La Lliga XEMA Benjamí entra en les seues ultimes jornades.

LLIGA XEMA BENJAMÍ BRONZE: DBC 2015. 21-40 PEDREGUER B

 El primer dels partits que havíem de disputar esta passada setmana era una trobada ajornada davant Pedreguer B i es va jugar el dijous en el pavelló de Joan Fuster.

Les xiques de la població veïna van estar molt més espavilades que els nostres xics, i la seua velocitat va resultar determinant en el resultat final de l’encontre.

Malgrat realitzar una bona pressió sobre l’eixida de la pilota en els servicis del rival, diverses distraccions en la defensa individual en la nostra zona, van fer que una vegada i una altra les visitants trobaren jugadores lliures sota cércol que aconseguien tirs fàcils i precisos. 

Així i tot, no deixem de lluitar i aconseguim superar-los en un període i empatar un altre, la qual cosa ens va fent guanyar cada vegada més confiança, malgrat que encara no estiguem llestos per a competir durant tot un partit contra rivals més avançats.

Anem fent xicotets passos, però segurs.

 

 

 

LIGA XEMA BENJAMÍN BRONCE: DBC 2015. 21-40 PEDREGUER B

El primero de los partidos que debíamos disputar esta pasada semana era un encuentro aplazado ante Pedreguer B y se jugó el jueves en el pabellón de Joan Fuster.

Las chicas de la población vecina estuvieron mucho más avispadas que nuestros chicos, y su velocidad resultó determinante en el resultado final del encuentro.

Pese a realizar una buena presión sobre la salida del balón en los saques del rival, varios despistes en la defensa individual en nuestra zona, hicieron que una y otra vez las visitantes encontraran jugadoras libres bajo aro que conseguían tiros fáciles y certeros.

Aun así, no dejamos de luchar y conseguimos superarles en un periodo y empatar otro, lo que nos va haciendo ganar cada vez más confianza, aunque todavía no estemos listos para competir durante todo un partido contra rivales más avanzados.

Vamos dando pequeños pasos, pero seguros.

 

LLIGA XEMA BENJAMÍ BRONZE: CALP B 17- 22 DBC 15.

El segon partit de la setmana per als xics de Paqui Navarro es va disputar a Calp davant el rival més parell en tots els aspectes al nostre de tota la competició.

El desplaçament d’onze dels nostres jugadors i la primerenca hora del partit van jugar a favor nostre, permetent-nos repetir quintets a diferència d’altres ocasions, i sobretot entrar en pista ja ben desperts.

El partit va ser tremendament igualat tant en atac com en defensa, amb els dos equips posant molta intensitat sobre la pista. La majoria dels períodes van finalitzar amb tantejos parcials equilibrats.

Calp B manava al descans per tres punts, la qual cosa ens va obligar a reaccionar en la segona part. Gràcies a una gran defensa aconseguim recuperar pilotes clau que ens van permetre tindre més possessions  i poder córrer i anotar alguns contraatacs importants.

Dos triples consecutius nostres en el quart període ens van donar l’avantatge suficient per a mantindre la diferència fins a aconseguir el resultat final.

Tercera i merescuda victòria de l’equip en el seu primer any de rodatge, aconseguida gràcies a l’aportació de tots i cadascun dels jugadors que es van desplaçar i que van gaudir molt del joc.

 

 

LIGA XEMA BENJAMÍN BRONCE: CALPE B 17- 22 DBC 15.

El segundo partido de la semana para los chicos de Paqui Navarro se disputó en Calp ante el rival más parejo en todos los aspectos al nuestro de toda la competición.

El desplazamiento de once de nuestros jugadores y la pronta hora del partido jugaron a nuestro favor, permitiéndonos repetir quintetos a diferencia de otras ocasiones, y sobre todo entrar en pista ya bien despiertos.

El partido fue tremendamente igualado tanto en ataque como en defensa, con los dos equipos poniendo mucha intensidad sobre la cancha. La mayoría de los periodos finalizaron con tanteos parciales equilibrados.

Calp B mandaba al descanso por tres puntos, lo que nos obligó a reaccionar en la segunda parte. Gracias a una gran defensa conseguimos recuperar balones clave que nos permitieron tener más el balón y poder correr y anotar algunos contraataques importantes.

Dos triples consecutivos nuestros en el cuarto periodo nos dieron la ventaja suficiente como para mantener la diferencia hasta alcanzar el resultado final.

Tercera y merecida victoria del equipo en su primer año de rodaje, conseguida gracias a la aportación de todos y cada uno de los jugadores que se desplazaron y que disfrutaron mucho del juego.

 

LLIGA XEMA BENJAMÍ PLATA: PEGO 45 – 46 DBC14/15 FEMENÍ

Excel·lent partit jugat dissabte passat a Pego per part de dos equips molt igualats en el qual qualsevol va poder acabar emportant-se el triomf.

La pressió defensiva a tota pista dels locals dificultava molt el nostre joc i feia que haguérem d’estar plenament concentrades minut rere minut per a evitar que prengueren les regnes de la trobada.

Va ser fonamental saber jugar en equip per a superar el seu fort defensa en el segon quart, la qual cosa demostra la gran evolució del grup de Marc Muñoz i Soufyane Sadoki. D’eixe mode guanyem un avantatge que seria fonamental i sobretot guanyem en confiança.

Però després del descans el partit va donar un gir passant a dominar els locals la situació aconseguint posar-se per davant tant en el quart com en el quint períodes.

Afrontàvem l’últim quart per davall en el marcador però una bona defensa en conjunt i l’encert en atac van fer que poguérem remuntar.

Una valuosa canastra en els últims segons de la trobada va suposar que ens poguérem portar el partit i seguim d’eixe mode al capdavant de la classificació d’este campionat plata quan resten dues difícils jornades per disputar. 

 

 

LIGA XEMA BENJAMÍN PLATA: PEGO 45 – 46 DBC14/15 FEMENINO

Excelente partido jugado el pasado sábado en Pego por parte de dos equipos muy igualados en el que cualquiera pudo acabar llevándose el triunfo.

La presión defensiva a toda pista de los locales dificultaba mucho nuestro juego y hacía que tuviéramos que estar plenamente concentradas minuto tras minuto para evitar que tomaran las riendas del encuentro.

Fue fundamental saber jugar en equipo para superar su fuerte defensa en el segundo cuarto, lo que demuestra la gran evolución del grupo de Marc Muñoz y Soufyane Sadoki. De ese modo ganamos una ventaja que sería fundamental y sobre todo ganamos en confianza.

Pero tras el descanso el partido dio un giro pasando a dominar los locales la situación consiguiendo ponerse por delante tanto en el cuarto como en el quinto periodos.

Afrontábamos el último cuarto por debajo en el marcador, pero una buena defensa en conjunto y el acierto en ataque hicieron que pudiésemos remontar.

Una valiosa canasta en los últimos segundos del encuentro supuso que nos pudiéramos llevar el partido y sigamos de ese modo en cabeza de la clasificación de este campeonato plata cuando restan dos difíciles encuentros por disputar.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales