DBC 10 Infantil Masculí cau lluitant en Semifinals I.R. 1º Zonal

DBC 10 Infantil Masculí va caure eliminat en la semifinal del Campionat I.R 1r Zonal en ser derrotat de nou en el partit de tornada disputat dissabte passat en Joan Fuster (63-70).

Els de Rubén Velázquez van demostrar de quina pasta estan fets.

Lluny de donar la sèrie per perduda després de la gran diferència aconseguida pels seus rivals a València la setmana anterior, van eixir convençuts de poder competir i van mantindre el mateix to període rere període malgrat que cada vegada s’allunyava més la possibilitat d’aconseguir-ho.

L’equip va demostrar que el succeït en la pista d’Escolàpies en el partit d’anada de l’eliminatòria va ser un accident i van eixir disposats a fer creu i ratlla, mantenint durant tot l’encontre un pols que no es va decidir a favor dels visitants fins als últims instants.

 

 

La igualtat va ser la tònica com a prova que tres dels huit períodes van finalitzar empatats, i els dos de major diferència entre tots dos conjunts van finalitzar amb avantatge de cinc punts, caient un de cada costat.

Només en el tram final es va acabar fent notar la superioritat física d’Escolàpies, que va acabar portant-se justament el partit i la semifinal i als qui desitgem molta sort en el partit decisiu que es disputarà este pròxim cap de setmana.

Magnífica temporada dels nostres en la qual s’ha recorregut un llarg camí anant de menys a més, fins a conformar un grup molt sòlid i difícil de batre.

Si alguna cosa destaca és el gran ambient que es respira tant entre ells com en la graderia, on les seues famílies han estat sempre donant-los tot el suport necessari.

Això segueix. El curs pròxim es farà el salt a la categoria Cadet on el grup continuarà progressant a la recerca de noves metes a aconseguir.

 


 

DBC 10 Infantil Masculino cayó eliminado en la semifinal del Campeonato I.R 1º Zonal al ser derrotado de nuevo en el partido de vuelta disputado el pasado sábado en Joan Fuster (63-70)

Los de Rubén Velázquez demostraron de que pasta están hechos.

Lejos de dar la serie por perdida tras la gran diferencia conseguida por sus rivales en Valencia la semana anterior, salieron convencidos de poder competir y mantuvieron el mismo tono periodo tras periodo pese a que cada vez se alejaba más la posibilidad de conseguirlo.

El equipo demostró que lo sucedido en la pista de Escolapias en el partido de ida de la eliminatoria fue un accidente y salieron dispuestos a hacer borrón y cuenta nueva, manteniendo durante todo el encuentro un pulso que no se decidió a favor de los visitantes hasta los últimos instantes.

 

 

La igualdad fue la tónica como prueba que tres de los ocho periodos finalizaron empatados, y los dos de mayor diferencia entre ambos conjuntos finalizaron con ventaja de cinco puntos, cayendo uno de cada lado.

Sólo en el tramo final se terminó haciendo notar la superioridad física de Escolapias, que terminó llevándose justamente el partido y la semifinal y a quienes deseamos mucha suerte en el partido decisivo que se disputará este próximo fin de semana.

Magnífica temporada de los nuestros en la que se ha recorrido un largo camino yendo de menos a más, hasta conformar un grupo muy sólido y difícil de batir.

Si algo destaca es el gran ambiente que se respira tanto entre ellos como en la grada, donde sus familias han estado siempre dándoles todo el apoyo necesario.

Esto sigue. El curso próximo se dará el salto a la categoría Cadete donde el grupo seguirá progresando en busca de nuevas metas que alcanzar.

 

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales