Semifinals I.R. DBC 11 Preinfantil cau en Preferent i DBC 10 Infantil ho té molt difícil en 1a Zonal

PREINFANTIL MASCULINO PREFERENTE.

SEMIFINALES VUELTA: DBC 11. 49-70 CB ALMUSSAFES

Muy difícil sabían los chicos de Bernardo Sanz que lo iban a tener ante CB Almussafes en el partido de vuelta de la semifinal de la categoría Preferente, ya que debían remontar los diecinueve puntos por los que cayeron derrotados en el partido de ida.

Pese a todo, igual que en ese primer encuentro los nuestros equilibraron el tanteo durante toda la segunda parte, en esta ocasión las fuerzas se mantuvieron igualadas durante los cinco primeros periodos (33-31), e incluso el pulso se alargaba hasta alcanzar el último y definitivo, al que se llegaba con desventaja de seis puntos (45-51).

El buen final de los valencianos les llevó a sentenciar a su favor también este segundo encuentro, si bien los locales no dejaron de pelear hasta el último instante del encuentro.

Solo queda felicitar a nuestros rivales y desearles mucha suerte en la gran final.

Queremos también aplaudir y significar la excelente temporada de los nuestros, que en el año del estreno de esta categoría se han metido en el ranking de los doce primeros en términos absolutos de la Comunidad Valenciana.

Esperamos que el campeonato Preinfantil siga creciendo el próximo curso, animándose más clubes a participar, así que esta primera experiencia haya servido a la Federación para corregir algunos aspectos que la hagan todavía más interesante.

 

 

PREINFANTIL MASCULÍ PREFERENT.

SEMIFINALS VOLTA: DBC 11. 49-70 CB ALMUSSAFES

Molt difícil sabien els xics de Bernardo Sanz que ho anaven a tindre davant CB Almussafes en el partit de tornada de la semifinal de la categoria Preferent, ja que havien de remuntar els dènou punts pels quals van caure derrotats en el partit d’anada.

Malgrat tot, igual que en eixa primera trobada els nostres van equilibrar el tanteig durant tota la segona part, en esta ocasió les forces es van mantindre igualades durant els cinc primers períodes (33-31), i fins i tot el pols s’allargava fins a aconseguir l’últim i definitiu, al qual s’arribava amb desavantatge de sis punts (45-51). 

El bon final dels valencians els va portar a sentenciar a favor seu també este segon encontre, si bé els locals no van deixar de barallar fins a l’últim instant.

Només queda felicitar els nostres rivals i desitjar-los molta sort en la gran final. 

Volem també aplaudir i significar l’excel·lent temporada dels nostres, que l’any de l’estrena d’esta categoria s’han ficat en el rànquing dels dotze primers en termes absoluts de la Comunitat Valenciana.

Esperem que el campionat preinfantil continue creixent el pròxim curs, animant-se més clubs a participar, així que esta primera experiència haja servit a la Federació per a corregir alguns aspectes que la facen encara més interessant.

 

INFANTIL MASCULINO 1º ZONAL.

SEMIFINALES IDA: CB ESCOLAPIAS 65-25 DBC10.

Dura derrota en la pista de Escolapias de los chicos de Rubén Velázquez en un encuentro en el que no estuvimos cómodos en prácticamente ningún momento.

Los locales cogieron rápidamente la delantera imponiendo un fuerte ritmo que nos desbordó por completo y la distancia no dejó de crecer a gran velocidad.

Sólo en el cuarto periodo se consiguió frenar la dinámica de los locales (49-21), pero tras el descanso fue imposible mantener ese tono y terminaron cerrando el marcador en el sexto periodo.

Sería precisamente a partir de ese momento cuando comenzamos a competir mejor, siendo más duros y consistentes, saliendo del partido al menos reforzados y con mejores sensaciones al sumar además el acierto que no habíamos tenido anteriormente.

El próximo sábado a las 12,30 recibiremos la visita de vuelta de los valencianos en Joan Fuster con ganas de ponérselo más difícil, y con el ánimo intacto para seguir soñando con la final, cerrando esta magnífica temporada de la manera que merece.

 

 

INFANTIL MASCULÍ 1r ZONAL.

SEMIFINALS ANADA: CB ESCOLÀPIES 65-25 DBC10.

Dura derrota en la pista d’Escolàpies dels xics de Rubén Velázquez en un encontre en el qual no vam estar còmodes en pràcticament cap moment. 

Els locals van agafar ràpidament la davantera imposant un fort ritme que ens va desbordar per complet i la distància no va deixar de créixer a gran velocitat. 

Només en el quart període es va aconseguir frenar la dinàmica dels locals (49-21), però després del descans va ser impossible mantindre eixe to i van acabar tancant el marcador en el sext període.

Seria precisament a partir d’eixe moment quan comencem a competir millor, sent més durs i consistents, eixint del partit almenys reforçats i amb millors sensacions en sumar a més l’encert que no havíem tingut anteriorment. 

Dissabte que ve a les 12,30 rebrem la visita de tornada dels valencians en Joan Fuster amb ganes de posar-li-ho més difícil, i amb l’ànim intacte per a continuar somiant amb la final, tancant esta magnífica temporada de la manera que mereix.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales