Cinc jugadors als tornejos d’Estiu de Seleccions Autonòmiques.

L’activitat de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana per preparar les diferents seleccions autonòmiques que ens representaran als propers campionats d’Espanya de Seleccions no s’atura a l’estiu.

Els tradicionals tornejos que es desenvolupen al juliol organitzats conjuntament per la nostra Federació i la de Catalunya i Aragó, van tornar a ser una oportunitat perfecta per veure de prop les noies i nois que aspiren a entrar als rosters definitius en cadascuna de les categories de cara al proper curs.

En aquest sentit, la representació de l’Escola de Dénia ha estat àmplia en aquesta ocasió, ja que fins a cinc jugadors van rebre invitació per viure aquesta gran experiència.

Paula Vila Torres, de la generació 2011, va ser convocada per prendre part al triangular Infantil que va organitzar la Valenciana a Massanassa (València) aconseguint un gran triomf davant Aragó, per després caure derrotades davant la sempre potent Catalunya.

 

Paula Vila TorresLaura Jiménez Moreno

 

Laura Jiménez Moreno, nascuda el 2013, per la seva banda va ser cridada per integrar-se a la Selecció Aleví Femenina que va competir en un quadrangular organitzat per la Catalana a Balaguer (Lleida).

L’equip va donar mostra del seu grandíssim potencial i va superar successivament Aragó i els dos equips que van presentar les amfitriones, sent una de les poques ocasions en què la nostra Comunitat aconsegueix aquest ple de victòries en esdeveniments d’aquest tipus.

Finalment, tres nois de la generació 2013 van integrar la selecció valenciana Aleví Masculina que igualment es va desplaçar fins a Balaguer per prendre part al torneig de preparació de la seua categoria.

 

Matteo De la Quadra SpiniOleksii KomlykJavier Calatrava Caselles

 

Matteo De la Cuadra Spini, Oleksii Komlyk i Javier Calatrava Caselles van jugar a un alt nivell i van aconseguir imposar-se a Aragó i a un dels dos combinats que van posar en lliça els Catalans, sent derrotats únicament per l’altre en un gran partit.

Després del seu pas per aquesta experiència tots cinc queden a l’espera de les convocatòries que realitzarà la nostra Federació a partir del setembre per continuar determinant les plantilles que definitivament ens representaran a cada categoria.

 

Selección Alevín femeninaSelección Alevín masculinaSelección Alevín femenina

 

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Infantil i Cadet se celebrarà per Nadal mentre que l’Aleví tindrà lloc la Setmana Santa del 2025.

Estem convençuts que per part seva no quedarà continuar treballant cada dia per fer realitat el somni d’entrar en aquestes seleccions i poder participar en un esdeveniment de tan alt nivell esportiu la temporada que ve.

 


 

La actividad de la Federación de Baloncesto de la Comunidad Valenciana para preparar las distintas selecciones autonómicas que nos representarán en los próximos campeonatos de España de Selecciones no se detiene en verano.

Los tradicionales torneos que se desarrollan en Julio organizados conjuntamente por nuestra Federación y la de Cataluña y Aragón,  volvieron a ser una oportunidad perfecta para ver de cerca a las chicas y chicos que aspiran a entrar en los rosters definitivos en cada una de las categorías de cara al próximo curso.

En este sentido la representación de la Escuela de Dénia ha sido amplia en esta ocasión pues hasta cinco jugadores recibieron invitación para vivir esta gran experiencia.

Paula Vila Torres, de la generación 2011, fue convocada para tomar parte en el triangular Infantil que organizó la Valenciana en Massanassa (Valencia) logrando un gran triunfo ante Aragón, para después caer derrotadas ante la siempre potente Cataluña.

 

Paula Vila TorresLaura Jiménez Moreno

 

Laura Jiménez Moreno, nacida en 2013, por su parte fue llamada para integrarse en la Selección Alevín Femenina que compitió en un cuadrangular organizado por la Catalana en Balaguer (Lleida).

El equipo dio muestra de su grandísimo potencial y superó sucesivamente a Aragón y a los dos equipos que presentaron las anfitrionas, siendo una de las pocas ocasiones en las que la Comunidad Valenciana consigue este pleno de victorias en eventos de este tipo.

Por último, tres chicos de la generación 2013 integraron la selección valenciana Alevín Masculina que igualmente se desplazó hasta Balaguer para tomar parte en el torneo de preparación de su categoría.

 

Matteo De la Quadra SpiniOleksii KomlykJavier Calatrava Caselles

 

Matteo De la Cuadra Spini, Oleksii Komlyk y Javier Calatrava Caselles jugaron a un alto nivel y lograron imponerse a Aragón y a uno de los dos combinados que pusieron en liza los Catalanes, siendo derrotados únicamente por el otro en un gran partido.

Tras su paso por esta experiencia los cinco quedan a la espera de las convocatorias que realizará nuestra Federación a partir de septiembre para continuar determinando las plantillas que definitivamente nos representarán en cada categoría.

 

Selección Alevín femeninaSelección Alevín masculinaSelección Alevín femenina

 

El Campeonato de España de Selecciones Autonómicas Infantil y Cadete se celebrará en Navidades mientras que el Alevín  tendrá lugar en la Semana Santa de 2025.

Estamos convencidos que por su parte no quedará seguir trabajando cada día para hacer realidad el sueño de entrar en esas selecciones y poder participar en un evento de tan alto nivel deportivo la próxima temporada.

 

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales