DBC Sènior Femení disputarà els Quarts de Final del Trofeu Federació.

TROFEU FEDERACIÓ SÈNIOR FEMENÍ: DBC 52-54 TAVERNES

 Derrota del sènior femení en la tercera i última jornada de la primera fase del trofeu federació en un encontre molt competit.

Comencem el partit molt centrades, amb les idees clares en atac i bona defensa, tancant el primer quart 17-12 a favor nostre.

Iniciem el segon amb la intenció de seguir en la mateixa dinàmica, però entrem en una fase de desencert ofensiu que Tavernes va saber aprofitar per a posar-se per davant en arribar al descans (19-22).

En la represa eixim disposades a solucionar els problemes jugant més organitzades, però continuava faltant l’espurna necessària per a aconseguir ser nosaltres mateixes. La constància en defensa almenys va impedir que les valencianes es distanciaren de manera irreversible.

Dos triples consecutius en els últims minuts del tercer període van ser la clau perquè les jugadores de Juan Luis Pérez tornaren al partit, deixant la distància en cinc punts de desavantatge abans d’entrar en el període decisiu.

La línia creixent de les amfitriones va continuar en eixos últims deu minuts culminant la remuntada, per a després entrar en un final de partit amb alternança constant en el domini del marcador, podent inclinar-se la balança a favor de qualsevol dels dos contendents.

La fortuna va somriure en esta ocasió a Tavernes que finalitzarà en primera posició del grup, sent Dénia Bàsquet finalment segon classificat.

La setmana vinent l’equip descansarà per a afrontar després a Dénia, el diumenge 2 de juny, l’eliminatòria de quarts de final que es disputarà a partit únic, davant NB Alboraia.

 

 

TROFEO FEDERACIÓN SENIOR FEMENINO: DBC 52-54 TAVERNES

Derrota del senior femenino en la tercera y última jornada de la primera fase del trofeo federación, en un encuentro muy competido.

Empezamos el partido muy centradas, con las ideas claras en ataque y buena defensa, cerrando el primer cuarto 17-12 a nuestro favor.

Iniciamos el segundo con la intención de seguir en la misma dinámica, pero entramos en una fase de desacierto ofensivo que Tavernes supo aprovechar para ponerse por delante al llegar al descanso (19-22).

En la reanudación salimos dispuestas a solventar los problemas jugando más organizadas, pero seguía faltando la chispa necesaria para conseguir ser nosotras mismas. La constancia en defensa al menos impidió que las valencianas se distanciaran de manera irreversible.

Dos triples consecutivos en los últimos minutos del tercer periodo fueron la clave para que las jugadoras de Juan Luis Pérez volvieran al partido, dejando la distancia en cinco puntos de desventaja antes de entrar en el periodo decisivo.

La línea creciente de las anfitrionas continuó en esos últimos diez minutos culminando la remontada, para después entrar en un final de partido con alternancia constante en el dominio del marcador, pudiendo inclinarse la balanza a favor de cualquiera de los dos contendientes.

La fortuna sonrió en esta ocasión a Tavernes que finalizará en primera posición del grupo, siendo Dénia Bàsquet finalmente segundo clasificado.

La próxima semana el equipo descansará para afrontar después en Denia, el domingo 2 de junio, la eliminatoria de cuartos de final que se disputará a partido único, ante NB Alboraya.

 

INFANTIL FEMENÍ TROFEU FEDERACIÓ: DBC 11. 27-39 TAVERNES

El partit corresponent a la tercera jornada del Trofeu Federació va començar amb molta igualtat en els dos primers períodes. 

Seria a partir del tercer quan Tavernes començaria a agafar xicotets avantatges en pujar la seua intensitat defensiva, amb molt d’ús de mans i portant el partit al terreny físic on més els convenia. 

Encara que l’equip mai va deixar de lluitar, la batalla sota els cércols va ser desigual i va fer molt complicat poder competir a les nostres, ja que cada vegada era més difícil traure contraatacs amb els quals poder sumar punts senzills.

Les valencianes van consolidar una renda de deu punts que se’ns va fer impossible recuperar a pesar que no deixem de barallar en cap moment sobre la pista.

Amb este resultat, les xiques de Juan Luis Pérez queden eliminades de la competició ja que malgrat acabar segones de grup, no estan entre els cinc millors equips que finalitzen en eixa posició d’entre els onze grups que conformaven la competició i no accedixen a l’eliminatòria octaus de final.

La participació en el Trofeu cal donar-la, no obstant això, per vàlida i ha permés a l’equip arribar fins a maig en dinàmica de competició acumulant experiència que segur serà fonamental el pròxim curs en el seu segon any infantil.

 

 

INFANTIL FEMENINO TROFEO FEDERACIÓN: DBC 11. 27-39 TAVERNES

El partido correspondiente a la tercera jornada del Trofeo Federación comenzó con mucha igualdad en los dos primeros periodos.

Sería a partir del tercero cuando Tavernes empezaría a coger pequeñas ventajas al subir su intensidad defensiva, con mucho uso de manos y llevando el partido al terreno físico donde más les convenía.

Aunque el equipo nunca dejó de luchar, la batalla bajo los aros fue desigual e hizo muy complicado poder competir a las nuestras ya que cada vez era más difícil sacar contraataques con los que poder sumar puntos sencillos.

Las valencianas consolidaron una renta de diez puntos que se nos hizo imposible recuperar a pesar de que no dejamos de pelear en momento alguno sobre la cancha.

Con este resultado, las chicas de Juan Luis Pérez quedan eliminadas de la competición ya que pese a acabar segundas de grupo, no están entre los cinco mejores equipos que finalizan en esa posición de entre los once grupos que conformaban la competición y no acceden a la eliminatoria octavos de final.

La participación en el Trofeo hay que darla no obstante por válida y ha permitido al equipo llegar hasta mayo en dinámica de competición acumulando experiencia que seguro será fundamental el próximo curso en su segundo año infantil.

 

TROFEU FEDERACIÓ ALEVÍ FEMENÍ: DBC 12. 40 – 55 PAIDOS

Partit competit en el qual, tal com ens ha passat en altres ocasions al llarg d’esta temporada, ens va costar mantindre el bon joc en els períodes finals de la trobada.

Aprofitem el gran encert en el llançament exterior, convertint fins a 10 triples durant el partit, gràcies als quals aconseguíem estar sempre prop de les nostres rivals en el marcador malgrat estar, per contra, menys encertades prop de canastra.

A més, encara que procuràvem estar molt aplicades en defensa, qualsevol distracció nostra era aprofitat per l’equip visitant per a castigar-nos amb canastra.

Arribem al començament del quint període amb una diferència de tan sols dos punts, és a dir, amb tot per decidir.

Però estos dos últims quarts van ser complicats per a les nostres, ja que els percentatges d’encert exterior van baixar i continuàvem sense aconseguir ocasions clares en la pintura. A més Paidos anotava al contraatac sense que el nostre balanç defensiu poguera impedir-ho.

Malgrat la derrota, no cal desmeréixer el bon partit realitzat per les jugadores de Carlos Vila i Aaron Wallraff, que tanquen la seua participació en el Trofeu Federació amb bon sabor de boca i amb una experiència més acumulada en un any de gran aprenentatge.

 

 

TROFEO FEDERACIÓN ALEVÍN FEMENINO: DBC 12. 40 – 55 PAIDOS

Partido competido en el que, tal y como nos ha pasado en otras ocasiones a lo largo de esta temporada, nos costó mantener el buen juego en los periodos finales del encuentro.

Aprovechamos el gran acierto en el lanzamiento exterior, convirtiendo hasta 10 triples durante el partido, gracias a los que conseguíamos estar siempre cerca de nuestras rivales en el marcador a pesar de estar por contra menos acertadas cerca de canasta.

Además, aunque procurábamos estar muy aplicadas en defensa, cualquier despiste nuestro era aprovechado por el equipo visitante para castigarnos con canasta.

Llegamos a comienzos del quinto periodo con una diferencia de tan sólo dos puntos, es decir, con todo por decidir.

Pero estos dos últimos cuartos fueron complicados para las nuestras ya que los porcentajes de acierto exterior bajaron y continuábamos sin conseguir ocasiones claras en la pintura. Además Paidos anotaba al contraataque sin que nuestro balance defensivo pudiera impedirlo.

Pese a la derrota, no hay que desmerecer el buen partido realizado por las jugadoras de Carlos Vila y Aaron Wallraff, que cierran su participación en el Trofeo Federación con buen sabor de boca y con una experiencia más acumulada en un año de gran aprendizaje.

 

TROFEU FEDERACIÓ ALEVÍ MASCULÍ PRIMERA: DBC 12. 61 – 43 DBC 13

Primer derbi en partit oficial entre els dos equips alevins masculins de l’escola de Bàsquet. 

L’arrancada va ser dominada pels més xicotets que van posar més intensitat sobre la pista en totes dues parts del camp. La seua gran actitud defensiva i la participació de tots els seus jugadors en atac els van portar a finalitzar amb avantatge el primer període (5-10).

No obstant això, l’equip de 2012 va reaccionar augmentant també el seu rendiment defensiu, al mateix temps que van començar a fer valdre la seua superioritat física. Un parcial durant els dos següents períodes de 28-13, els va permetre arribar al descans deu punts per davant (33-23). 

Durant la segona part es van igualar les forces i el partit es va convertir en un intercanvi de canastres del qual van eixir beneficiats els majors, que van aconseguir gradualment la diferència final de díhuit punts amb la qual va finalitzar la trobada. 

Molt bon partit de totes dues generacions en el qual el gran lliurament de tots els jugadors va fer que es visquera un encontre molt seriós i divertit de veure.

 

 

TROFEO FEDERACIÓN ALEVÍN MASCULINO PRIMERA: DBC 12. 61 – 43 DBC 13

Primer derbi en partido oficial entre los dos equipos alevines masculinos de la escuela de Baloncesto.

El arranque fue dominado por los más pequeños que pusieron más intensidad sobre la pista en ambas partes del campo. Su gran actitud defensiva y la participación de todos sus jugadores en ataque les llevaron a finalizar con ventaja el primer periodo (5-10).

No obstante, el equipo de 2012 reaccionó aumentando también su rendimiento defensivo, al tiempo que comenzaron a hacer valer su superioridad física. Un parcial durante los dos siguientes periodos de 28-13, les permitió llegar al descanso diez puntos por delante (33-23).

Durante la segunda parte se igualaron las fuerzas y el partido se convirtió en un intercambio de canastas del que salieron beneficiados los mayores, que alcanzaron gradualmente la diferencia final de dieciocho puntos con la que finalizó el encuentro.

Muy buen partido de ambas generaciones en el que la gran entrega de todos los jugadores hizo que se viviera un encuentro muy serio y divertido de ver.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales