventajas que convertíamos en canastas.

En este tercer periodo conseguimos ganar el parcial por 9 a 2,

En el cuarto y el quinto período, Claret volvió a ser dominador pero de manera muy diferente a como había sido en el comienzo pues contestábamos las más de las veces sus acciones y éramos capaces de defenderles mejor, saliendo muy satisfechos al final del partido con el trabajo realizado.

Al final el equipo valenciano impuso su superioridad,  pero esta vez tuvo que esperar al quinto periodo para cerrarnos el marcador.

 

 

BENJAMÍ MASCULÍ AUTONÒMIC: DBC 14. 16 – 56 CLARET

Segon partit del cap de setmana per als benjamins de 2014 i segon enfrontament contra el mateix equip, el Claret de València.

Després d’haver patit una derrota el dia anterior, ens vam proposar donar una millor imatge en el pavelló Joan Fuster.

La trobada no obstant això, no va començar de la millor manera per a nosaltres. A pesar que eixim amb millor actitud, vam estar dubitatius i temorosos.

Esta disposició la va aprofitar l’equip visitant per a començar obrir una bretxa en el marcador que fet i fet seria insalvable per a nosaltres.

Sense intensitat en defensa per part nostra, els jugadors valencians realitzaven en cada atac tirs fàcils que anaven convertint en canastra, i sense joc en equip en atac, no érem capaços de donar sensació de perill quan arribàvem al cércol rival.

Estos fets es van veure reflectits en el marcador, arribant al final del segon període amb un duro 2 a 35.

No obstant això, en el tercer període reaccionem. Ens va desaparéixer la por i comencem a jugar més solts.

Amb una pista més ampla i gran que el dia anterior, eixim millor de la pressió amb la qual ens castigaven, i comencem a tindre més temps la pilota i a poder generar avantatges que convertíem en canastres.

En este tercer període aconseguim guanyar el parcial per 9 a 2,

En el quart i el quint període, Claret va tornar a ser dominador, però de manera molt diferent de com havia sigut en el començament perquè contestàvem les més de les vegades les seues accions i érem capaces de defendre’ls millor, eixint molt satisfets al final del partit amb el treball realitzat.

Al final l’equip valencià va imposar la seua superioritat, però esta vegada va haver d’esperar al quint període per a tancar-nos el marcador.

 

ALEVÍN FEMENINO 1º ZONAL: DBC 13. 33 – 56 BENIDORM

Gran partido disputado por nuestras alevines de 2013 frente a un rival que en el partido de ida nos cerró el marcador con clara superioridad.

Salimos muy metidas en el encuentro desde un principio, con un alto nivel de concentración e intensidad que sorprendió a las visitantes, imponiendo una defensa de gran nivel que anulaba los lanzamientos de las benidormenses.

En el aspecto ofensivo, después de varios minutos sin anotar, empezamos a hacer una mejor lectura de las opciones tomando buenas decisiones en el tiro, consiguiendo así finalizar el primer periodo con un gran parcial a nuestro favor de 11 a 2.

Por desgracia no pudimos aguantar el nivel de intensidad y el equipo rival lo aprovechó para adueñarse del ritmo del partido. A pesar de esto, no bajamos los brazos en ningún momento, lo que propició que siempre estuviéramos metidas en el partido.

El acierto por parte de las visitantes desde la línea de tres terminó agrandando la diferencia en el resultado final.

Felicitar a las chicas de Carlos Vila y Mónica Sebastián por el gran partido que nos regalaron, demostrando que pueden competir de tú a tú contra cualquier rival.

Dar las gracias a Marina Beneyto y Sira Minguela del Benjamín 2014 por la gran contribución en su participación durante el partido.

 

 

ALEVÍ FEMENÍ 1r ZONAL: DBC 13. 33 – 56 BENIDORM

Gran partit disputat per els nostres alevins de 2013 enfront d’un rival que en el partit d’anada ens va tancar el marcador amb clara superioritat.

Eixim molt ficades en la trobada des d’un principi, amb un alt nivell de concentració i intensitat que va sorprendre les visitants, imposant una defensa de gran nivell que anul·lava els llançaments de les de Benidorm.

En l’aspecte ofensiu, després de diversos minuts sense anotar, comencem a fer una millor lectura de les opcions prenent bones decisions en el tir, aconseguint així finalitzar el primer període amb un gran parcial a favor nostre d’11 a 2.

Per desgràcia no vam poder aguantar el nivell d’intensitat i l’equip rival el va aprofitar per a ensenyorir-se del ritme del partit. Malgrat això, no abaixem els braços en cap moment, la qual cosa va propiciar que sempre estiguérem ficades en el partit.

L’encert per part de les visitants des de la línia de tres va acabar engrandint la diferència en el resultat final.

Felicitar les xiques de Carlos Vila i Mónica Sebastián pel gran partit que ens van regalar, demostrant que poden competir de tu a tu contra qualsevol rival.

Donar les gràcies a Marina Beneyto i Sira Minguela del Benjamí 2014 per la gran contribució en la seua participació durant el partit.

 

ALEVIN MASCULINO 1º ZONAL: CB SUECA 56-57 DBC 13

Victoria a domicilio de los jugadores de Soufyane Sadoki en cancha del equipo líder de la clasificación, que además llegaba imbatido a esta jornada doce del Campeonato 1º Zonal.

La derrota en Denia aunque ajustada en la primera vuelta, y el gran arranque de los locales, que dominaban por catorce puntos al término del segundo periodo (27-13), hacían impensable la reacción que protagonizaron los nuestros a partir justo de ese momento.

Con un ritmo muy alto y una defensa que permitió a los anfitriones escasas opciones para sumar puntos, el equipo comenzó una remontada que culminó en el quinto periodo (50-50).

Pero no quedó ahí la cosa ya que en un competido y trabajado sexto periodo supieron aguantar la reacción de los valencianos y en el instante definitivo contar con el acierto para conseguir una más que meritoria victoria.

Con este resultado el equipo puede seguir aspirando en las dos jornadas que le restan a la competición con meterse en las eliminatorias por el título de la categoría, para lo que deben luchar por no perder y que fallen sus rivales directos.

 

 

ALEVÍ MASCULÍ 1r ZONAL: CB SUECA 56-57 DBC 13

Victoria a domicili dels jugadors de Soufyane Sadoki en pista de l’equip líder de la classificació, que a més arribava imbatut a esta jornada dotze del Campionat 1r Zonal.

La derrota a Dénia encara que ajustada en la primera volta, i la gran arrancada dels locals, que dominaven per catorze punts al final del segon període (27-13), feien impensable la reacció que van protagonitzar els nostres a partir just d’eixe moment.

Amb un ritme molt alt i una defensa que va permetre als amfitrions escasses opcions per a sumar punts, l’equip va començar una remuntada que va culminar en el quint període (50-50).

Però no va quedar ací la cosa, ja que en un competit i treballat sext  període van saber aguantar la reacció dels valencians i en l’instant definitiu comptar amb l’encert per a aconseguir una més que meritòria victòria.

Amb este resultat l’equip pot continuar aspirant en les dues jornades que li resten a la competició amb ficar-se en les eliminatòries pel títol de la categoria, per al que han de lluitar per no perdre i que fallen els seus rivals directes.

 

ALEVÍN FEMENINO PREFERENTE: CD PAIDOS 60 – 27 DBC 12

Difícil desplazamiento de nuestras alevines de 2012, no solo por el rival contra el que nos tocaba jugar, sino también por las diversas bajas con las que contaba el equipo.

Las locales empezaron desde el inicio del encuentro demostrando porqué están situadas en la parte alta de la clasificación.

No éramos capaces de mantener una defensa intensa que parara sus contraataques, dejando también muchas jugadoras colegiales libres de marca, lo que propiciaba que pudieran realizar tiros fácilmente.

En el aspecto ofensivo tampoco éramos capaces de encestar rápidamente, y sólo después de mucho esfuerzo encontrábamos las opciones claras de tiro.

El tiempo de descanso les vino bien a las jugadoras de Carlos Vila que salieron con otra cara a la cancha.

Siendo más aplicadas en el ámbito defensivo, pudieron parar en más ocasiones los ataques del equipo local. Esto les dio pie a tener más confianza en si mismas, haciendo un mejor juego en ataque que finalizaban en canastas.

A pesar del ritmo ascendente, se hizo muy complicado remontar una diferencia en el marcador que se había vuelto insalvable debido a la renta conseguida por el equipo rival durante la primera parte.

 

 

ALEVÍ FEMENÍ PREFERENT: CD PAIDOS 60 – 27 DBC 12

Difícil desplaçament de les nostres alevins de 2012, no sols pel rival contra el qual ens tocava jugar, sinó també per les diverses baixes amb les quals comptava l’equip.

Les locals van començar des de l’inici de la trobada demostrant perquè estan situades en la part alta de la classificació.

No érem capaços de mantindre una defensa intensa que parara els seus contraatacs, deixant també moltes jugadores col·legials lliures de marca, la qual cosa propiciava que pogueren realitzar tirs fàcilment.

En l’aspecte ofensiu tampoc érem capaços d’encistellar ràpidament, i només després de molt d’esforç trobàvem les opcions clares de tir.

El temps de descans els va vindre bé a les jugadores de Carlos Vila que van eixir amb una altra cara a la pista.

Sent més aplicades en l’àmbit defensiu, van poder parar en més ocasions els atacs de l’equip local. Això els va donar peu a tindre més confiança en si mateixes, fent un millor joc en atac que finalitzaven en canastres.

Malgrat el ritme ascendent, es va fer molt complicat remuntar una diferència en el marcador que s’havia tornat insalvable a causa de la renda aconseguida per l’equip rival durant la primera part.

 

ALEVÍN MASCULINO PREFERENTE: CAMPELLO 78 – 41 DBC 12

Difícil partido el que tenían nuestros chicos de 2012 en su visita a Campello, cancha en la que se  iban a enfrentar al líder del grupo.

Sabíamos que iba a ser un encuentro complicado, y más teniendo en cuenta que en el partido de la primera vuelta nos cerraron el marcador antes del descanso.

Pero nuestros chicos realizaron un buen encuentro, siendo el resultado final demasiado abultado para lo que realmente se vivió dentro de la cancha.

Salimos con las ideas claras de cómo teníamos que comportarnos en la pista ocupando bien los espacios, y así pudimos mover bien el balón hasta encontrar el jugador mejor posicionado, consiguiendo anotar con cierta facilidad.

Esto nos permitía mantenernos cerca en el marcador del equipo local.

Gracias a creer en nosotros llegó nuestro mejor periodo, el tercero, en el que a las rápidas transiciones y gran porcentaje de acierto, sumamos ser más agresivos en defensa, logrando llegar al descanso solo 9 puntos por detrás.

La segunda parte empezó con la misma dinámica, con el equipo rival mandando en el marcador pero con nosotros siempre muy cerca de ellos.

Por desgracia en el último periodo consiguieron despegarse gracias a su acierto desde la línea de tres puntos, alcanzando así el resultado final.

Felicitar a los chicos de Marc Muñoz por el gran partido realizado y por no darse por vencidos en ningún momento del encuentro. Y animarles a seguir trabajando en esta línea positiva.

 

 

ALEVÍ MASCULÍ PREFERENT: EL CAMPELLO 78 – 41 DBC 12

Difícil partit el que tenien els nostres xics de 2012 en la seua visita al Campello, pista en la qual s’anaven  a enfrontar al líder del grup.

Sabíem que anava a ser una trobada complicada, i més tenint en compte que en el partit de la primera volta ens van tancar el marcador abans del descans.

Però els nostres xics van realitzar un bon encontre, sent el resultat final massa inflat per al que realment es va viure dins de la pista.

Eixim amb les idees clares de com havíem de comportar-nos en la pista ocupant bé els espais, i així vam poder moure bé la pilota fins a trobar el jugador més ben posicionat, aconseguint anotar amb una certa facilitat.

Això ens permetia mantindre’ns a prop en el marcador de l’equip local.

Gràcies a creure en nosaltres va arribar el nostre millor període, el tercer, en el qual a les ràpides transicions i gran percentatge d’encert, sumem ser més agressius en defensa, aconseguint arribar al descans només 9 punts per darrere.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica, amb l’equip rival manant en el marcador però amb nosaltres sempre molt prop d’ells.

Per desgràcia en l’últim període van aconseguir enlairar-se gràcies al seu encert des de la línia de tres punts, aconseguint així el resultat final.

Felicitar els xics de Marc Muñoz pel gran partit realitzat i per no donar-se per vençuts en cap moment de la trobada. I animar-los a continuar treballant en esta línia positiva.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales