DBC 12 Aleví Masculí va acariciar el Títol del Trofeu Federació davant Adesavi (59 – 58)

FINAL TROFEU FEDERACIÓ ALEVÍ MASCULÍ PRIMERA: ADESAVI A. 59 – 58 DBC 12

La generació del 2012 va tancar la seua etapa de minibàsquet amb un partit molt emocionant celebrat en el pavelló de Muro d’Alcoi, que a punt va estar de donar-li el títol del Trofeu Federació.

Després d’una primera part en la qual els nervis no van deixar als de Marc Muñoz ser ells mateixos, amb excessius errors en les passades i en les finalitzacions en el cércol rival, l’encontre va arribar al descans amb un resultat tremendament negatiu (34-16).

L’equip va prendre consciència de la situació i lluny de abaixar el cap, es va unir més que mai per a treballar com saben per a tractar de revertir la situació.

I vaja si ho van fer. Una defensa excel·lent pressionant en tot el camp va invertir per complet la situació, i a poc a poc ens va anar ficant en el partit.

Els constants robatoris de pilota i saber tancar els espais en els atacs estàtics del nostre rival, van donar la volta al tanteig retornant-los en els dos següents quarts el parcial per a arribar a les portes del període definitiu només dos punts per davall en el marcador (48-46).

No quedaria ací la reacció dels nostres. Mancant tres minuts per a finalitzar la final l’equip havia aconseguit la proesa i superava als de Sant Vicent del Raspeig per sis punts de diferència.

Però ADESAVI va estar més seré en els instants decisius i va saber forçar faltes personals, per a des del tir lliure empatar de nou el tanteig.

Mancant huit segons, un nou tir lliure els posava un punt per davant. En l’últim atac aconseguim un tir alliberat per a guanyar el partit, però la pilota no va voler entrar donant el triomf a Adesavi.

Malgrat la derrota, cal destacar la increïble reacció dels xics i aplaudir-los per això.

Encara que no van poder tancar la temporada amb el premi de la victòria en esta final, finalitzem l’any amb tots els objectius que ens havíem proposat complits, amb una progressió col·lectiva tremenda que facilitarà el salt a canastra gran el pròxim curs.

Finalment, donar l’enhorabona a Pau Montealegre, designat MVP de la final pel seu magnífic rendiment en el partit.

FINAL TROFEO FEDERACIÓN ALEVÍN MASCULINO PRIMERA: ADESAVI A. 59 – 58 DBC 12

La generación del 2012 cerró su etapa de minibasket con un partido muy emocionante celebrado en el pabellón de Muro de Alcoy, que a punto estuvo de darle el título del Trofeo Federación.

Después de una primera parte en la que los nervios no dejaron a los de Marc Muñoz ser ellos mismos, con excesivos errores en los pases y en las finalizaciones en el aro rival, el encuentro llegó al descanso con un resultado tremendamente negativo (34-16).

El equipo tomó conciencia de la situación y lejos de bajar la cabeza, se unió más que nunca para trabajar como saben para tratar de revertir la situación.

Y vaya si lo hicieron. Una defensa excelente presionando en todo el campo invirtió por completo la situación, y poco a poco nos fue metiendo en el partido.

Los constantes robos de balón y saber cerrar los espacios en los ataques estáticos de nuestro rival, dieron la vuelta al tanteo devolviéndolos en los dos siguientes cuartos el parcial, para llegar a las puertas del periodo definitivo solo dos puntos por debajo en el marcador (48-46).

No quedaría aquí la reacción de los nuestros. A falta de tres minutos para concluir la final el equipo había conseguido la proeza y superaba a los de San Vicente del Raspeig por seis puntos de diferencia.

Pero ADESAVI estuvo más sereno en los instantes decisivos y supo forzar faltas personales, para desde el tiro libre igualar de nuevo el tanteo.

A falta de ocho segundos, un nuevo tiro libre les ponía un punto por delante. En el último ataque conseguimos un tiro liberado para ganar el partido, pero la pelota no quiso entrar dando el triunfo a Adesavi.

A pesar de la derrota, hay que destacar la increíble reacción de los chicos y aplaudirlos por eso.

Aunque no pudieron cerrar la temporada con el premio de la victoria en esta final, finalizamos el año con todos los objetivos que nos habíamos propuesto cumplidos, y una progresión colectiva tremenda que facilitará el salto a canasta grande el próximo curso.

Finalmente, dar la enhorabuena a Pau Montealegre, designado MVP de la final por su magnífico rendimiento en el partido.