Senior Femenino cae en cuartos del Trofeo Federación y los Alevines se acercan a la final.

TROFEU FEDERACIÓ QUARTS DE FINAL: DBC 44-73 NB ALBORAYA

L’equip sènior femení va disputar el passat cap de setmana els quarts de final del Trofeu Federació davant NB Alboraia, equip que va finalitzar este curs quint classificat en 1a divisió, és a dir, una categoria per damunt de la qual milita l’equip que dirigeix Juan Luis Pérez.

L’eliminatòria es va disputar a partit únic en el pavelló de Joan Fuster de Dénia i des de l’inici les valencianes van marcar les diferències jugant a un ritme completament diferent del que les jugadores de Juan Luis Pérez estan acostumades.

Un altre factor que des del començament va resultar insalvable va ser la desigual lluita pel rebot sota tots dos cércols en la qual les visitants van traure sempre avantatges que van desequilibrar el marcador.

Malgrat el que diga el marcador, les xiques de Dénia Bàsquet van fer una excel·lent trobada i no van abaixar els braços en cap moment.

Si calia acomiadar la temporada volien que anara lluitant com ho han fet tot el curs, eixint de la pista segures d’haver-lo donat tot. La seua actitud va ser immillorable, aconseguint jugar molts minuts a un excel·lent nivell.

El partit va ser el comiat de Marybel Gramatis que es traslladarà ben aviat a Alemanya per a continuar amb els seus estudis, i a qui les seues companyes van voler homenatjar després d’un llarg recorregut en el Club, en el qual ha passat per totes les categories formatives fins a arribar al primer equip.

 

 

TROFEO FEDERACIÓN CUARTOS DE FINAL: DBC 44-73 ABORAYA

El equipo senior femenino disputó el pasado fin de semana los cuartos de final del Trofeo Federación ante NB Alboraya, equipo que finalizó este curso quinto clasificado en 1º División, es decir, una categoría por encima de la que milita el equipo que dirige Juan Luis Pérez.

La eliminatoria se disputó a partido único en el pabellón de Joan Fuster de Dénia y desde el inicio las valencianas marcaron las diferencias jugando a un ritmo completamente distinto del que las jugadoras de Juan Luis Pérez están acostumbradas.

Otro factor que desde el comienzo resultó insalvable fue la desigual lucha por el rebote bajo ambos aros en la que las visitantes sacaron siempre ventajas que desequilibraron el marcador.

Pese a lo que diga el marcador, las chicas de Dénia Bàsquet hicieron un excelente encuentro y no bajaron los brazos en ningún momento.

Si había que despedir la temporada querían que fuera luchando como lo han hecho todo el curso, saliendo de la cancha seguras de haberlo dado todo. Su actitud fue inmejorable, consiguiendo jugar muchos minutos a un excelente nivel.

El partido fue la despedida de Marybel Gramatis que se trasladará en breve a Alemania para continuar con sus estudios, y a quien sus compañeras quisieron homenajear después de un largo recorrido en el Club, en el que ha pasado por todas las categorías formativas hasta llegar al primer equipo.

 

TROFEU FEDERACIÓ ALEVÍ MASCULÍ: ADESAVI A 56 – 70 DBC 12

Últim partit fora de casa d’esta fase de grups en el qual estava en joc el primer lloc de la classificació.

Teníem la missió de véncer i a més remuntar l’average de -8 que portàvem del partit d’anada i havíem de fer-lo a domicili, en la pista del fins ara rival més fort en este Trofeu Federació, com és ADESAVI.

El partit va ser molt espés en atac per a tots dos equips. A pesar que aconseguim rondar els 10 punts d’avantatge en diverses ocasions, l’equip local va aprofitar la nostra desconnexió final en cadascun dels períodes per a acostar-se en el marcador i no deixar-nos escapar definitivament.

Sempre en eixe context, ens plantem en l’últim quart amb un marcador favorable de 52-53.

Seria just ací quan aconseguiríem ser regulars fins al final de la trobada, assegurant molt millor les possessions per a encadenar bones accions, tant individuals com col·lectives, que ens van acabar donant la victòria… I l’average.

Donar l’enhorabona a l’equip que mancant dues jornades per a acabar la fase de grups, s’acosta molt a la final d’esta competició de posttemporada que està servint als jugadors per a continuar progressant de manera evident.

Finalment, donar les gràcies al benjamí Marcel Crespo Giner, que va completar l’equip i va jugar a un gran nivell contribuint a esta important victòria.

 

 

TROFEO FEDERACIÓN ALEVÍN MASCULINO: ADESAVI A 56 – 70 DBC 12

Último partido fuera de casa de esta fase de grupos en el que estaba en juego el primer lugar de la clasificación.

Teníamos la misión de vencer y además remontar el average de -8 que traíamos del partido de ida y debíamos hacerlo a domicilio, en la cancha del hasta ahora rival más fuerte en este Trofeo Federación, como es ADESAVI.

El partido fue muy espeso en ataque para ambos equipos. A pesar de que conseguimos rondar los 10 puntos de ventaja en diversas ocasiones, el equipo local aprovechó nuestra desconexión final en cada uno de los periodos para acercarse en el marcador y no dejarnos escapar definitivamente.

Siempre en ese contexto, nos plantamos en el último cuarto con un marcador favorable de 52-53.

Sería justo ahí cuando conseguiríamos ser regulares hasta el final del encuentro, asegurando mucho mejor las posesiones para encadenar buenas acciones, tanto individuales como colectivas, que nos terminaron dando la victoria… Y el average.

Dar la enhorabuena al equipo que a falta de dos jornadas para acabar la fase grupos, se acerca mucho a la final de esta competición de postemporada que está sirviendo a los jugadores para seguir progresando de manera evidente.

Por último, dar las gracias al benjamín Marcel Crespo Giner, que completó el equipo y jugó a un gran nivel contribuyendo a esta importante victoria.

 

TROFEU FEDERACIÓ ALEVÍ MASCULÍ: ADESAVI A 62 – 45 DBC 13

L’equip Aleví Masculí DBC 13 apurava una de les seues últimes oportunitats d’acostar-se a la final de Trofeu Federació depenent de si mateix, en la seua visita a ADESAVI de Sant Vicent del Raspeig.

El resultat final és molt enganyós, ja que al descans els locals vencien per set punts i en la represa els de Soufyane Sadoki els havien donat caça situant-se a només dos punts de distància (39-37), amb dos períodes per disputar.

Seria just en eixe moment quan els locals posarien la directa endossant als seus rivals un duro parcial de 12-0 que va decidir el xoc, ja que després van saber defendre el seu avantatge sense donar opció a la remuntada.

A l’equip li resta una jornada per disputar en la que tractaran de donar la sorpresa davant DBC 12, a l’espera que la suma d’altres resultats puguen encara ficar-los en la gran final.

 

 

TROFEO FEDERACIÓN ALEVÍN MASCULINO: ADESAVI A 62 – 45 DBC 13

El equipo Alevín Masculino DBC 13 apuraba una de sus últimas oportunidades de acercarse a la final de Trofeo Federación dependiendo de si mismo, en su visita a ADESAVI de San Vicent del Raspeig.

El resultado final es muy engañoso ya que al descanso los locales vencían por siete puntos y en la reanudación los de Soufyane Sadoki les habían dado caza situándose a sólo dos puntos de distancia (39-37), con dos periodos por disputar.

Sería justo en ese momento cuando los locales pondrían la directa endosando a sus rivales un duro parcial de 12-0 que decidió el choque ya que después supieron defender su ventaja sin dar opción a la remontada.

Al equipo le resta una jornada por disputar en la que tratarán de dar la sorpresa ante DBC 12, a la espera de que la suma de otros resultados pueda todavía meterles en la gran final.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales