El Benjamí Femení DBC 14 és virtual campió del nivell plata de la Lliga Xema.

BENJAMÍ FEMENÍ LLIGA XEMA: DBC 14. 56 – 16 XABIA

 Últim partit a casa per a l’equip Benjamí Femeni DBC 14 i gran oportunitat per a les xiques de Soufyane Sadoki i Marc Muñoz per a, en cas de véncer, ser matemàticament campiones del Nivell Plata de la Lliga XEMA a la vista dels resultats produïts en les últimes jornades. 

Davant teníem a un rival com Xabia que en el partit de la primera fase disputat en el seu camp, ens havia tancat el marcador a base de continus contraatacs que no vam poder parar de cap manera. 

D’eixe mode, també teníem davant nosaltres un test important que ens podia donar la mesura de les nostres capacitats després d’un llarg curs de constant treball.

Després d’un primer i segon períodes igualats, en el tercer gràcies a una molt bona defensa de totes les jugadores, aconseguim un parcial de 18-0, que deixava l’encontre pràcticament sentenciat en arribar al descans (30-10). 

No ens relaxem i vam tornar a pista amb ganes de rematar el treball, apostant per la mateixa predisposició defensiva de l’inici, permetent només sis punts als nostres rivals fins al final de la trobada. 

Amb esta victòria, i mancant una jornada per a finalitzar la lliga, podem afirmar que les nostres xiques després d’un any en clara línia ascendent seran CAMPIONES DEL NIVELL PLATA! 

Donar l’enhorabona a totes les jugadores i a les seues famílies per l’extraordinari treball realitzat este curs tant dins com fora de la pista, conformant un grup en el qual es respira un ambient fantàstic. Sens dubte el futur és seu.

 

 

 BENJAMÍN FEMENINO LIGA XEMA: DBC 14. 56 – 16 XABIA

Último partido en casa para el equipo Benjamín Femenino DBC 14 y gran oportunidad para las chicas de Soufyane Sadoki y Marc Muñoz para, caso de vencer, ser matemáticamente campeonas del Nivel Plata de la Liga XEMA a la vista de los resultados producidos en las últimas jornadas.

Delante teníamos a un rival como Xabia que en el partido de la primera fase disputado en su campo, nos había cerrado el marcador a base de continuos contraataques que no pudimos parar de ninguna forma.

De ese modo, también teníamos ante nosotras un test importante que nos podía dar la medida de nuestras capacidades tras un largo curso de constante trabajo.

Después de un primer y segundo periodos igualados, en el tercero gracias a una muy buena defensa de todas las jugadoras, conseguimos un parcial de 18-0, que dejaba el partido prácticamente sentenciado al llegar al descanso (30-10).

No nos relajamos y volvimos a pista con ganas de rematar el trabajo, apostando por la misma predisposición defensiva del inicio, permitiendo sólo seis puntos a nuestros rivales hasta el final del encuentro.

Con esta victoria, y a falta de una jornada para finalizar la liga, podemos afirmar que nuestras chicas tras un año en clara línea ascendente serán  CAMPEONAS DEL NIVEL PLATA!

Dar la enhorabuena a todas las jugadoras y a sus familias por el extraordinario trabajo realizado este curso tanto dentro como fuera de la cancha, conformando un grupo en el que se respira un ambiente fantástico. Sin duda el futuro es suyo.

 

BENJAMÍ MASCULÍ LLIGA XEMA: TEULADA 38-37 DBC 15

El penúltim partit de la lliga XEMA per als xics de Paqui Navarro els portava al pavelló de Teulada, on es va viure una trobada molt igualada que es va acabar decantant per un només punt a favor dels amfitrions.

Els locals tenen diversos jugadors de segon any que poden marcar les diferències i que a casa nostra en la lliga regular, havien liderat al seu equip que es va imposar per vint-i-quatre punts de diferència.

No va començar bé el partit per als nostres. Algunes distraccions i l’encert exterior de Teulada tancaven el primer període amb clar avantatge per als seus interessos (12-02).

En el segon i tercer períodes aconseguim frenar el seu atac i enllaçar eixides ràpides al contraatac que finalitzàvem amb encert, acurtant així les diferències, amb un 20-13 en el marcador a la meitat de partit.

En el quart, Teulada va reaccionar posant en pista un quintet fort, ràpid i molt precís en el tir exterior al qual ens va costar frenar, allunyant-se de nou en el marcador (31-15).

Però quan pitjor estaven les coses aconseguim reaccionar i el que semblava una derrota segura es va convertir en una demostració del que ha crescut l’equip durant el curs.

Amb quintets molt parells físicament, frenem novament a Teulada, recuperant pilotes, corrent ràpids contraatacs  i encertant també des de l’exterior fins a comprimir el resultat acostant-nos a un només punt dels nostres rivals.

Ens va faltar un poc més de temps per a haver pogut donar la volta al tanteig i portar-nos la trobada, però sens dubte esta derrota fa gust de victòria i els xics han d’estar molt satisfets amb el seu treball.

 

 

BENJAMÍN MASCULINO LIGA XEMA: TEULADA 38-37 DBC 15

El penúltimo partido de la liga XEMA para los chicos de Paqui Navarro les llevaba al pabellón de Teulada, donde se vivió un encuentro muy igualado que se acabó decantando por un sólo punto a favor de los anfitriones.

Los locales cuentan con varios jugadores de segundo año que pueden marcar las diferencias y que en nuestra casa en la liga regular, habían liderado a su equipo que se impuso por veinticuatro puntos de diferencia.

No empezó bien el partido para los nuestros. Algunos despistes y el acierto exterior de Teulada cerraban el primer periodo con clara ventaja para sus intereses (12-02).

En el segundo y tercer periodos conseguimos frenar su ataque y enlazar salidas rápidas al contraataque que finalizábamos con acierto, acortando así las diferencias, con un 20-13 en el marcador a la mitad de partido.

En el cuarto, Teulada reaccionó poniendo en pista un quinteto fuerte, rápido y muy certero en el tiro exterior al que nos costó frenar, alejándose de nuevo en el marcador (31-15).

Pero cuando peor estaban las cosas conseguimos reaccionar y lo que parecía una derrota segura se convirtió en una demostración de lo que ha crecido el equipo durante el curso.

Con quintetos muy parejos físicamente, frenamos nuevamente a Teulada, recuperando balones, corriendo rápidos contraataques y acertando también desde el exterior hasta comprimir el resultado acercándonos a un sólo punto de nuestros rivales.

Nos faltó un poco más de tiempo para haber podido dar la vuelta al tanteo y llevarnos el encuentro, pero sin duda esta derrota sabe a victoria y los chicos deben estar muy satisfechos con su trabajo.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales