Felicitació als jugadors premiats per la Conselleria pel seu rendiment escolar.

 

Durant esta setmana la Conselleria d’Educació ha fet lliurament dels diplomes que distingeixen a aquells alumnes de la generació 2011 que van tancar el curs passat el seu cicle d’educació primària amb excel·lència.

Com en passades edicions ens vam sentir tremendament orgullosos de comptar en les nostres files amb xiques i xics capaços de trobar la manera de participar en totes les propostes esportives que els llancem, i al temps aconseguir les més altes cotes en el seu rendiment acadèmic.

El seu exemple sens dubte demostra que amb disciplina, equilibri i el suport de família, companys i els professionals que els formen, tot és possible, i han de servir com a exemple vàlid per a tots els que formem part de l’estructura de Dénia Bàsquet Club.

 

 

Enhorabona a Paula Vila Torres, Helena Saubá Ballester, Yasmin Touati, Pau Poquet Guardado, Asier Bonet Freire, Oscar Morato Delgado i Guillermo Expósito González. 

Estem molt feliços per vosaltres i us animem que continueu per la mateixa senda i continueu sent al temps tan humils, tan grans companys i tan bons jugadors de bàsquet com ho sou hui dia.

 


 

 

Durante esta semana la Consellería de Educación ha hecho entrega de los diplomas que distinguen a aquellos alumnos de la generación 2011 que cerraron el curso pasado su ciclo de educación primaria con excelencia.

Como en pasadas ediciones nos sentimos tremendamente orgullosos de contar en nuestras filas con chicas y chicos capaces de encontrar la manera de participar en todas las propuestas deportivas que les lanzamos, y al tiempo alcanzar las más altas cotas en su rendimiento académico.

Su ejemplo sin duda demuestra que con disciplina, equilibrio y el apoyo de familia, compañeros y los profesionales que les forman, todo es posible, y deben servir como ejemplo válido para todos los que formamos parte de la estructura de Dénia Bàsquet Club.

 

 

Enhorabuena a Paula Vila Torres, Helena Saubá Ballester, Yasmin Touati, Pau Poquet Guardado, Asier Bonet Freire, Oscar Morato Delgado y Guillermo Expósito Gonzalez.

Estamos muy felices por vosotros y os animamos a que continuéis por la misma senda y sigáis siendo al tiempo tan humildes, tan grandes compañeros y tan buenos jugadores de baloncesto como lo sois a día de hoy.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales