DBC SUMA 1r Nacional es jugarà a Burjassot la passada a la Final a Quatre (78-78)

Joan Fuster va tornar a presentar una entrada senzillament espectacular per a viure el partit d’anada dels quarts de final del Campionat 1r Divisió Nacional entre DBC SUMA i BURJASSOT CB.

S’anara a donar el resultat final que fora, va quedar demostrat que la salut del bàsquet a la ciutat torna a ser la dels seus millors temps i eixa força farà que tard o d’hora qualsevol meta que el Club i la seua gent es propose puga aconseguir-se.

El partit no va decebre. No en va tots dos equips venien de donar sengles sorpreses en quarts de final en eliminar a equips millor classificats i amb factor pista en contra, demostrant que han arribat en el seu millor moment a este final de temporada.

Dénia Bàsquet no va tindre el seu dia més brillant en atac, perdonant en excés en els tirs lliures, mentres que el seu rival va estar encertat en els moments determinants i va presentar batalla sempre en el rebot.

Si d’entrada els avantatges van ser locals, Burjassot va passar a dominar la situació quan acabava el primer període a fer-se amb el comandament en el ritme del partit, per a prolongar després el seu domini fins que l’encontre va arribar al descans (41-48).

El tercer quart va ser per contra de clar color local igualant-se les forces i el tanteig, però en els últims compassos els seus rivals van tornar a reaccionar mantenint fora de perill el seu avantatge (56-62).

En el període definitiu els d’Eduardo Clavero van donar tot el que els quedava sobre la pista amb un excel·lent treball defensiu i mancant dos minuts es posaven tres punts a dalt (78-75).

Una precipitació en atac, seguida de dues decisions com menys dubtoses dels àrbitres ja dins de l’últim minut, van permetre als visitants empatar, finalitzant d’eixe mode en taules el primer envit d’una sèrie que es resoldrà dissabte que ve a Burjassot a les 20:30 hores.

L’objectiu de tots dos equips és ficar-se en la final a quatre que es disputarà a Canals els dies 1 i 2 de juny, de la qual eixirà el Campió de la categoria i els tres equips que segons les bases de competició ascendiran este curs a Lliga EBA, si bé sens dubte hi haurà més places disponibles després dels ascensos de Lliria i Gandia a LEB Plata.

Joan Fuster volvió a presentar una entrada sencillamente espectacular para vivir el partido de ida de los cuartos de final del Campeonato 1º División Nacional entre DBC SUMA y BURJASSOT CB.

Se fuera a dar el resultado final que fuera, quedó demostrado que la salud del baloncesto en la ciudad vuelve a ser la de sus mejores tiempos y esa fuerza hará que tarde o temprano cualquier meta que el Club y su gente se proponga pueda alcanzarse.

El partido no decepcionó. No en vano ambos equipos venían de dar sendas sorpresas en cuartos de final al eliminar a equipos mejor clasificados y con factor cancha en contra, demostrando que han llegado en su mejor momento a este final de temporada.

Dénia Básquet no tuvo su día más brillante en ataque, perdonando en exceso en los tiros libres, mientras que su rival estuvo acertado en los momentos determinantes y presentó batalla siempre en el rebote.

Si de entrada las ventajas fueron locales, Burjassot pasó a dominar la situación cuando acababa el primer periodo al hacerse con el mando en el ritmo del partido, para prolongar después su dominio hasta que el encuentro llegó al descanso (41-48).

El tercer cuarto fue por contra de claro color local igualándose las fuerzas y el tanteo, pero en los últimos compases sus rivales volvieron a reaccionar manteniendo a salvo su ventaja (56-62).

En el periodo definitivo los de Eduardo Clavero dieron todo lo que les quedaba sobre la pista con un excelente trabajo defensivo y a falta de dos minutos se ponían tres puntos arriba (78-75).

Una precipitación en ataque, seguida de dos decisiones cuanto menos dudosas de los árbitros ya dentro del último minuto, permitieron a los visitantes empatar, finalizando de ese modo en tablas el primer envite de una serie que se resolverá el próximo sábado en Burjassot a las 20,30 horas.

El objetivo de ambos equipos es meterse en la final a cuatro que se disputará en Canals los días 1 y 2 de junio, de la que saldrá el Campeón de la categoría y los tres equipos que según las bases de competición ascenderán este curso a Liga EBA, si bien sin duda habrá más plazas disponibles tras los ascensos de Lliria y Gandía a LEB Plata.