Va finalizar la LLiga Xema per als Benjamins amb les xiques Campiones del Nivell Plata.

LLIGA XEMA COMARCAL NIVELL BRONZE: PEDREGUER A. 49-18 DBC 15

 Últim partit de la segona fase de la Lliga XEMA i de la temporada, que ens portava a casa de l’equip líder del Nivell Bronze de la competició, Pedreguer A.

Encara amb les bones sensacions del partit anterior a Teulada, plantegem un partit en el qual havíem de lluitar molt en defensa, donada la superioritat física dels jugadors locals, per a poder fer-los front.

La pressió sobre els seus jugadors més destacats va evitar en la primera meitat del partit que es distanciaren en el marcador, situant-nos a només sis punts de distància en arribar al descans (20-14).

En el tercer i quart períodes la rotació més llarga de banqueta dels de Paqui Navarro, que va comptar amb 14 jugadors per a este xoc, va resultar ser un hàndicap perquè els locals amb nou jugadors inscrits en acta, van poder alinear quintets més forts als quals va costar plantar cara.

La seua major velocitat en atac, al costat de les nostres imprecisions en les passades que van saber aprofitar, van significar encaixar dos parcials consecutius de 9-0 i un últim d’11-4 que van decantar la trobada a favor seu.

Una victòria merescuda per a Pedreguer en un partit en el qual vam posar i vam donar tot de la nostra part, lluitant fins a l’últim minut, demostrant l’enorme progrés del grup al llarg de tota la temporada.

 

 

LIGA XEMA COMARCAL NIVEL BRONCE: PEDREGUER A. 49-18 DBC 15

Último partido de la segunda fase de la Liga XEMA y de la temporada, que nos llevaba a casa del equipo líder del Nivel Bronce de la competición, Pedreguer A.

Todavía con las buenas sensaciones del partido anterior en Teulada, planteamos un partido en el que debíamos luchar mucho en defensa, dada la superioridad física de los jugadores locales, para poder hacerles frente.

La presión sobre sus jugadores más destacados evitó en la primera mitad del partido que se distanciaran en el marcador, situándonos a sólo seis puntos de distancia al llegar al descanso (20-14).

En el tercer y cuarto periodos la rotación más larga de banquillo de los de Paqui Navarro, que contó con 14 jugadores para este choque, resultó ser un hándicap pues los locales con nueve jugadores inscritos en acta pudieron alinear quintetos más fuertes a los que costó plantar cara.

Su mayor velocidad en ataque, junto a nuestras imprecisiones en los pases que supieron aprovechar, significaron encajar dos parciales consecutivos de 9-0 y un último de 11-4 que decantaron el encuentro a su favor.

Una victoria merecida para Pedreguer en un partido en el que pusimos y dimos todo de nuestra parte, luchando hasta el último minuto, demostrando el enorme progreso del grupo a lo largo de toda la temporada.

 

LLIGA XEMA COMARCAL NIVELL PLATA: BENISSA B 17 – 42 DBC 14

Últim partit de lliga per a la generació 2014/2015 en el qual una vegada assegurat el campionat del Nivell Plata la jornada anterior, quedava l’objectiu de tancar invictes la segona fase de la competició, donant minuts a totes les jugadores. 

El partit no va anar potser tan brillant com els anteriors que havíem viscut, però malgrat no estar molt encertades en atac, vam saber estar en tot moment molt serioses en defensa protegint molt bé la nostra canastra. 

A poc a poc vam anar agafant distància en el marcador, sobretot gràcies a un tercer quart on els llançaments exteriors si que van entrar. 

Finalment, volem felicitar a totes les jugadores per la gran temporada que han realitzat, amb una impressionant millora col·lectiva i sobretot aconseguint formar un grup sòlid que ha gaudit cada setmana treballant de manera incansable sempre unides.

Este divendres 14 de juny l’equip rebrà el trofeu que li acredita com a Campió en la cerimònia final de lliurament de trofeus que s’emportarà acabe en el Poliesportiu dels Poblets.

 

 

LIGA XEMA COMARCAL NIVEL PLATA: BENISSA B 17 – 42 DBC 14

Último partido de liga para la generación 2014/2015 en el que una vez asegurado el campeonato del Nivel Plata la jornada anterior, quedaba el objetivo de cerrar invictas la segunda fase de la competición, dando minutos a todas las jugadoras.

El partido no fue quizás tan brillante como los anteriores que habíamos vivido, pero a pesar de no estar muy acertadas en ataque, supimos estar en todo momento muy serias en defensa protegiendo muy bien nuestra canasta.

Poco a poco fuimos cogiendo distancia en el marcador, sobre todo gracias a un tercer cuarto donde los lanzamientos exteriores sí que entraron.

Por último, queremos felicitar a todas las jugadoras por la gran temporada que han realizado, con una impresionante mejora colectiva y sobre todo consiguiendo formar un grupo sólido que ha disfrutado cada semana trabajando de manera incansable siempre unidas.

Este viernes 14 de junio el equipo recibirá el trofeo que le acredita como Campeón en la ceremonia final de entrega de trofeos que se llevará a cabo en el Polideportivo de Els Poblets.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales