DBC 11 Preinfantil i DBC 10 Infantil Masculins en les Semifinals dels seus Campionats I.R.

PREINFANTIL MASCULINO. SEMIFINAL PREFERENTE IDA: CB ALMUSSAFES 55-36 DBC 11

El equipo Preinfantil Masculino DBC 11 disputó el pasado sábado el partido de ida de la semifinal del Campeonato Preferente en cancha del C.B Almussafes (55-36).

La primera parte fue de dominio local al imponer su ritmo de juego y su superioridad física tanto en el rebote como a la hora de colapsar la zona, impidiendo que jugáramos con fluidez en nuestros ataques (33-15).

Mucho más equilibrada resultó sin embargo la segunda parte. Los jugadores de Bernardo Sanz cambiaron su planteamiento intentado buscar la manera de llegar mejor al aro rival, al tiempo que oponían mucha más resistencia a sus contrarios en defensa al subir un punto su intensidad.

De ese modo, en el parcial de la segunda parte el equipo sólo cedió un punto de diferencia más a los locales, mostrando el camino a seguir para competirles en el encuentro de vuelta de la eliminatoria.

Será difícil por la importante diferencia final y la fortaleza de los valencianos, pero el premio de alcanzar la final de la categoría es tan motivante que seguro hará que los chicos salgan a por todas el próximo sábado en Joan Fuster a las 12,30 horas.

 

 

PREINFANTIL MASCULÍ. SEMIFINAL PREFERENT ANADA: C.B ALMUSSAFES 55-36 DBC 11

L’equip Preinfantil Masculí DBC 11 va disputar dissabte passat el partit d’anada de la semifinal del Campionat Preferent en pista del C.B Almussafes (55-36).

La primera part va ser de domini local en imposar el seu ritme de joc i la seua superioritat física tant en el rebot com a l’hora de col·lapsar la zona, impedint que jugàrem amb fluïdesa en els nostres atacs (33-15).

Molt més equilibrada va resultar, no obstant això, la segona part. Els jugadors de Bernardo Sanz van canviar el seu plantejament intentat buscar la manera d’arribar millor al cércol rival, al mateix temps que oposaven molta més resistència als contraris en defensa en pujar un punt la seua intensitat.

D’eixe mode, en el parcial de la segona part l’equip només va cedir un punt de diferència més als locals, mostrant el camí a seguir per a competir-los en la trobada de tornada de l’eliminatòria.

Serà difícil per la important diferència final i la fortalesa dels valencians, però el premi d’aconseguir la final de la categoria és tan motivant que segur farà que els xics isquen per totes dissabte que ve en Joan Fuster a les 12.30 hores

.

INFANTIL MASCULINO 1º ZONAL. CUARTOS DE FINAL.

 

 

PARTIDO DE IDA: CB ABASTOS 54-47 DBC10

El pasado fin de semana se disputó la eliminatoria de cuartos de final del Campeonato 1º Zonal que enfrentó a nuestro representante DBC 10 Infantil Masculino al equipo C.B Teodoro Llorente-Abastos de Valencia.

La serie comenzó para los de Rubén Velázquez jugando como visitantes en una cancha descubierta que contaba con los elementos técnicos justos para cumplir con las exigencias del reglamento, que por respeto y deportividad aceptamos de buen grado.

Los nuestros hicieron un partido de menos a más, cediendo hasta trece puntos de renta a los locales en los primeros quince minutos de partido para llegar a ponerse a tan sólo tres cuando sólo quedaban cinco minutos por disputar.

La fortaleza física de los de casa y su velocidad en las transiciones fueron un obstáculo al que supieron irse adaptando los nuestros a medida que avanzaba el encuentro.

Con mucho trabajo y concentración consiguieron equilibrar las fuerzas, aunque acabaron cediendo siete puntos de desventaja para el partido de vuelta programado para el día siguiente en Denia.

 

 

PARTIDO DE VUELTA: DBC 10. 79-56 CB ABASTOS

El domingo Joan Fuster sería el escenario del encuentro que debía decidir la eliminatoria.

Pese a lo mucho que había en juego, reinó en todo momento un ambiente festivo en el que la deportividad entre ambas expediciones siempre estuvo presente.

El 14-12 que reflejaba el marcador tras los primeros diez minutos disputados fue roto drásticamente por los chicos de Rubén Velázquez en un tremendo tercer periodo en el que consiguieron un parcial de 17-0 que prácticamente decidió la eliminatoria (31-12).

Teodoro Llorente-Abastos no bajó un instante los brazos e intentó de todas las maneras volver al partido, pero los anfitriones no flaquearon en instante alguno, cediendo únicamente el parcial de uno de los cinco periodos restantes, que fueron todos muy equilibrados.

Tras estos dos encuentros el equipo consigue clasificarse para la disputa de la semifinal del Campeonato 1º Zonal, habiendo quedado emparejado con C.B Escolapias, un clásico del baloncesto valenciano con el que luchará en las dos próximas semanas por el pase a la gran final.

El primer encuentro se disputará en Valencia este próximo fin de semana, jugándose el siguiente la vuelta en el pabellón de Joan Fuster para cerrar la eliminatoria.

 

INFANTIL MASCULÍ 1r ZONAL. QUARTS DE FINAL.

 

 

PARTIT D’ANADA: C.B T.LL.ABASTOS 54-47 DBC10

El passat cap de setmana es va disputar l’eliminatòria de quarts de final del Campionat 1r Zonal que va enfrontar al nostre representant DBC 10 Infantil Masculí a l’equip C.B Teodoro Llorente-Abastos de València.

La sèrie va començar per als de Rubén Velázquez jugant com a visitants en una pista descoberta que comptava amb els elements tècnics justos per a complir amb les exigències del reglament, que per respecte i esportivitat acceptem de bon grat.

Els nostres van fer un partit de menys a més, cedint fins a tretze punts de renda als locals en els primers quinze minuts de partit per a arribar a posar-se a tan sols tres quan només quedaven cinc minuts per disputar.

La fortalesa física dels de casa i la seua velocitat en les transicions van ser un obstacle al qual van saber anar-se adaptant els nostres a mesura que avançava la trobada.

Amb molta faena i concentració van aconseguir equilibrar les forces encara que van acabar cedint set punts de desavantatge per al partit de tornada programat per a l’endemà a Dénia.

 

 

PARTIT DE TORNADA: DBC 10. 79-56 C.B T.LL.ABASTOS

El diumenge Joan Fuster seria l’escenari de la trobada que havia de decidir l’eliminatòria.

Malgrat el molt que estava en joc, va regnar en tot moment un ambient festiu en el qual l’esportivitat entre totes dues expedicions sempre va ser present.

El 14-12 que reflectia el marcador després dels primers deu minuts disputats va ser trencat dràsticament pels xics de Rubén Velázquez en un tremend tercer període en el qual van aconseguir un parcial de 17-0 que pràcticament va decidir l’eliminatòria (31-12).

Teodoro Llorente-Abastos no va abaixar un instant els braços i va intentar de totes les maneres tornar al partit, però els amfitrions no van flaquejar en cap instant, cedint únicament el parcial d’un dels cinc períodes restants, que van ser tots molt equilibrats.

Després d’estos dos partits l’equip aconsegueix classificar-se per a la disputa de la semifinal del Campionat 1r Zonal, havent quedat aparellat amb C.B Escolàpies, un clàssic del bàsquet valencià amb el qual lluitarà en les dues pròximes setmanes per la passada a la gran final.

La primera trobada es disputarà a València este pròxim cap de setmana, jugant-se el següent la volta en el pavelló de Joan Fuster per a tancar l’eliminatòria.

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales