DBC 12 Aleví Masculí disputarà el dissabte la Final del Trofeu Federació.

TROFEU FEDERACIÓ ALEVÍ MASCULÍ PRIMERA: DBC 12. 74 – 33 SALESIANS A

Últim partit de la fase grups en el qual la victòria suposava per als xics de Marc Muñoz aconseguir bitllet per a la final d’esta edició del Trofeu Federació. 

L’equip Alacantí va fer gala d’una gran esportivitat en fer el desplaçament fins a Dénia malgrat comptar només amb huit jugadors, i va competir a un gran nivell mantenint-se en el partit fins a la meitat del tercer període. 

Seria precisament ací quan els nostres van posar la directa i van marxar de manera definitiva, fins a tancar el tanteig al començament del sext període.

 

 

Finalment, després d’una setmana complicada amb derrota davant DBC 13 Aleví Masculí, hem pres consciència que més jugadors han de fer passos avant per a competir millor i arribar junts més lluny.

Eixa aportació va arribar en este partit i ha de tindre continuïtat en la gran final del dissabte, programada en el pavelló de Muro de Alcoy a les 10:00 hores, per a posar així fermall d’or a la temporada.

El rival en esta última trobada del trofeu federació i de la temporada serà ADESAVI, equip que ha acabat liderant la classificació de la lliga regular i que serà un duríssim rival per a portar-nos a casa el títol de campions.

 


 

TROFEO FEDERACIÓN ALEVÍN MASCULINO PRIMERA: DBC 12. 74 – 33 SALESIANOS A

Último partido de la fase grupos en el que la victoria suponía para los chicos de Marc Muñoz conseguir billete para la final de esta edición del Trofeo Federación.

El equipo Alicantino hizo gala de una gran deportividad al hacer el desplazamiento hasta Denia a pesar de contar sólo con ocho jugadores, y compitió a un gran nivel manteniéndose en el partido hasta la mitad del tercer periodo.

Sería precisamente ahí cuando los nuestros pusieron la directa y se marcharon de manera definitiva, hasta cerrar el tanteo al comienzo del sexto periodo.

 

 

Finalmente, después de una semana complicada con derrota ante DBC 13 Alevín Masculino, hemos tomado conciencia de que más jugadores deben dar pasos adelante para competir mejor y llegar juntos más lejos.

Esa aportación llegó en este partido y debe tener continuidad en la gran final del sábado, programada en el pabellón de Muro de Alcoy a las 10,00 horas, para poner así broche de oro a la temporada.

El rival en este último encuentro del trofeo federación y de la temporada será ADESAVI, equipo que ha terminado liderando la clasificación de la liga regular y que será un durísimo rival para traernos a casa el título de campeones.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales