LLIGA LOCAL DE BÀSQUET: final de temporada per a benjamins i alevins

0
297 lecturas

Les categories benjamí i aleví corresponents a la competició local que se celebra entre els equips dels diferents centres escolars de Dénia, celebraven el passat divendres dia 24 de maig el final de temporada amb l’acte de lliurament de trofeus i medalles als tres primers classificats.

D’esta forma es ficava el punt i final a una temporada que començà el passat mes d’octubre, amb un total de 13 equips participants repartits de la següent manera:

  • CATEGORIA BENJAMÍ (2015-2014): Alfa & Omega, Llebeig, Montgó, Paidos Azul, Paidos Blanco, Paidos Rojo, Pou de la Muntanya i Vessanes.
  • CATEGORIA ALEVÍ (2013-2012): Alfa & Omega, Llebeig, Maristas A, Maristas B i Paidos.

L’acte de cloenda es duia a terme al Pavelló situat a l’Avinguda Joan Fuster i constava de dos parts. Una primera on es jugaven mini partits en format triangular i una segona on feia entrega de les medalles i trofeus corresponents el Regidor d’Esports Valen Alcalà.

CATEGORIA BENJAMÍ

 

ALEVÍ

Classif.

NIVELL 2

NIVELL 1

1r

Llebeig

Alfa & Omega

Llebeig

2n

Montgó

Paidos Azul

Alfa & Omega

3r

Pou de la Muntanya

Vessanes

Paidos

L’activitat escolar de bàsquet està promoguda per l’Ajuntament de Dénia, delegant en el Denia Basquet Club la seua coordinació i comptant amb la col·laboració dels centres educatius.

Esta temporada 2023-2024 s’ha desenvolupat de manera semblant al curs anterior:

  • Amb una primera etapa en què els equips benjamins jugaren tots contra tots per a determinar com repartir-se de cara a la segona fase en funció de la classificació, quedant distribuits en dos nivells en esta segona meitat.
  • I en el cas dels alevins, competiren entre ells en una única fase a dos voltes al llarg de tot el curs.

Com sempre, un any més durant el qual les xiquetes i els xiquets en edat escolar de primària han pogut disfrutar de l’esport de la cistella junt als seus companys i companyes del col·legi, jugant partits cada divendres contra equips d’altres centres de la localitat.

No podem deixar d’agrair la gran tasca dels entrenadors, àrbitres, anotadores, coordinadors i conserges, sense la col·laboració dels quals esta activitat no podria funcionar tan bé com ho fa any darrere any.

Esperem que les famílies hagen quedat ben contentes i vullguen que les seues filles i els seus fills repetisquen el proper curs.

Fins aleshores!

 

 

Las categorías benjamín y alevín correspondientes a la competición local que se celebra entre los equipos de los diferentes centros escolares de Dénia, celebraban el pasado viernes día 24 de mayo el final de temporada con el acto de entrega de trofeos y medallas a los tres primeros clasificados.

De esta forma se ponía el punto y final a una temporada que comenzó el pasado mes de octubre, con un total de 13 equipos participantes repartidos de la siguiente forma:

  • CATEGORÍA BENJAMÍN (2015-2014): Alfa & Omega, Llebeig, Montgó, Paidos Azul, Paidos Blanco, Paidos Rojo, Pou de la Muntanya y Vessanes.
  • CATEGORÍA ALEVÍN (2013-2012): Alfa & Omega, Llebeig, Maristas A, Maristas B y Paidos.

El acto de clausura transcurría en el Pabellón situado en la Avenida Joan Fuster y constaba de dos partes. Una primera en la que se jugaban mini partidos en formato triangular y una segunda parte en la que hacía entrega de las medallas y trofeos correspondientes el Concejal de Deportes Valen Alcalá.

CATEGORÍA BENJAMÍN

 

ALEVÍN

Clasif.

NIVEL 2

NIVEL 1

Llebeig

Alfa & Omega

Llebeig

Montgó

Paidos Azul

Alfa & Omega

Pou de la Muntanya

Vessanes

Paidos

La actividad escolar de baloncesto está promovida por el Ayuntamiento de Dénia. delegando en el Denia Basquet Club su coordinación y contando con la colaboración de los centros educativos.

Esta temporada 2023-2024 se ha desarrollado de manera similar al curso anterior:

  • Con una primera etapa en la que los equipos benjamines jugaban todos contra todos para determinar cómo repartirse de cara a la segunda fase en función de la clasificación, quedando distribuidos en dos niveles en esta segunda mitad.
  • Y en el caso de los alevines, compitieron entre ellos en una única fase a dos vueltas a lo largo de todo el curso.

Como siempre, un año más durante el cual las niñas y niños en edad escolar de primaria han podido disfrutar del deporte de la canasta junto con sus compañeros y compañeras de colegio, jugando partidos cada viernes contra equipos de otros centros de la localidad.

No podemos dejar de agradecer la gran labor de los entrenadores, árbitros, anotadoras, coordinadores y conserjes, sin la colaboración de los cuales esta actividad no podria funcionar tan bien como lo hace año tras año.

Esperamos que las familias hayan quedado bien contentas y quieran que sus hijas e hijos repitan el próximo curso.

¡Hasta entonces!

COLABORADORES institucionales
COLABORADORES especiales